Įkraunama...
Įkraunama...

Veltinis

Čia su adatėle, bet čia ne apyrankė... verysad.gif
Čia ant kaklo vėrinukas mirksiukas.gif

O kvadračiukai gavosi visai netikėtai. Dariau "ruletą", bet stipriau paspaudus tarp pirštų nelauktai pradėjo formuotis kvadratas. Ir man labai patiko bigsmile.gif

Vėliau parodysiu foto, kokius karolius sau pasidariau.
Atsakyti
QUOTE(Irunia @ 2006 07 05, 14:54)
Čia su adatėle, bet čia ne apyrankė...  verysad.gif
Čia ant kaklo vėrinukas mirksiukas.gif

O kvadračiukai gavosi visai netikėtai. Dariau "ruletą", bet stipriau paspaudus tarp pirštų nelauktai pradėjo formuotis kvadratas. Ir man labai patiko bigsmile.gif

Vėliau parodysiu foto, kokius karolius sau pasidariau.

Uoj, atleisk, pasirodė labai maža doh.gif
O kas liečia vėlimą su adatėlėm, tai čia aš visai žalia ( tipo dar neišmokau ) cry.gif
Atsakyti
visu darbeliai super ,labaj grazu
Atsakyti
O ant audinio ar veliate?
Atsakyti
aha geras klausimas
Atsakyti
Nauja apyranke ax.gif

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
O geras, VITA_V, va cia tai kazkas originalaus!!! labai grazu thumbup.gif
Atsakyti
VITA_V, labai grazhi apyranke! Spalvu derinys irgi labai fainas. O kas ten tarp tu vilnos blyniuku per voratinklis?
Atsakyti
QUOTE(Endendu @ 2006 07 10, 12:27)
VITA_V, labai grazhi apyranke! Spalvu derinys irgi labai fainas. O kas ten tarp tu vilnos blyniuku per voratinklis?

drinks_cheers.gif thumbup.gif tikriausiai,kad vielutė ax.gif
Atsakyti
taip, velute smile.gif
Atsakyti
Merginos,

Gal patarsit kaip vynuogių kekę pagaminti? Ar tarpusavyje uogeles jungti ar tvirtinti ant kotelio, Gal kuri nors darėte ir galit pasidalinti patirtim, noriu pasigaminti sagę, bandžiau, bet plokščias variantas nesigavo.
Atsakyti
QUOTE(egva @ 2006 07 10, 12:39)
Merginos,

Gal patarsit kaip vynuogių kekę pagaminti? Ar tarpusavyje uogeles jungti ar tvirtinti ant kotelio, Gal kuri nors darėte ir galit pasidalinti patirtim, noriu pasigaminti sagę, bandžiau, bet plokščias variantas nesigavo.

Aš tvirtinau tarpusavyje su karštais klijais.
Atsakyti