Dragonfly siūliau greičiau tašes velt, nes kamuoliukai paprasta, čia daug tokių, delfis galėtų ne vieną straupsnį parašyt
na ir kas, kad kamuoliukus paprasta velti. juk dragonfly veltus darbelius pirma pradejo SM pardavineti , daug modeliu yra sukurusi. dabar, kai visos mokam velti - jos darbai atrodo paprasti prisipazinsiu, jos meskis nerealiai fainas. pati sau noriu tokio, tik nesiryztu (bijau, kad nesigaus )
as manau, kad to straipsnio ji yra verta
Tai aš nesakau, kad neverta. Aš tik parašiau, kad asmeniniam puslapyje yra gražesnių, įdomesnių darbelių nei įdėta delfije. Meškis, ypač kur iš arti nufotografuotas, labai gražus ir karolių gražesnių yra.
Ji pati sakė, kad tašes nori pradėt velt. Tai faina, reik pradėt, ir greičiau,nes ant tašių gali daugiau "išsiliet".
Ji pati sakė, kad tašes nori pradėt velt. Tai faina, reik pradėt, ir greičiau,nes ant tašių gali daugiau "išsiliet".
QUOTE(Verba @ 2006 08 03, 00:37)
Kad gi siūlo...www.rankdarbiai.com
aciu uz pagalba man nesusipratelei
QUOTE(mari4 @ 2006 08 03, 23:32)
na ir kas, kad kamuoliukus paprasta velti. juk dragonfly veltus darbelius pirma pradejo SM pardavineti , daug modeliu yra sukurusi. dabar, kai visos mokam velti - jos darbai atrodo paprasti
bet vis tiek jos karoliai gražiausi iki šiol
QUOTE(Heiki Heiki! @ 2006 08 03, 20:43)
Nu ką aš žinau... SuperMamytės ir gražesnių padaro
QUOTE(Heiki Heiki! @ 2006 08 03, 20:53)
Berašydama dar ir pagalvojau, kad gali būti SM Nu ale bet vis tiek. Jaunosios papuošalas tik labiau išsiskiriantis, o kiti - tokie patys, kokius čia kiekviena SM daro. Gal ir negeras nuotraukas parinko...
O kas dėl tašių, tai aš vieną jau esu nuvėlus. Dabar kaupiuosi antrai
O kas dėl tašių, tai aš vieną jau esu nuvėlus. Dabar kaupiuosi antrai
QUOTE(mari4 @ 2006 08 03, 23:32)
na ir kas, kad kamuoliukus paprasta velti. juk dragonfly veltus darbelius pirma pradejo SM pardavineti , daug modeliu yra sukurusi. dabar, kai visos mokam velti - jos darbai atrodo paprasti prisipazinsiu, jos meskis nerealiai fainas. pati sau noriu tokio, tik nesiryztu (bijau, kad nesigaus )
Lengva sneketi kai jau nemaza patarimu surasyta atejau paskaiciau ,patarianciu kruvos. O pries metus ir daugiau veltinius velianciu buvo mazoka Kai SM uzvedziau pirma veltiniu tema isvis tyluma ilgai buvo VIena is patareju buvo dragonfly. Na ir kas kad nevelia rankiniu,iki ju reikia nemaza kamuoliuku suvelti.
QUOTE(bite maja @ 2006 08 04, 10:15)
merginos, o skaitėt straipsnio komentarus pasipiktinau tokiu elgesiu
Ten raso, tas kas netingi
Todel i ju komentarus reikia tiesiog nekreipti demesio
QUOTE(Jumi @ 2006 08 04, 08:03)
Lengva sneketi kai jau nemaza patarimu surasyta atejau paskaiciau ,patarianciu kruvos. O pries metus ir daugiau veltinius velianciu buvo mazoka Kai SM uzvedziau pirma veltiniu tema isvis tyluma ilgai buvo VIena is patareju buvo dragonfly. Na ir kas kad nevelia rankiniu,iki ju reikia nemaza kamuoliuku suvelti.
Nu gerai, prašom čia manęs nebarti Žinančioms, kas ten tokia, ta dizainerė, vienaip atrodo. O kai aš nežinojau, kas ten tokia, tai man - visai kitaip. Nu dievaži - parašė apie dizainerę, kuri velia, įdėjo nuotraukų. Paskaičiau ir pagalvojau, kad forume ir gražesnių darbų esu mačiusi. Tik tiek. Prieš dragonfly nieko neturiu. Ji šaunuolė, kaip ir visos kitos supermamytės
QUOTE(Heiki Heiki! @ 2006 08 04, 09:26)
Nu gerai, prašom čia manęs nebarti Žinančioms, kas ten tokia, ta dizainerė, vienaip atrodo. O kai aš nežinojau, kas ten tokia, tai man - visai kitaip. Nu dievaži - parašė apie dizainerę, kuri velia, įdėjo nuotraukų. Paskaičiau ir pagalvojau, kad forume ir gražesnių darbų esu mačiusi. Tik tiek. Prieš dragonfly nieko neturiu. Ji šaunuolė, kaip ir visos kitos supermamytės
nebaram
Prasom kurti ir toliau i savo darbelius rodyti.
Na bet ir žiaurumas žmonių. Aš niekaip nesuprantu kodėl negalima džiaugtis kito darbais!!!! Aš esu be galo sužavėta dragonfly darbais , nepeikiu ir kitų merginų, kiekvienas darbas yra savotiškai gražūs...