Įkraunama...
Įkraunama...

Veltinis

QUOTE(rim@ @ 2006 08 13, 16:55)
Na tada einu dar pasidairyti į siūlomą asortimentą, nes tiksliai žinau kada važiuosiu į Vilnių. Į kokį mikrorajoną reikėtu važiuoti? Tikriausiai su mūsų veltinių mokytoja tektu susitikti ax.gif

Seskine smile.gif
Atsakyti
arba lazdynai wink.gif
aš irgi iš ten ne kartą užsisakiusi esu ir viskuo patenkinta.
beje, kažkas kažkada klausė kai kamuoliukus nepūkuotus suvelti-bent jau aš iš patirties galiu pasakyti, kad priklauso nuo vilnos. vieni lygutėliai susivelia, kiti, kad ir ką darysi, plaukelius atstatę doh.gif
Atsakyti
Ačiū, mergaitės 4u.gif
Reiks pasistengti su šeškine susitarti tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(rim@ @ 2006 08 14, 08:42)
Ačiū, mergaitės 4u.gif
Reiks pasistengti su šeškine susitarti tongue.gif

Kai važiuosi bigsmile.gif nepamiršk ir kaimynkos prigriebt blush2.gif . Aš dabar atostogauju vacation4.gif vacation1.gif .
Atsakyti
QUOTE(Ašarėlė @ 2006 08 14, 08:53)
Kai važiuosi  bigsmile.gif nepamiršk ir kaimynkos prigriebt  blush2.gif . Aš dabar atostogauju  vacation4.gif  vacation1.gif .

Su nakvyne pasirašysi, nes aš važiuosiu nakčiai į darbą.
Vilniau, laikykis - provincija puola lotuliukas.gif
Atsakyti
Vėliau šiandien kosmetinę, kažkokia ne tokia gavosi, dariau, kaip kursuose, gal kuri turit kokią nuorodą po ranka, gal ką pamiršau... ax.gif
Atsakyti
As tokia dariau, bet kadangi kursuose nebuvau, kaip jus ten daret, nezinau unsure.gif

user posted image

O kas tau neaisku?
Atsakyti
Kraštai stori, gal per stipriai suvėliau prieš užlenkiant? g.gif ar kitą spalvą dedi iškart?
Atsakyti
QUOTE(VITA_V @ 2006 08 14, 20:20)
As tokia dariau, bet kadangi kursuose nebuvau, kaip jus ten daret, nezinau unsure.gif

atrodo tai kaip megsta, ar kaip kilimas pūkuota. bet tai forma liuks kokia thumbup.gif vieną kartą bandžiau tai gavosi nei šis nei tas doh.gif ...dabar pavydas bambą baigia sugraužti cool.gif
Atsakyti
QUOTE(MELDA @ 2006 08 15, 09:29)
Kraštai stori, gal per stipriai suvėliau prieš užlenkiant? g.gif  ar kitą spalvą dedi iškart?

del krastu nezinau kodel, o spalvyte kita iskart dedu
Atsakyti
QUOTE(VITA_V @ 2006 08 15, 13:36)
del krastu nezinau kodel, o spalvyte kita iskart dedu

tai dar paklausiu, o ka tu i vidu dedi, kad tokia taisyklinga forma gavos? ax.gif
Atsakyti
Sveikos merginos, keletas mano naujų darbelių ax.gif Sages:

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Ir meskutis smile.gif

user posted image

O čia - Kempiniukas Plačiakelnis biggrin.gif

user posted image

Atsakyti