Įkraunama...
Įkraunama...

Veltinis

QUOTE(Heiki Heiki! @ 2006 07 23, 17:11)
Sveikos, merginos 4u.gif
Nu aš niekaip nesuprantu, kaip Jūs sugebat taip greit tas rankines nuvelt...  g.gif  Aš, va, visą dieną vien prie rankenų sėdžiu ir tai niekaip nesugebu jų suvelt normaliai  verysad.gif  doh.gif Jau ir rankos, ir nugara paskaudo... verysad.gif

As dar nebandziau schmoll.gif
bet greitu laiku bandysiu, nes man labai patinka wub.gif

P.S. paprasyk vyro, kad padetu mirksiukas.gif
As tai prasau, kai reikia labai kietu kamuoliuku ax.gif
Dar kol kas nieko nesako, padeda ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nonna: 23 liepos 2006 - 15:13
QUOTE(Ziyi @ 2006 07 23, 01:02)
o kas buna viduj tu apnertu karoliu? girdejau kad vata bet kazkaip man per skystai turetu but  g.gif

Kokie nors plastmasiniai ar mediniai karoliukai. Vienus didelius juodus karolius vienos panelės užsakymu (tiesa, ji jų galiausiai taip ir nepirko) apnėriau ant apvalių vaikiškų žaislų detalių.
Atsakyti
QUOTE(Nonna @ 2006 07 23, 15:12)
As dar nebandziau  schmoll.gif
bet greitu laiku bandysiu, nes man labai patinka  wub.gif

P.S. paprasyk vyro, kad padetu  mirksiukas.gif
As tai prasau, kai reikia labai kietu kamuoliuku  ax.gif
Dar kol kas nieko nesako, padeda  ax.gif

Šiandien aš ant jo biškį pikta, tai kažkaip nenorėjau nieko prašyt unsure.gif Bet jei dar kartą prisiruošiu rankinuką velt, gal ir paprašysiu. Nes dabar tai nugarą baisiai skauda - kaži, kaip miegot seksis g.gif Bet už tai rankinukas gatavas džiūsta balkone thumbup.gif Ryt nufotkinsiu... Aišku, jis ne tobulas unsure.gif Netgi labai... Visgi praktikos vėlime turiu tik tiek, kiek per pradinukų kursus vėliau + dar kokį 10 kamuoliukų blush2.gif Nu bet labai jau norėjau aš pabandyt rankinuką ax.gif Kreivas, šleivas.. Bet rankinukas - nenuginčysit lotuliukas.gif Ryt pamatysit mirksiukas.gif

Verba, tai kur dėjai tuos karolius? blink.gif Nu bet ir klientė pasitaikė doh.gif Tokius užsisakė ir paskui nepirko... Siaubas!!! Aš tai pašėlčiau turbūt... Ten gi tiek darbo reikėjo į juos įdėti.... doh.gif unsure.gif
Atsakyti
[quote=Heiki Heiki!,2006 07 23, 22:14]
Šiandien aš ant jo biškį pikta, tai kažkaip nenorėjau nieko prašyt unsure.gif Bet jei dar kartą prisiruošiu rankinuką velt, gal ir paprašysiu. Nes dabar tai nugarą baisiai skauda - kaži, kaip miegot seksis g.gif Bet už tai rankinukas gatavas džiūsta balkone thumbup.gif Ryt nufotkinsiu... Aišku, jis ne tobulas unsure.gif Netgi labai... Visgi praktikos vėlime turiu tik tiek, kiek per pradinukų kursus vėliau + dar kokį 10 kamuoliukų blush2.gif Nu bet labai jau norėjau aš pabandyt rankinuką ax.gif Kreivas, šleivas.. Bet rankinukas - nenuginčysit lotuliukas.gif Ryt pamatysit mirksiukas.gif

Kaip smalsu blush2.gif
lauksim lauksim nuotraukyciu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Nonna @ 2006 07 23, 20:16)
Kaip smalsu  blush2.gif
lauksim lauksim nuotraukyciu  mirksiukas.gif

Štai blush2.gif ax.gif
user posted image
Kad ne vasariškas - pati žinau mirksiukas.gif Tiesiog, tokio užsinorėjau ir tiek ax.gif Bet kai kitam susikaupsiu, tai bus vasariškas rolleyes.gif JEIGU susikaupsiu.... unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Heiki Heiki!: 24 liepos 2006 - 13:29
Visai jis ne sleivas, o labai netgi grazus. man labai patinka, saunuole thumbup.gif
Atsakyti
Super thumbup.gif

Atsakyti
nuostabus wub.gif
Atsakyti
QUOTE(daiva_z @ 2006 07 24, 13:31)
Visai jis ne sleivas, o labai netgi grazus. man labai patinka, saunuole  thumbup.gif

QUOTE(Runciuke @ 2006 07 24, 13:34)

QUOTE(Katinytis @ 2006 07 24, 13:34)
nuostabus  wub.gif

Oi, merginos blush2.gif ax.gif Kad jau taip sakot g.gif mažu reiks dar velt? rolleyes.gif

Tik paaiškinkit man vieną dalyką.... Iškloju vilną, sušlapinu, išmuilinu, uždedu šabloną, užlankstau viską, ką reikia, ir vynioju į tą kilimėlį. Nu ir slenkasi ta vilna, rukšlojasi man bevyniojant gun_bandana.gif: Tai ir rankenos pasislinko į kitas vietas, nei kad buvau įdėjus, ir šiaip... Ar jums irgi taip daros, ar čia aš kažko nemoku? verysad.gif

Runciuke, Tu irgi norėjai rankinuką velt lygtai... Nebandei? rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Heiki Heiki!: 24 liepos 2006 - 13:51
Labai norėjau....ir vis dar (tik) tebenoriu.....visai neturiu laiko ir ... blush2.gif blush2.gif blush2.gif ryžto...

O kiek maždaug sunaudojai rankinukui vilnos ? Ir dar man durnai vis tiek neaišku , kaip tas rankenas privelt, kad jos būtų "vietoj" ?

O dėl raukšlėjimosi, tai ir pati nežinau. Bandžiau velt kepurę, tai irgi forma išsikreipė ir dar kai perdaug susitraukė.......geriau patylėsiu. Bijau, kad taip ir liksiu "mėgėja - teoretikė"..... verysad.gif

Atsakyti
QUOTE(Runciuke @ 2006 07 24, 14:03)
Labai norėjau....ir vis dar (tik) tebenoriu.....visai neturiu laiko ir ...  blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif ryžto...

O kiek maždaug sunaudojai rankinukui vilnos ? Ir dar man durnai vis tiek neaišku , kaip tas rankenas privelt, kad jos būtų "vietoj" ?

O dėl raukšlėjimosi, tai ir pati nežinau. Bandžiau velt kepurę, tai irgi forma išsikreipė ir dar kai perdaug susitraukė.......geriau patylėsiu. Bijau, kad taip ir liksiu "mėgėja - teoretikė"..... verysad.gif

Ryžkis mirksiukas.gif Labai smagu thumbup.gif
Vilnos tai nedaug sunaudojau. Tiksliai neapskaičiuosiu, bet maždaug 130 gramų.
O kaip tas rankenas privelt, kad vietoj būtų, tai ir pati nežinau... Matai, kad mano iš vietos išėjo lotuliukas.gif
O šiaip tai dariau taip, kaip Gudra pasakojo - pirmiausiai nuvėliau rankenas, bet galiukus palikau nesuveltus. O paskui, kai klojau vilną paties rankinuko, padėjau tarp sluoksnių ir tas rankenas. Ale va, kai vyniojau į kilimėlį, tai ir pasislinko. Rupūžiokės gun_bandana.gif
Nu, išmoksiu kada nors mirksiukas.gif
Atsakyti
O pries sukdama rankomis pavirsiu apvelei?

Atsakyti