Įkraunama...
Įkraunama...

Veltinis

QUOTE(tokom @ 2006 08 04, 09:28)
Na bet ir žiaurumas žmonių. blink.gif  Aš niekaip nesuprantu kodėl negalima džiaugtis kito darbais!!!! Aš esu be galo sužavėta dragonfly darbais  thumbup.gif , nepeikiu ir kitų merginų, kiekvienas darbas yra savotiškai gražūs...   rolleyes.gif

Jeigu čia man taikoma, tai.... Taip, sutinku - tikrai yra žiaurių žmonių, kuriems rūpi tik "aploti" ir priversti jaustis kaltu žmogų, kuris tik norėjo pagirti forumiečių darbus, pasakyti, kad jie nė kiek nenusileidžia dizainerės sukurtiesiems.

O kad ta dizainerė pati yra forumietė, o juo labiau, kad ji - dragonfly, aš nežinojau. Ir nesakiau, kad jos darbai negražūs.

Esu tikra, kad jei ten būtų buvusi ne dragonfly, o kokia nė vienai nepažįstama dizainerė, tai visos būtų man pritarusios ir sakiusios, kad tikrai supermamytės ne prastesnius karolius daro...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Heiki Heiki!: 04 rugpjūčio 2006 - 12:27
QUOTE(Heiki Heiki! @ 2006 08 04, 12:08)
Jeigu čia man taikoma, tai.... Taip, sutinku - tikrai yra žiaurių žmonių, kuriems rūpi tik "aploti" ir priversti jaustis kaltu žmogų, kuris tik norėjo pagirti forumiečių darbus, pasakyti, kad jie nė kiek nenusileidžia dizainerės sukurtiesiems.

O kad ta dizainerė pati yra forumietė, o juo labiau, kad ji - dragonfly, aš nežinojau. Ir nesakiau, kad jos darbai negražūs.

Esu tikra, kad jei ten būtų buvusi ne dragonfly, o kokia nė vienai nepažįstama dizainerė, tai visos būtų man pritarusios ir sakiusios, kad tikrai supermamytės ne prastesnius karolius daro...

aš manau esmė ta, kad pavadinta dizainerė, nors dizainas su grafika, internetu kažkas irnesakyk.gif visai kitaip žiūrim į "paprastas" velėjas wink.gif ir viskas čia tvarkoj-kas žino, tai vienaip žiūri, kas nepažino kitaip. manau ir aš būčiau aršiau reagavus, jei nepažinočiau. taip kad viskas čia normaleiuser posted imageuser posted image
Atsakyti
QUOTE(Heiki Heiki! @ 2006 08 04, 13:08)

Tylėjau....

Tarp motriškių įprasta ant ko nors pavaryt ax.gif vieni už, kiti prieš. Vieni šaukia gasiai, kiti patyli, taip jau buvo ir bus mirksiukas.gif
Čia visas bus galima pavadinti DIZAINERĖM ar ankščiau, ar vėliau triniti.gif g.gif
Kas paprieštaraus kad Baltosios kandys, pirmosios pradėjo dirbti su veltiniu ph34r.gif
Atsakyti
QUOTE(DOSETH @ 2006 08 04, 21:13)
Tylėjau....
Tarp motriškių įprasta ant ko nors pavaryt ax.gif vieni už, kiti prieš. Vieni šaukia gasiai, kiti patyli, taip jau buvo ir bus mirksiukas.gif
Čia visas bus galima pavadinti DIZAINERĖM ar ankščiau, ar vėliau triniti.gif  g.gif
Kas paprieštaraus kad Baltosios kandys, pirmosios pradėjo dirbti su veltiniu ph34r.gif

nu veltinis tai ne naujiena ir babytėm mūsų hihihi.gif tik kitokiu pavidalu..... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Marzde @ 2006 08 03, 20:30)

Aš pirkau Dragonfly veltinukų ir esu labai patenkinta. Turiu jos dvejus karolius ir tris poras auskarų wub.gif Darbas labai estetiškas ir kokybiškas, spalvos labai gražios. Sėkmės kuo didžiausios jai linkiu:)
Atsakyti
QUOTE(Heiki Heiki! @ 2006 08 04, 12:08)
Jeigu čia man taikoma, tai....

O man atrodo, kad tokom savo postą parašė paskaičius komentarus po straipsnio g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rim@: 04 rugpjūčio 2006 - 21:32
bite maja hi.gif anksčiau neatkreipiau dėmesio, kad čia lankais wink.gif
Atsakyti
Noreciau pabandyti veltini, kursu lankyti negaliu, temos pradzioje duoti temu numeriai kur daugiausiai info tuo klausimu g.gif Skaiciau skaiciau, akys pavargo ir neradau jokiu nuorodu kaip ismokti paciam verysad.gif Gal kas galit padeti, aprasymai su nuotraukom butu geriau nei be... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Marzde @ 2006 08 04, 22:38)
bite maja  hi.gif  anksčiau neatkreipiau dėmesio, kad čia lankais  wink.gif

hihihi.gif retai reiškiuosi, bet visada skaitau šią temą drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(baltic*girl @ 2006 08 05, 04:47)
Noreciau pabandyti veltini, kursu lankyti negaliu, temos pradzioje duoti temu numeriai kur daugiausiai info tuo klausimu g.gif Skaiciau skaiciau, akys pavargo ir neradau jokiu nuorodu kaip ismokti paciam verysad.gif Gal kas galit padeti, aprasymai su nuotraukom butu geriau nei be... 4u.gif

Pavargink dar akeles ir perversk senas veltinio temas, pvz, sia:
http://www.supermama...opic=34215&st=0
Cia mergaites nurodo nemazai svetainiu, kuriose su nuotraukytemis parodyti velimo budai.
Sekmes tau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rim@ @ 2006 08 04, 22:30)
O man atrodo, kad tokom savo postą parašė  paskaičius komentarus po straipsnio  g.gif

mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(linada @ 2006 08 04, 18:18)
nu veltinis tai ne naujiena ir babytėm mūsų hihihi.gif tik kitokiu pavidalu..... biggrin.gif

taip, taip mano mociute veltinius batus darydavo. thumb_yello.gif
Atsakyti