Įkraunama...
Įkraunama...

Veltinis

Labai labai gražu thumbup.gif
Atsakyti
Nonna thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(MELDA @ 2006 07 15, 16:58)
l. gražu. Dar apie skylutes pasakyk, Gudra to nemokė, tai negalės priekaištauti, kad nesukonspektuota  lotuliukas.gif

4u.gif Aisku, geriau Katinytis tegu pati papasakoja kaip ji skylutes gamino....

As tai 'gaminu' skyles arba siulus klodama arba karpydama pusiau suvelta (kai baigi iki galo velti, tai grazus kerastukai lieka - ne taip matos kad kirpta) rolleyes.gif

Visu darbeliai tiesiog thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gudra: 22 liepos 2006 - 08:39
Nonna thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*MONAMI* @ 2006 07 22, 11:07)
Nonna  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  mirksiukas.gif

Aciu visoms aciuks.gif
Atsakyti
Taigis kaip ir viska parase Gudra.Pusiau suveli ir prikarpai skyluciu paskui toliau veliant jos graziai apsidirba ir neatrodo, kad karpyta. mirksiukas.gif
Labai grazus auskarai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Katinytis: 22 liepos 2006 - 09:58
Dar siek tiek auskaru ax.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Gudra @ 2006 07 22, 08:38)
4u.gif  Aisku, geriau Katinytis tegu pati papasakoja kaip ji skylutes gamino....

As tai 'gaminu' skyles arba siulus klodama arba karpydama pusiau suvelta (kai baigi iki galo velti, tai grazus kerastukai lieka - ne taip matos kad kirpta)  rolleyes.gif

Visu darbeliai tiesiog  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

aciuks.gif
Atsakyti
Niu mergytės pavarot, nuostabūs darbai ir kaip jūs juos darot?Neturiu žalio supratimo thumbup.gif Klaipėdoje vyksta Jūros švenė ir sakė,kad yra veltinukų.Didelį įspūdį padarė rankinės.Gal kas galit pasakyt kokios maždaug jų kainos?
Atsakyti
Kokios kainos Klaipėdoj (jūros šventėj) - nežinau. Bet tarkim Doseth (yra ir skelbimuose) daro veltinio tašes, tai kaina apie 150lt.Beje, ji iš Klaipėdos.
Ir aš veliu ir kitos merginos velia, tik neatsimenu nick'ų.Tai gavosi, kad tik Doseth pareklamavau rolleyes.gif
Atsakyti
gal ir ne toj wietoj paklausiu bet klausiu blush2.gif kol dar nepamirsau smile.gif o kas buna viduj tu apnertu karoliu? girdejau kad vata bet kazkaip man per skystai turetu but g.gif
Atsakyti
Sveikos, merginos 4u.gif
Nu aš niekaip nesuprantu, kaip Jūs sugebat taip greit tas rankines nuvelt... g.gif Aš, va, visą dieną vien prie rankenų sėdžiu ir tai niekaip nesugebu jų suvelt normaliai verysad.gif doh.gif Jau ir rankos, ir nugara paskaudo... verysad.gif
Atsakyti