Įkraunama...
Įkraunama...

Veltinis

QUOTE(uups @ 2006 07 12, 13:50)

is arti bjauriau atrodo,- balta apslava labai ishlindo i violetine, juodi tashkeliai turejo but taisyklingi kabliukai ir pan...zodziu, nepatariu niekam daryt sluoksniu ish kontrastingu spalvu...skutimas peiliuku kiek pagelbejo, bet nevisishkai schmoll.gif

UUPS - faini tavo batai be galo. Maladec thumbup.gif
Gaila, kad tu - be pastovios gyvenamosios vietos( o gal tik apsimeti?), įsiprašyčiau į svečius - batų vėlimo proceso pastebėt blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Endendu @ 2006 07 12, 14:15)
Tikrai faini karoliukai, gerai, kad prisiruoshei juos susivelt smile.gif

aciuks.gif
Pagaliau turejau laiko per ilgas iseigines kaime suvelti ax.gif
Papildyta:
Springlet, aciukas mirksiukas.gif
Atsakyti
uups tavo tapkiukai "karaliski" thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif ploja.gif ploja.gif ploja.gif gaila kad as nemoku tokiu pagamint, bet prizadu ismokt mirksiukas.gif
Atsakyti

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rim@: 12 liepos 2006 - 18:06
QUOTE(uups @ 2006 07 12, 13:50)
o imanoma dar kaipnors  nemuiluojant vilna namu salygom suvelt ? blink.gif

pas mus atveso, pabaigiau naujas tapkes ta proga:
user posted image

is arti bjauriau atrodo,- balta apslava labai ishlindo i violetine, juodi tashkeliai turejo but taisyklingi kabliukai ir pan...zodziu, nepatariu niekam daryt sluoksniu ish kontrastingu spalvu...skutimas peiliuku kiek pagelbejo, bet nevisishkai schmoll.gif

Chia tiesiog kurpaites karalaitei, labai grazhu!
Atsakyti
QUOTE(Endendu @ 2006 07 12, 19:50)
Chia tiesiog kurpaites karalaitei, labai grazhu!

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(rim@ @ 2006 07 12, 18:41)
user posted image
Žinau, nuotrauka nekokia, bet su blicu visai gėlės nesimato, o lieka raudonas blynas verysad.gif

Originali, faina gele, isivaizduoju, kad realybej dar fainiau turi atrodyti!
Atsakyti
aciu visoms uz pagyras aciuks.gif

QUOTE(ievuschka @ 2006 07 12, 15:04)
Gaila, kad tu - be pastovios gyvenamosios vietos( o gal tik apsimeti?), įsiprašyčiau į svečius - batų vėlimo proceso pastebėt  blush2.gif

truputi apsimetu, gyvenamaja vieta tik karta per metus/du keiciu, tik dazniausiai tolokai nuo LT ax.gif bet va pirmadieni i LT parskrendu porai menesiu, jei kaune gyveni,- laisvai galim susitikt ir "ishstebet" kokias tapkytes tavo 2.gif ar flirt.gif mirksiukas.gif

Atsakyti
QUOTE(uups @ 2006 07 12, 19:13)
aciu visoms uz pagyras aciuks.gif
truputi apsimetu, gyvenamaja vieta tik karta per metus/du keiciu, tik dazniausiai tolokai nuo LT ax.gif  bet va pirmadieni i LT parskrendu porai menesiu, jei kaune gyveni,- laisvai galim susitikt ir "ishstebet" kokias tapkytes tavo 2.gif ar flirt.gif mirksiukas.gif

Būtų išties faina, bet aš-vilnietė ir į Kauną jau gal nebeišeitų nulėkt, nes va maždaug mėnesiukas beliko man iki leliaus pasirodymo, o be to gi nežinia kada tas džiaugsmingas procesas prasidėt gali. Na, bet pasiūlymas visgi labai viliojantis g.gif , ir batukų taip norisi ax.gif .Visgi gal?
Atsakyti
QUOTE(ievuschka @ 2006 07 12, 20:24)
Būtų išties faina, bet aš-vilnietė ir į Kauną jau gal nebeišeitų nulėkt, nes va maždaug mėnesiukas beliko man iki leliaus pasirodymo, o be to gi nežinia kada tas džiaugsmingas procesas prasidėt gali. Na, bet pasiūlymas visgi labai viliojantis g.gif , ir batukų taip norisi ax.gif .Visgi gal?

ir vilniuj busiu tongue.gif tik va pasikviest netureciau kur ax.gif
o siaip tai batukus labai lengva nuvelti (negi Gudra kursuose nemokina? g.gif ). Priesh ishskrisdama dar planuoju busimam pusseseres mazyliui nuvelti superpaprastus mazycius,- galiu pafotografuot darbo eigoj ir parodyt...nors is tiesu tai taip paprasta, kad ner nei ko rodyt smile.gif
Papildyta:
QUOTE(vota @ 2006 07 12, 08:34)
Po ilgo laiko ir as pasigirsiu savo darbeliais...

user posted image

man sitas baisiai rupi...cia apveltas shilkas,kiek suprantu?Is abieju pusiu? ar jis skirtas uzhsirisht ant kaklo? nera per storas? g.gif
Atsakyti
QUOTE(ievuschka @ 2006 07 12, 20:24)

smile.gif a ko tu pati nesiryzti? Vis pas ka nors gyvai paziuret ir gana??

Kaip kloti ir besiuli velti zinai - mokeisi, kaip sablona pasidaryti irgi. Ryzto truksta ar kaip cia?

Juk ir pinigine ir rankinukas ir batukai taip pat daromi. Tik sablonas kitas ir puse laiko pavelus ji istrauki, bei turi formuoji (rankomis veli).

Konspektuotis per kursus matyt reikejo mirksiukas.gif
Atsakyti
Ievuschka, ir man atrodo, kad tau tiesiog laikas imtis darbo ir turesi puikius batukus mirksiukas.gif

Uups, jei gali vistik pafotografuok darbo eigą, kai velsi batukus. Tikrai nebus veltui, puikiai moki instrukcijas rašyti bigsmile.gif

Atsakyti