Man tie rūžavi visai gražūs.
Antrieji irgi gražiai
Ir tave prie minuso prirašau...
Tokiom lieknom kerprečkėlėm
Ir sėdimoji ant tokios mažyytės taburietkos sutelpa
QUOTE(NotMiau @ 2014 04 04, 18:15)
Man tie rūžavi visai gražūs.
Antrieji irgi gražiai
Antrieji irgi gražiai
Man jie irgi gražiai atrodė nuotraukoj, bet jaučiu po poros dienų suplyštų, ir kaina visai neatitinka kokybės.
Taigi sakiau, kad aš liekna Kartais ir mano žodžiais galima pasitikėti
QUOTE(NotMiau @ 2014 04 04, 18:28)
Joa, jei kaina toli nuo kokybės- grąžint būtina.
Aš to neužfiksavau
Minusų minuse sėdėsi mano exelio lentelėj..
Aš to neužfiksavau
Minusų minuse sėdėsi mano exelio lentelėj..
Einu pavalgyt, kad kažkaip iš to minusų minuso pakilt
QUOTE(NotMiau @ 2014 04 04, 19:15)
nu bl. kojos gražios kūdos ilgos. nedraugausiu
nu tai aišku dėl kirmėliokų. gi va dabar laikau taurę vyno vienoj letenoj, kita elegantiškai šakute smeigiu krevetetes. nu dabar rašau viena ranka, ta kur šakutė buvo.
nu kartais kepu su skafandru, ale paskui terliotis reik. nors skaniau tai gal su skafandru
gerai kad diedas jų nemėgsta
batai daug pasako apie žmogų. šitie plius minus manomskonio, tik tų rausvų gal nebenešiočiaua jau. amžius vistik
kažkada tokias geltonas turėjau paauglystėj. kaip tu sakai, kaip popierius. bet žinok visai ilgai laikė, o jau patogumas. kaip basa. pirkau maskvoj tose importinėse pardėse. būdavo ten tipo rumunija, čekoslovakija. pavadinimais tokiais.
Nu ačiū, ačiū už kojas, aš labai pamaloninta
Irgi kepu krevetes, tik su kiautais ir su česnaku, vis tiek šiandien jau niekur neisiu.
Irgi kepu krevetes, tik su kiautais ir su česnaku, vis tiek šiandien jau niekur neisiu.
QUOTE(Lining @ 2014 04 04, 20:03)
jo,,aš dar krapų šviežių užbarsčiau
a tai ko čia tokia jauna netekėjus gražiom kojom (bl negaliu atleist) penktadienio vakarą niekur neisi??? [tetulės tonu :]
QUOTE(nežinau100% @ 2014 04 04, 19:29)
a tai ko čia tokia jauna netekėjus gražiom kojom (bl negaliu atleist) penktadienio vakarą niekur neisi??? [tetulės tonu :]
Nu, ir dar batai nauji Aš apskritai užstrigus esu, jei išeinu kur, tai tik su reikalais, o vakarais apskritai jaučiuosi baisiai pavargus. Tai jei pakviečia kas, vis atidedu atidedu, laukiu geresnių laikų. Tuoj ir kviesti nustos. Nors jei koks svajonių princas atsirastų, tai jaučiu lėkčiau laukais palaidais plaukais, o dabar vien kažkokie neaiškūs...
Bet nuo kitos savaitės galo eisiu, pažadu
O realiausia priežastis ta, kad mane kamuoja vyrų baimė; jei vyras patinka, tai paniškai bijau pirmų susitikimų, geriu raminamus. O jų šiuo metu neturiu. Tai va.
net susimąsčiau, kaip aš daryčiau tavo vietoj
jaučiu atsibodę visokios vyninės, klubai, girti vyrukų žvilgsniai
belieka bibliotekon
O internetinės pažintys? ar baisu?
mano laikais nebuvo dar, neįsivaizduoju kaip ten viskas vyksta. blem bijočiau.
diedą savo skanavau jau seniai, kai prasilenkdavom, pasirodo jis mane irgi . nu matai akis, kažkaip susigaudyt gali koks žmogus. o čia tame intike .
nu seniena aš, neklausykot manęs . mane gi atžalynas sujaudino
belieka bibliotekon
diedą savo skanavau jau seniai, kai prasilenkdavom, pasirodo jis mane irgi . nu matai akis, kažkaip susigaudyt gali koks žmogus. o čia tame intike .
QUOTE(nežinau100% @ 2014 04 04, 19:54)
net susimąsčiau, kaip aš daryčiau tavo vietoj
belieka bibliotekon
belieka bibliotekon
Į vynines nebeeinu, nes nejaučiu saiko ir visada pasigeriu, gėda paskui. Bibliotekose vyrų nėra, dirbu namie, tai ir lieka internetinės pažintys. Dauguma ten sekso ieško, nors pasitaiko ir normalių. Patikėkit, kokių tik nesu ten sutikus, ir pėdų fetišistų ir netgi vieną zoofilą Dabar bendrauju su vienu per fb intensyviai (ne su zoofilu), visai nieko atrodo, bet vis atidėlioju susitikimą.
jazaumarijajuozapasšvenčiausias
nu sakau blyn. gi ten nuotrauką gali ne savo įlipint.
aš paniškai bijodavau psichų visokių. tik pamatydavau akis blizgančias, lėkdavau neatsisukus.
tarp kitko, kaip tik bibliotekoj toks vienas vis sėdėdavo ir spoksodavo vos neapsiseilėjęs. fui.
dėl bibliotekos jūs nesijuokit, tik ten galėjai normaliai kursinį parašyt, viską iš knygučiu popierinių
zoofilas
nu cekauna cekauna dabar tas feisbukinis tavo , ane Notmiauski, Spanguole? va dar ir kliomba praskanuotų
nu sakau blyn. gi ten nuotrauką gali ne savo įlipint.
aš paniškai bijodavau psichų visokių. tik pamatydavau akis blizgančias, lėkdavau neatsisukus.
tarp kitko, kaip tik bibliotekoj toks vienas vis sėdėdavo ir spoksodavo vos neapsiseilėjęs. fui.
dėl bibliotekos jūs nesijuokit, tik ten galėjai normaliai kursinį parašyt, viską iš knygučiu popierinių
zoofilas
nu cekauna cekauna dabar tas feisbukinis tavo , ane Notmiauski, Spanguole? va dar ir kliomba praskanuotų