Įkraunama...
Įkraunama...

Depresija

QUOTE(Pinot noir @ 2014 05 20, 12:35)
Mane nervina šita masė bendrai, rėkianti dėl savo išskirtinių  šiknaskylės teisių.
  verysad.gif

BS jau issamiai paaiskino, kad reikalaujama ne isskirtiniu, o tokiu paciu teisiu, kokias jau turi kitos siknaskyles.

Be to, sitaip galima sudirbti bet ka. Ypatingos dziundziu teises, ypatingos snargliu teises, ir t.t.
Ir isvis, tesiant linija iseitu, kad pasauli valdo balti (tik nepradekit kabinetis.. rolleyes.gif ) bbiai. unsure.gif
Gana. Tegu pasislenka ir atlaisvina vietos kitiems groziams. ax.gif
O jei nepasislinks, pastumsim. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Tapyras @ 2014 05 20, 10:11)
Didziausia diskriminacija yra tai, kad skirtingoms visuomenes grupems taikomi skirtingi standartai.
Kad ir reikalavimas homoseksualams tuoktis baznycioj. O mecetej? O sinagogoj?
Arba rasizmas yra tik tada kai baltas raunasi ant juodo. Atvirksciai -- nesiskaito. O kai spalvotos mazumos vieni kitus dubasina, tai is viso niekas nekreipia demesio.

Manau, kad "standartai" gimsta is didelio pazeminimo ir is to kylancio pasipriesinimo. Antra, tai yra labai ilgas ir daug auku reikalaujantis procesas.
Feminizmui, pav., apie simtas metu, o po siai dienai net issivysciusiose itin pazangiomis laikomose salyse moteru atlyginimas uz ta pati darba su ta pacia patirtim ir issilavinimu yra apie 25-30 proc. zemesnis nei vyru. Jau nekalbant apie visokias arabijas.
O kiek moteru paklojo savo sveikata, net gyvybes, ar "tik" gyvenimo kokybe kad turetume bent tai, ka turime?
Su juodaodziais tas pats, gal dar ilgiau ir sunkiau viskas vyksta. Nes, ko gero, ir is toliau pareina, ilgesnis kelias.

Matyt balti dar nera tiek uzpypinti juodu, kad imtu reikalauti "standartu". Kada nors, jei tikrai pasidarys nebeimanoma, pareikalaus. Ir kada nors pasieks. Ko gero, kai musu jau seniai nebebus. unsure.gif
Atsakyti
Labiausiai uzpypina ne tiek mazumos, bet visokie "geradariai" aktyvistai --nekelk veliavos, nepuosk kaledu eglutes, nenesiok futbolkes, nenesiok kryziuko -- nes bus ir rasizmas, ir diskriminacija, ir nepakantumas. O jei kazkas is mazumos tave nuskriaude, tai tylek, nes jeigu kalbesi viesai, tai bus neapykantos kurstymas. Tai va nuo tokios "tolerancijos" vemt vercia.
Atsakyti
QUOTE(Tapyras @ 2014 05 20, 21:50)
O jei kazkas is mazumos tave nuskriaude, tai tylek, nes jeigu kalbesi viesai, tai bus neapykantos kurstymas. Tai va nuo tokios "tolerancijos" vemt vercia.


Tai va butent. Gautum i snuki nuo gejaus ar zydo, arba atleistum ji is darbo, ar dar kas panasaus, ir garantuotai tikekis, kad apkaltins tave diskriminacija. Tik normalus paprastas baltasis sunkiausiai gali irodyt kokia nors diskriminacija.
Papildyta:
QUOTE(Spannnguole @ 2014 05 20, 15:28)
Matyt balti dar nera tiek uzpypinti juodu, kad imtu reikalauti "standartu". Kada nors, jei tikrai pasidarys nebeimanoma, pareikalaus. Ir kada nors pasieks. Ko gero, kai musu jau seniai nebebus.  unsure.gif


As nelabai tikiu ta utopija, kad absoliuciai visi galetu kada nors buti visiskai lygus zemeje. Vis tiek visada taip buvo ir bus, kad tam tikra grupe stipresne, ir ji diskriminuoja silpnesnius. Kai daugmaz issilygina, ima ir atsiranda nauju konfliktu. Kaip ukrainoj pvz dabar, buvo visi vienodi, o dabar viena tauta diskriminuojama kitos.
Atsakyti
Prisimenu netaip senai cia, kai ispauke i viesuma visas tas sudas apie pedofilus izymybes ir politikus. Kameronui buvo iteiktas sarasas su itariamuju pavardem. Ir jo reakcija buvo -- labai pavojinga tokius dalykus skelbti, nes sukels neapykantos banga pries gejus.
Tai va -- geju teises aukksciau uz isprievartautu ir suzalotu vaiku.
Atsakyti
sveikos,kaip susitvarkyti su nerimu ir PA?
Atsakyti
QUOTE(camil@ @ 2014 05 21, 18:58)
sveikos,kaip susitvarkyti su nerimu ir PA?

Čia juk ne psichiatrės susirinkusios. smile.gif Eiti pas gydytoją ar psichoterapeutą, mes kažin ar kuo galėtumėm padėt.
Atsakyti
Merginos, o jus matot kokia nors gyvenimo prasme? Jei taip, tai kame butent? Nes as su kuo bepakalbeciau, vis pasijauciu kazkokia durna ir nenormali. Niekas manes nesupranta, o as nesugebu suprasti tu, kurie dziaugiasi tuo savo varganu gyvenimeliu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Abo @ 2014 05 23, 21:47)
Merginos, o jus matot kokia nors gyvenimo prasme? Jei taip, tai kame butent? Nes as su kuo bepakalbeciau, vis pasijauciu kazkokia durna ir nenormali. Niekas manes nesupranta, o as nesugebu suprasti tu, kurie dziaugiasi tuo savo varganu gyvenimeliu  unsure.gif

o tau ir nereikia ju suprast,tai ju gyvenimas.dazniausiai tokie ale laimingi zmones is tikruju tik apsimeta,kad yra laimingi.neimanoma but laimingam kasdien,istisai,kiekviena sekunde ar minute.buna tik tam tikros situacijos ,kurios dziugina ir per kurias gali jaustis laimingas...


pmsas mad.gif gun_bandana.gif gun_bandana.gif gun_bandana.gif gun_bandana.gif viskas nervina.
Atsakyti
Netikek tais laimingais. As irgi vaidinu bais laiminga. O ka daryt?
Atsakyti
Bet kai tie zmones is labai artimos aplinkos, tai neiseina netiketi. Nes tai matosi, jauciasi. Jie tiesiog atrodo, kad nekelia sau gyvenime dideliu tikslu, o paprasciausia gyvena ir megaujasi gyvenimu, planuoja ta ana, bet nereikalaudami is saves belenko. O as kaip durnele pastoviai nelaiminga, pastoviai man viskas negerai, kazko truksta, kazko reikia. Esme tame, kad tie zmones neakcentuoja, oi, koks as laimingas, jie tiesiog kazkaip moka matyti daugiau spalvu, ne taip kaip as, tik juoda arba pilka verysad.gif
Atsakyti
as pritariu Tapyrui.daugumai yra geda pasakyt kaip is tikro jaucias,o tie,kurie pasako is kart gauna kruva kritikos,nes jaustis nelaimingu yra blogai,nes tada gadini kitiems nuotaika.cia is savo puses taip rasau,niekada neslepdavau,kad blogai jauciuos,kad jauciuos nelaiminga ir pagal kitus taip sakyt buvo blogai.jei kiti taves nesugeba priimt su tavo blogom ir gerom nuotaikom,tai kas belieka?apsimetinet tik.nors as neapsimetineju-dziaugiuos kai gerai,kai blogai liudziu ir neslepiu to.
Atsakyti