Nonna
QUOTE(MELDA @ 2006 07 15, 16:58)
l. gražu. Dar apie skylutes pasakyk, Gudra to nemokė, tai negalės priekaištauti, kad nesukonspektuota
Aisku, geriau Katinytis tegu pati papasakoja kaip ji skylutes gamino....
As tai 'gaminu' skyles arba siulus klodama arba karpydama pusiau suvelta (kai baigi iki galo velti, tai grazus kerastukai lieka - ne taip matos kad kirpta)
Visu darbeliai tiesiog
Taigis kaip ir viska parase Gudra.Pusiau suveli ir prikarpai skyluciu paskui toliau veliant jos graziai apsidirba ir neatrodo, kad karpyta.
Labai grazus auskarai
Labai grazus auskarai
Dar siek tiek auskaru
QUOTE(Gudra @ 2006 07 22, 08:38)
Aisku, geriau Katinytis tegu pati papasakoja kaip ji skylutes gamino....
As tai 'gaminu' skyles arba siulus klodama arba karpydama pusiau suvelta (kai baigi iki galo velti, tai grazus kerastukai lieka - ne taip matos kad kirpta)
Visu darbeliai tiesiog
Visu darbeliai tiesiog
Niu mergytės pavarot, nuostabūs darbai ir kaip jūs juos darot?Neturiu žalio supratimo Klaipėdoje vyksta Jūros švenė ir sakė,kad yra veltinukų.Didelį įspūdį padarė rankinės.Gal kas galit pasakyt kokios maždaug jų kainos?
Kokios kainos Klaipėdoj (jūros šventėj) - nežinau. Bet tarkim Doseth (yra ir skelbimuose) daro veltinio tašes, tai kaina apie 150lt.Beje, ji iš Klaipėdos.
Ir aš veliu ir kitos merginos velia, tik neatsimenu nick'ų.Tai gavosi, kad tik Doseth pareklamavau
Ir aš veliu ir kitos merginos velia, tik neatsimenu nick'ų.Tai gavosi, kad tik Doseth pareklamavau
Sveikos, merginos
Nu aš niekaip nesuprantu, kaip Jūs sugebat taip greit tas rankines nuvelt... Aš, va, visą dieną vien prie rankenų sėdžiu ir tai niekaip nesugebu jų suvelt normaliai Jau ir rankos, ir nugara paskaudo...
Nu aš niekaip nesuprantu, kaip Jūs sugebat taip greit tas rankines nuvelt... Aš, va, visą dieną vien prie rankenų sėdžiu ir tai niekaip nesugebu jų suvelt normaliai Jau ir rankos, ir nugara paskaudo...