Įkraunama...
Įkraunama...

Veltinis

O koks adresas Rutos gelerijos Vilniuje?
Ir paroda turbut ne viena diena bus?Gal visa savaitgali?
Tikiuosi,kas nors parasys,gal pati DOSETH ,senai nesimato sitam skyrelyje smile.gif
Atsakyti
"Rūtos" galerija yra Vokiečių 28/17, Vilniuje. Paroda - pardavimas vyks tikrai ne vieną dieną. Doseth bendrauja savo temoje skelbimų skyrelyje.

Aš manau, kad dauguma vilniečių užsuks parodos pažiūrėti. Jau siūliau anksčiau suorganizuoti susitikimą ir gyvai pabendrati, tik didelio palaikymo nesulaukiau. Taigi dar sykį siūlau, penktadienį vakare susitikimą suorganizuoti, gyvai paplepėti ir veltinio reikalus aptarti mirksiukas.gif .
Atsakyti
Didelis dekui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Minesota @ 2006 06 26, 23:04)
"Rūtos" galerija yra Vokiečių 28/17, Vilniuje.  Paroda - pardavimas vyks tikrai ne vieną dieną.  Doseth bendrauja savo temoje skelbimų skyrelyje. 

Aš manau, kad dauguma vilniečių užsuks parodos pažiūrėti.  Jau siūliau anksčiau suorganizuoti susitikimą ir gyvai pabendrati, tik didelio palaikymo nesulaukiau.  Taigi dar sykį siūlau, penktadienį vakare susitikimą suorganizuoti, gyvai paplepėti ir veltinio reikalus aptarti  mirksiukas.gif  .

Aš ir anksčiau, ir dabar pasisakau - už.Būtų faina sudalyvauti pačiame parodos atidaryme,pristatyme, viską apžiūrėti,o po to - kur nors visoms susirinkti ir pasiplepėti, gal net įdomesnius darbelius su savimi pasiimti ir nebijoti pasirodyti, pasigirti, pasiaiškintume, kaip, ant ko viena ar kita karolius veriat, kaip detales jungiat, tašiukui pamušalą siuvat ir pan.
Minesota - aš tikrai žadu ateit ( mes vėlėm prie vieno stalo per paskutinius kursus Totorių g-vėj),negarantuoju,kad tave pažinsiu, gal tu mane... lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Minesota @ 2006 06 24, 19:08)
Man taip pat gražu, Monami  biggrin.gif  .

Gal kas patars g.gif ...  Šilko pluošto gija veliama prie veltinio susigarbanoja.  Ar įmanoma privelti taip, kad gija būtų tiesi?  Bandžiau jau prie suvelto veltinio šlapiai privelti šilko gijelių, tačiau prastokai prisivėlė, nors susigarbanojo mažiau. 

Per karščius veltinukai labai greitai išdžiūsta  thumbup.gif .  Tik kažin ar tiesioginiai saulės spinduliai nekenkia?  unsure.gif

Na tiesi tai vargu ar bus - gali tik maziau susigarbanojusi buti, kai kloji storesne silko gija slapia ir ant jau apveltos vilnos.
Ant gerai susivelusios silkas sunkiai kibs.

Garbanojasi todel, kad silkas veldamasis traukiasi daug maziau nei vilna.
Papildyta:
QUOTE(ievuschka @ 2006 06 27, 06:46)
Aš ir anksčiau, ir dabar pasisakau - už.Būtų faina sudalyvauti pačiame parodos atidaryme,pristatyme, viską apžiūrėti,o po to - kur nors visoms susirinkti ir pasiplepėti, gal net įdomesnius darbelius su savimi pasiimti ir nebijoti pasirodyti, pasigirti, pasiaiškintume, kaip, ant ko viena ar kita karolius veriat, kaip detales jungiat, tašiukui pamušalą siuvat ir pan.
Minesota - aš tikrai žadu ateit ( mes vėlėm prie vieno stalo per paskutinius kursus Totorių g-vėj),negarantuoju,kad tave pažinsiu, gal tu mane... lotuliukas.gif

As irgi mielai ateisiu, jei neisvaziuosiu smile.gif
Atsakyti
Ievushka, as tave ir tavo draugę gerai prisimenu biggrin.gif .

Aš penktadienį visą dieną dirbsiu, todėl atidaryme gal negalėsiu sudalyvauti, tikriausiai jis dienos metu vyks. Laisva būsiu nuo kokių 17:30 - 18 val.
Atsakyti
Stengsiuos butinai atvaziuoti bet kuria diena smile.gif
Gyvai Doseth darbu neesu maciusi,tik per telika ir internete.
Nemanau , kad tokio lygio darbu Lietuvoje isvis yra.
4u.gif
Atsakyti
Ir aš ketinu atvykti, labai noriu pamatyti tuos darbus...tik gal kas žino, kelintą val. tenai?Parodų atidarymai kaip tik ir būna vakarais dažniausiai.....
su jumis smagu būtų pasipliurpti ir patirtimi pasidalinti bigsmile.gif
Atsakyti
Nu, saunuoles mergaites, tiek grozybiu pridaret bigsmile.gif wub.gif thumbup.gif

As ir pasigirsiu naujais karoliais rolleyes.gif

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Vita V, oho kaip originaliai sugalvojai. Labai gražu thumbup.gif clap_1.gif clap_1.gif
Atsakyti
vita V - thumbup.gif: kaip gera pamatyti kažką dar nematyto thumbup.gif:
Atsakyti
Vaaaau, kas per grožybė, VITA_V - laaaaaabai originalu
ploja.gif ploja.gif ploja.gif ploja.gif ploja.gif
Atsakyti