[quote=VITA_V,2006 08 02, 21:54]
O cia keleta mano nauju darbeliu:
būk gerutė, atsakyk, ar tavo fotikas superinis, ar tu puiki fotografė, o gal tas ir tas?
kaip išlauži tokią nuotraukų kokybę? aš suprantu, kad tavo darbai gražūs, manais irgi niekas nesiskundė, bet su nuotraukom tai man bėda...
būk gerutė, atsakyk, ar tavo fotikas superinis, ar tu puiki fotografė, o gal tas ir tas? kaip išlauži tokią nuotraukų kokybę? aš suprantu, kad tavo darbai gražūs, manais irgi niekas nesiskundė, bet su nuotraukom tai man bėda...
na nesakyciau, kad superinis, paprasta skaitmenine Minolta, 4 mpix Niekada nenaudoju blico, tik naturali dienos sviesa ir makro rezimas. Na ir koki idomu rakursa reikia pagaut
aciu
na nesakyciau, kad superinis, paprasta skaitmenine Minolta, 4 mpix
Niekada nenaudoju blico, tik naturali dienos sviesa ir makro rezimas. Na ir koki idomu rakursa reikia pagaut
ačiū
pas mane PRACTICA irgi 4 mpix, bet reiks išsiaiškinti visas galimybes, gal rasiu kas padės, nes aš su bet kokia technika "ant jūs". ir neduota, ir išmokt neišeina
labai grazus jusu visu darbeliai man ir lb niezti nagai kazka nuvelt, tik zaliavos nebeturiu.. bukit geros padekit man, nes man jau atsibodo visam forume ieskot. kur jus perkat vilna? as tai pirkau jau dazyta is gudros, bet nebematau kad ji siulytu.. prasau padekit