Įkraunama...
Įkraunama...

Veltinis

Gal kuriai nesunku parasyti kaip reikia daryti suktinukus? aciu
Atsakyti
QUOTE(daiva_z @ 2006 07 12, 07:45)
Gal kuriai nesunku parasyti kaip reikia daryti suktinukus? aciu

nugi lygiai kaip kad darytum koki vyniotini su aguonom,- kloji viena vilnos spalva,ant jos antra ( gali ir trecia,ketvirta) ir susuki i deshra mirksiukas.gif
Atsakyti
Po ilgo laiko ir as pasigirsiu savo darbeliais...
Nieko ipatingo, bet vistiek parodysiu...
user posted image
user posted image
user posted image
user posted imageuser posted image
Atsakyti
Aš vakar bandžiau velti ant marlės. Turėtų gautis tipo šalikas biggrin.gif Bet kas gausis, galai žino. Vakar padariau tik pusę, baisiai karšta. Kai pabaigsiu, jei rezultatas bus bent 50 proc.kaip tikejausi, tai įdėsiu foto.
Atsakyti
QUOTE(uups @ 2006 07 12, 09:59)
nugi lygiai kaip kad darytum koki vyniotini su aguonom,- kloji viena vilnos spalva,ant jos antra ( gali ir trecia,ketvirta) ir susuki i deshra mirksiukas.gif

O kaip toliau?
Atsakyti
O tada ta desra kocioji, kocioji, kocioji.... kol pasidaro toookia kieta. Isdziovini ir supjaustai smile.gif
Atsakyti
Ar reikia muilinti? Ar reikia i ka ivinioti?
Atsakyti
QUOTE(Nonna @ 2006 07 11, 18:52)
Visu darbeliai  thumbup.gif
O cia mano pirmieji karoliai  ax.gif
Bet man  wub.gif
user posted image
user posted image

Tikrai faini karoliukai, gerai, kad prisiruoshei juos susivelt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(daiva_z @ 2006 07 12, 09:52)
Ar reikia muilinti? Ar reikia i ka ivinioti?

o imanoma dar kaipnors nemuiluojant vilna namu salygom suvelt ? blink.gif

pas mus atveso, pabaigiau naujas tapkes ta proga:
user posted image

is arti bjauriau atrodo,- balta apslava labai ishlindo i violetine, juodi tashkeliai turejo but taisyklingi kabliukai ir pan...zodziu, nepatariu niekam daryt sluoksniu ish kontrastingu spalvu...skutimas peiliuku kiek pagelbejo, bet nevisishkai schmoll.gif
Atsakyti
Alpstu iš pavydo bigsmile.gif UUps tu - tapukų virtuozė thumbup.gif Aš vienus pabandžiau, tai ech... Beje, kiek sluoksnių dėjai? Aš tris dėjau, tai tokie skystoki gavosi, kaip kojinės greičiau, nei batai
Atsakyti
user posted image

Labai grazus karoliukai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jūružė @ 2006 07 12, 11:44)
Beje, kiek sluoksnių dėjai? Aš tris dėjau, tai tokie skystoki gavosi, kaip kojinės greičiau, nei batai

tai kad cia labiau priklauso nuo sluoksniu storumo, nei ju skaiciaus g.gif
man rodos, as kokius 6-8 dedu,bet laabai plonycius (3-4 vienos spalvos,3- 4 kitos).
Atsakyti