Čia su adatėle, bet čia ne apyrankė...
Čia ant kaklo vėrinukas
O kvadračiukai gavosi visai netikėtai. Dariau "ruletą", bet stipriau paspaudus tarp pirštų nelauktai pradėjo formuotis kvadratas. Ir man labai patiko
Vėliau parodysiu foto, kokius karolius sau pasidariau.
QUOTE(Irunia @ 2006 07 05, 14:54)
Čia su adatėle, bet čia ne apyrankė...
Čia ant kaklo vėrinukas
O kvadračiukai gavosi visai netikėtai. Dariau "ruletą", bet stipriau paspaudus tarp pirštų nelauktai pradėjo formuotis kvadratas. Ir man labai patiko
Čia ant kaklo vėrinukas
Uoj, atleisk, pasirodė labai maža
O kas liečia vėlimą su adatėlėm, tai čia aš visai žalia ( tipo dar neišmokau )
O ant audinio ar veliate?
Nauja apyranke
VITA_V, labai grazhi apyranke! Spalvu derinys irgi labai fainas. O kas ten tarp tu vilnos blyniuku per voratinklis?
QUOTE(Endendu @ 2006 07 10, 12:27)
VITA_V, labai grazhi apyranke! Spalvu derinys irgi labai fainas. O kas ten tarp tu vilnos blyniuku per voratinklis?
tikriausiai,kad vielutė
taip, velute
QUOTE(egva @ 2006 07 10, 12:39)
Merginos,
Gal patarsit kaip vynuogių kekę pagaminti? Ar tarpusavyje uogeles jungti ar tvirtinti ant kotelio, Gal kuri nors darėte ir galit pasidalinti patirtim, noriu pasigaminti sagę, bandžiau, bet plokščias variantas nesigavo.
Gal patarsit kaip vynuogių kekę pagaminti? Ar tarpusavyje uogeles jungti ar tvirtinti ant kotelio, Gal kuri nors darėte ir galit pasidalinti patirtim, noriu pasigaminti sagę, bandžiau, bet plokščias variantas nesigavo.
Aš tvirtinau tarpusavyje su karštais klijais.