Įkraunama...
Įkraunama...

Veltinis

QUOTE(vota @ 2006 06 24, 20:08)
Ten buvo keletes ir apnertu, tai ir vaizdelis nekoks wacko.gif O kainos..... fear.gif

labai įdomu kokios tos kainos ax.gif
o čia manieji ilgi ir apsivynioja porą kartų,man gražu ax.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *MONAMI*: 24 birželio 2006 - 19:47
Man taip pat gražu, Monami biggrin.gif .

Gal kas patars g.gif ... Šilko pluošto gija veliama prie veltinio susigarbanoja. Ar įmanoma privelti taip, kad gija būtų tiesi? Bandžiau jau prie suvelto veltinio šlapiai privelti šilko gijelių, tačiau prastokai prisivėlė, nors susigarbanojo mažiau.

Per karščius veltinukai labai greitai išdžiūsta thumbup.gif . Tik kažin ar tiesioginiai saulės spinduliai nekenkia? unsure.gif
Atsakyti
My Webpage

Gal galit atskleist paslaptį kaip padaryti tą jupdą ploną apvadą? Ar dedama plona vilnos linija ar kaip kitaip? Gražiai atrodo, kaip paveiksliukas ir niekas nesusilieja.
Atsakyti
Sveikos,
pagaliau ir aš "išgimdžiau" tašiuką...džiūva dabar...
ne tobulas, bet mielas ax.gif

user posted image

user posted image

Monami, tavo karoliai superiniai, ar veri ant zilkos??ar ant siūlo?
Papildyta:
..ketinu dar gelių viduriukus pasiuvinėti, bet dar neapsisprendžiau, ar reikia...???? g.gif g.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(Minesota @ 2006 06 24, 22:08)
Man taip pat gražu, Monami  biggrin.gif  .. 

Per karščius veltinukai labai greitai išdžiūsta  thumbup.gif .  Tik kažin ar tiesioginiai saulės spinduliai nekenkia?  unsure.gif

TIESIOGINIAI SPINDULIAI KENKIA TUOM, KAD SIURKSTEJA VILNA IR lanolinui kazka daro, tad prarandama gydomosios savybes biggrin.gif nu bent pledam taip buna, manau ir karoliukam taip pat ax.gif niu cia as rimtai.
Atsakyti
Sraigutė - ale jau tikrai pritariu Lijo, turėtų būti gėda, tokį fainą tašiuką padariusi, nu bent man tai labai tobulas, laaaaaaaaaaaaaabai liuks thumbup.gif

Nu bandau ir aš rodyti rinkinuką, šiaip ne taip padariau wub.gif

user posted image

*MONAMI* - thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Laba diena. Pasirodo sventes veltiniaut netrukdo tongue.gif
Monami, Knopke labai grazus karoliai biggrin.gif
Rankine superine ( cia as apie Sraigutes rankine )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jumi: 26 birželio 2006 - 17:43
ei, knopke, žiū kaip ištobulėjai tongue.gif labai gražūs tavo karoliukai thumbup.gif ir dar labiau, nes tokie... valgomai žali biggrin.gif
Atsakyti
Mergaitės aciuks.gif aciuks.gif aciuks.gif aciuks.gif aciuks.gif
Atsakyti
Labas,
liuks karoliai, Knopke, nu man ta salotinė spalva.... biggrin.gif , šakės....

o vilnos, blyn, nepamenu, kiek sukišau....rankenom nemažai išėjo, tikrai, o žalios-nu gal 200 gr????

ačiū už pagyras blush2.gif , o karoliams velti niekaip nesurandu laiko, atseit, mat mane tiesiog erzina tas juostelės pervėrimas, neturiu tiek jėgų....

rankinės gėlytes vidurius pasiuvinėsiu, o dar laukia visokie pamušalai, užsegimai blink.gif blink.gif blink.gif

va taip vat doh.gif
ar keliausite kas į Doseth parodą birželio 30 d. "Rūtos" galerijoje? unsure.gif
Atsakyti
Jeigu teisingai suprantu "Rūtos" galerija yra Vilniuje g.gif
Tai aš palauksiu kol bus Klaipėdoje, be to Klaipėdoje galima pasižiūrėti Jos darbelių ir parduotuvėse (laaaaaaaaaabai jau jie gražūs). thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(knopkė @ 2006 06 26, 17:16)

Nu bandau ir aš rodyti rinkinuką, šiaip ne taip padariau wub.gif

*MONAMI*thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif tavo irgi labai liux mirksiukas.gif
Atsakyti