Įkraunama...
Įkraunama...

Veltinis

Dragonfly siūliau greičiau tašes velt, nes kamuoliukai paprasta, čia daug tokių, delfis galėtų ne vieną straupsnį parašyt dry.gif
Atsakyti
na ir kas, kad kamuoliukus paprasta velti. juk dragonfly veltus darbelius pirma pradejo SM pardavineti thumbup.gif , daug modeliu yra sukurusi. dabar, kai visos mokam velti - jos darbai atrodo paprasti tongue.gif prisipazinsiu, jos meskis nerealiai fainas. pati sau noriu tokio, tik nesiryztu (bijau, kad nesigaus blush2.gif )

as manau, kad to straipsnio ji yra verta smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mari4: 03 rugpjūčio 2006 - 22:33
Tai aš nesakau, kad neverta. Aš tik parašiau, kad asmeniniam puslapyje yra gražesnių, įdomesnių darbelių nei įdėta delfije. Meškis, ypač kur iš arti nufotografuotas, labai gražus ir karolių gražesnių yra.
Ji pati sakė, kad tašes nori pradėt velt. Tai faina, reik pradėt, ir greičiau,nes ant tašių gali daugiau "išsiliet".
Atsakyti
QUOTE(Verba @ 2006 08 03, 00:37)
Kad gi siūlo...www.rankdarbiai.com

aciu uz pagalba man nesusipratelei 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Fox @ 2006 08 04, 00:02)
aciu uz pagalba man nesusipratelei  4u.gif

Jeigu toji "nesusipratėlė" (visai čia netinkamas žodis) gyvena Kaune ar netoli jo- tai gerokai pigiau to gero galima nusipirkti ABC parduotuvėj mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mari4 @ 2006 08 03, 23:32)
na ir kas, kad kamuoliukus paprasta velti. juk dragonfly veltus darbelius pirma pradejo SM pardavineti  thumbup.gif , daug modeliu yra sukurusi. dabar, kai visos mokam velti - jos darbai atrodo paprasti  tongue.gif

bet vis tiek jos karoliai gražiausi iki šiol thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Heiki Heiki! @ 2006 08 03, 20:43)
Nu ką aš žinau... g.gif SuperMamytės ir gražesnių padaro  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

QUOTE(Heiki Heiki! @ 2006 08 03, 20:53)
Berašydama dar ir pagalvojau, kad gali būti SM  lotuliukas.gif Nu ale bet vis tiek. Jaunosios papuošalas tik labiau išsiskiriantis, o kiti - tokie patys, kokius čia kiekviena SM daro. Gal ir negeras nuotraukas parinko... unsure.gif

O kas dėl tašių, tai aš vieną jau esu nuvėlus. Dabar kaupiuosi antrai  blush2.gif

QUOTE(mari4 @ 2006 08 03, 23:32)
na ir kas, kad kamuoliukus paprasta velti. juk dragonfly veltus darbelius pirma pradejo SM pardavineti  thumbup.gif , daug modeliu yra sukurusi. dabar, kai visos mokam velti - jos darbai atrodo paprasti  tongue.gif prisipazinsiu, jos meskis nerealiai fainas. pati sau noriu tokio, tik nesiryztu (bijau, kad nesigaus  blush2.gif )

as manau, kad to straipsnio ji yra verta  smile.gif

Lengva sneketi kai jau nemaza patarimu surasyta smile.gif atejau paskaiciau ,patarianciu kruvos. O pries metus ir daugiau veltinius velianciu buvo mazoka tongue.gif Kai SM uzvedziau pirma veltiniu tema isvis tyluma ilgai buvo lotuliukas.gif VIena is patareju buvo dragonfly. Na ir kas kad nevelia rankiniu,iki ju reikia nemaza kamuoliuku suvelti.
Atsakyti
merginos, o skaitėt straipsnio komentarus blink.gif pasipiktinau tokiu elgesiu schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(bite maja @ 2006 08 04, 10:15)
merginos, o skaitėt straipsnio komentarus  blink.gif  pasipiktinau tokiu elgesiu schmoll.gif

Ten raso, tas kas netingi mirksiukas.gif
Todel i ju komentarus reikia tiesiog nekreipti demesio mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Jumi @ 2006 08 04, 08:03)
Lengva sneketi kai jau nemaza patarimu surasyta smile.gif atejau paskaiciau ,patarianciu kruvos. O pries metus ir daugiau veltinius velianciu buvo mazoka tongue.gif  Kai SM uzvedziau  pirma veltiniu  tema isvis tyluma ilgai buvo  lotuliukas.gif  VIena is patareju  buvo dragonfly. Na ir kas kad nevelia rankiniu,iki ju reikia nemaza kamuoliuku suvelti.

Nu gerai, prašom čia manęs nebarti unsure.gif Žinančioms, kas ten tokia, ta dizainerė, vienaip atrodo. O kai aš nežinojau, kas ten tokia, tai man - visai kitaip. Nu dievaži - parašė apie dizainerę, kuri velia, įdėjo nuotraukų. Paskaičiau ir pagalvojau, kad forume ir gražesnių darbų esu mačiusi. Tik tiek. Prieš dragonfly nieko neturiu. Ji šaunuolė, kaip ir visos kitos supermamytės 4u.gif
Atsakyti

QUOTE(Heiki Heiki! @ 2006 08 04, 09:26)
Nu gerai, prašom čia manęs nebarti unsure.gif Žinančioms, kas ten tokia, ta dizainerė, vienaip atrodo. O kai aš nežinojau, kas ten tokia, tai man - visai kitaip. Nu dievaži - parašė apie dizainerę, kuri velia, įdėjo nuotraukų. Paskaičiau ir pagalvojau, kad forume ir gražesnių darbų esu mačiusi. Tik tiek. Prieš dragonfly nieko neturiu. Ji šaunuolė, kaip ir visos kitos supermamytės 4u.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif nebaram tongue.gif
drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif Prasom kurti ir toliau i savo darbelius rodyti.
Atsakyti
Na bet ir žiaurumas žmonių. blink.gif Aš niekaip nesuprantu kodėl negalima džiaugtis kito darbais!!!! Aš esu be galo sužavėta dragonfly darbais thumbup.gif , nepeikiu ir kitų merginų, kiekvienas darbas yra savotiškai gražūs... rolleyes.gif
Atsakyti