Įkraunama...
Įkraunama...

Veltinis

O cia mano naujausi ax.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
gražu, ką čia bepridursi. jau nebespėju kiekvienos ir girti atskirai doh.gif doh.gif
Atsakyti
Katinyti thumbup.gif o kaip ta shvarkeli velei? be siuliu? su siulem? cia vien vilna? vilna ir siulas? medziaga vilna ir siulas? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Nonna @ 2006 07 13, 13:58)
O cia mano naujausi  ax.gif

thumbup.gif thumbup.gif

QUOTE(linada @ 2006 07 13, 14:26)
gražu, ką čia bepridursi. jau nebespėju kiekvienos ir girti atskirai doh.gif doh.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
svarkelis veltas pagal lekalus siuvimui, jis su siulem.Veltas vilna plius moherinis siulas. Tik lekalus reikia daryt gerokai didesnius negu siuvimui labai jau traukiasi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Katinytis: 13 liepos 2006 - 14:41
QUOTE(Gudra @ 2006 07 13, 10:06)
smile.gif a ko tu pati nesiryzti? Vis pas ka nors gyvai paziuret ir gana??

Kaip kloti ir besiuli velti zinai - mokeisi, kaip sablona pasidaryti irgi. Ryzto truksta ar kaip cia?

Juk ir pinigine ir rankinukas ir batukai taip pat daromi. Tik sablonas kitas ir puse laiko pavelus ji istrauki, bei turi formuoji (rankomis veli).

Konspektuotis per kursus matyt reikejo  mirksiukas.gif

QUOTE(Minesota @ 2006 07 13, 10:16)
Ievuschka, ir man atrodo, kad tau tiesiog laikas imtis darbo ir turesi puikius batukus  mirksiukas.gif 

Uups, jei gali vistik pafotografuok darbo eigą, kai velsi batukus.  Tikrai nebus veltui, puikiai moki instrukcijas rašyti  bigsmile.gif

QUOTE(uups @ 2006 07 13, 10:25)
nuva, ishlindo yla ish maisho lotuliukas.gif  kursuos buvai, mokino,- prashom kibt ir velt mirksiukas.gif O mes apziuresim ir pagirsim biggrin.gif

Na, merginos, visiškai mane sudirbot,net gėda pasidarė blush2.gif man kompanijos norisi, o ne ryžto trūksta, na, bet jei jūs taip griežtai - tai teks vienai ir bandyti.
Va,lietūs gal prasidės,tai bus maloniau velti, nes dabar tai tik truputį pakočioju - ir žliaugia oi žliaugia upeliai ...neįmanoma... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Katinytis @ 2006 07 13, 11:27)
Sveikutes, pagaliau ir as nufotografavau savo darbelius ir pateikiu juos jusu teismui  ax.gif
user posted image
user posted image
user posted image

swoon.gif nerealiai grazu thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
čia mano prie tokių vienų karolių į komplektuką ax.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Katinytis @ 2006 07 13, 14:39)
svarkelis veltas pagal lekalus siuvimui, jis su siulem.Veltas vilna plius moherinis siulas. Tik lekalus reikia daryt gerokai didesnius negu siuvimui labai jau traukiasi.

l. gražu. Dar apie skylutes pasakyk, Gudra to nemokė, tai negalės priekaištauti, kad nesukonspektuota lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(MELDA @ 2006 07 15, 18:58)
l. gražu. Dar apie skylutes pasakyk, Gudra to nemokė, tai negalės priekaištauti, kad nesukonspektuota  lotuliukas.gif

kam rupejo, tas paklause per kursus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mari4 @ 2006 07 15, 21:32)
kam rupejo, tas paklause  per kursus smile.gif

O kiti niekada gyvenime nesužinos, nes nepaklausė, kaip tie protingieji doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
Naujausi darbeliai 4u.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti