Įkraunama...
Įkraunama...

Veltinis

QUOTE(Virbalai @ 2006 08 05, 09:40)
Pavargink dar akeles ir perversk senas veltinio temas, pvz, sia:
http://www.supermama...opic=34215&st=0
Cia mergaites nurodo nemazai svetainiu, kuriose su nuotraukytemis parodyti velimo budai.
Sekmes tau  4u.gif

Aciu labai 4u.gif
Atsakyti
nežinau ar dėjau, bet radau, tarp senienu biggrin.gif
čia dragonfly avytė perdirbta linadiškai laugh.gif
user posted image
Atsakyti
bigsmile.gif ir aš turiu, tik rimiškai perdaryta tongue.gif
Atsakyti
CIA ne i tema bet,gal kuri nors augina eriuka? biggrin.gif
Atsakyti
Kaunietės, pasakykit kur rasti ABC parduotuvę. Ketinu apsilankyti Kaune ir labai noriu vilnos nusipirkti. Ačiū iš anksto.
Atsakyti
Jei kalabme apie ta pacia ABC parduotuve, tai tokia yra Pramones rajone, netoli URMO BAZES. Cia prie to ziedo (Taikos pr.)
Na, nezinau ar aiskiai paaiskinau, bet tas ziedas kerta Taikos prospekta...
Atsakyti
QUOTE(Jenny @ 2006 08 08, 12:28)
Jei kalabme apie ta pacia ABC parduotuve, tai tokia yra Pramones rajone, netoli URMO BAZES. Cia prie to ziedo (Taikos pr.)
Na, nezinau ar aiskiai paaiskinau, bet tas ziedas kerta Taikos prospekta...

aga, ten Taikos ir Pramonės žiedas, šalia kažkokia didelė mašinų taisykla.
g.gif daug kartų ten buvau, bet vilnos niekad nemačiau. na, bet po 08 12 ir aš viską žinosiu biggrin.gif
Atsakyti
Merginos sakykit ką tašės užsegimui naudojat, užtrauktuką ar kokį kitą užsegimą? Ir kur perkat užsegimus veltom tašėm?
Atsakyti
QUOTE(Jūružė @ 2006 08 08, 12:11)
Kaunietės, pasakykit kur rasti ABC parduotuvę. Ketinu apsilankyti Kaune ir labai noriu vilnos nusipirkti. Ačiū iš anksto.

Buvau prieš kokią savaitę, yra balto karšinio ir keletas spalvotų. Tik kad tos spalvos nykokos... Kada ko turės - negalėjo pasakyti.
Atsakyti
Labai čia gražių darbų galima pamatyti bigsmile.gif
Gallery of Felted Wool and Silk Designs
Atsakyti
QUOTE(JuodaVarna @ 2006 08 09, 18:11)
Labai čia gražių darbų galima pamatyti  bigsmile.gif
Gallery of Felted Wool and Silk Designs

Labai grazi nuoruoda, ypac didele skyleta skara smile.gif

Vakar buvau Kaune ABC parduotuvej, tai vilnos nusipirkau ir spalvos tikrai niūrokos, juoda, ruda, mėlyna tamsiai...
O karoliuku prie Redos radau pirmam aukste parduotuvytej. Sutikau mergina, kuri cia ieskojo velimui adatu, bet pardaveja ryskiai nesuprato, ko is jos nori...
Atsakyti
QUOTE(Marzde @ 2006 08 08, 16:38)
Merginos sakykit ką tašės užsegimui naudojat, užtrauktuką ar kokį kitą užsegimą? Ir kur perkat užsegimus veltom tašėm?

Aš tai savo vienintelei veltai tašei įtaisiau veltą sagutę su velta kilpute blush2.gif

Merginos.... o dabar durnas klausimas.... unsure.gif kaip padarot, kad velti bumbuliukai nebūtų pasišiaušę? doh.gif
Atsakyti