labas rytas
QUOTE(kliomba @ 2014 05 16, 00:22)
Nu jau nu jau. Jie patys siekia būti po padidinamu stiklu. Tik kurį laiką apie juos nešnekėk, tuoj išlenda skandalui sukelti, kad tik visada būtų matomi. Esu sutikus ir darbe ir kitur visiškai normalių kitos orientacijos žmonių, kurie to visai neafišavo ir apie tai net nekalbėdavo, ir visiškai man niekaip netrukdė, net patiko, nes šiaip faini žmponės buvo.
Bet šiaip, man pvz nepatinka kad tos gėjų teisės ginamos valstybiniu sąjunginiu lygiu, kad nusidriekę jų tinklai, nes pabandyk ką ant kurio pasakyt, tuoj ateina raštas iš paties briuselio. O kai delfiuose ieškoma "įžeidžiančių komentarų" už kuriuos nubaust, garantuotai paieškos sistemoj įvedami žodžiai "žydas" ir "gėjus". Todėl ir sakau, šituo eskalavimu bandoma nuslėpt daug didesnes problemas ir kitų grupių diskriminavimus, kad užimt eterį ir pan.
Gerai šiandien psichologas kažkurioj laidoj pasakė - labiausiai pažeidžiama ir mažiausiai valstybės ar kieno nors ginama žmonių grupė šiais laikais tapo tiesiog normalus žmogus - baltasis, dirbantis, heteroseksualas, vedęs, nenusikaltęs, negeriantis ir nenarkomanas. Visus kitus gina arba pašalpom arba kokiom nors programom ir tolerancijos skatinimu.
Papildyta:
Būtent. Jei nemėgsti kažko, ką pagal stumiamą propagandą būtina toleruoti, reiškia esi tamsuolis, atsilikęs ir pan.
Man žinai, kas yra įdomu: kai išsišokėliu yra heteroseksualus asmuo, vadinamasis "normalus", tai jo pavyzdžiu visi heteroseksualūs asmenys nėra apibūdinami, kaip išsišokėliai, lendantys į akis su savo elgesiu, pažiūromis, vertybėmis ir pan. Nes jie dauguma?
Bet kai kalba užeina apie kitos orientacijos ar lyties asmenis, tai lengva ranka ta visa asmenų grupė pagal kelis ryškesnius pvz. pavadinama lendančia į akis, kišančia savo gyvenimo būdą ir pan., nors procentaliai abiejose grupėse išsišokėlių, ekscentrikų, rėksnių ar kitaip pastebimų asmenų yra tikriausiai panašus skaičius.
Mes, baltosios 30-40 metų moterys nesame vertinamos pagal Bunkę, Mildą Bartašiūnaitę (ačiū pagonių dievams
), sekspertes ir kitas vaitkevičes, o jie yra apibendrinami, kas, mano požiūriu nėra teisinga ne tik statistiškai, bet ir socialiniu požiūriu. Tai yra neteisingas elgesys tam tikros asmenų grupės atžvilgiu. Tai ir yra vadinama diskriminacija. Šiuo atveju neteisingi (vien jau statistiškai) argumentai pasitelkiami taikant kitokį, specialų požiūrį ir elgesį tam tikros apibrėžtos grupės atžvilgiu.
Aš esu "normalus" žmogus - baltasis, dirbantis, heteroseksualas, vedęs, nenusikaltęs, negeriantis (na, kartais, saiko ribose) ir nenarkomanas. Tu esi normalus žmogus - baltasis, dirbantis, heteroseksualas, vedęs, nenusikaltęs, negeriantis ir nenarkomanas. Visos čia maždaug normalios - normalus žmogus - baltasis, dirbantis, heteroseksualas, vedęs, nenusikaltęs, negeriantis ir nenarkomanas.
Ar Jūs tikrai jaučiatės diskriminuojamos ar Tu, kliomba, tik persakei Tavo argumentacijai parankų psichologo komentarą?
Aš tai nesijaučiu diskriminuojama, visai netgi ne
Negi Tu, kliomba, kalbi apie gėjų sąmokslą užvaldyti pasaulį?
Taip, šis metas yra pareinamasis. Tikiu, kad prieš 60 metų juodaodžiai irgi sulaukdavo panašių replikų, kad nori nežinia ko, lai tupi tarnų ir sodininkų pozicijose ir džiaugiasi, kad mes jų neutilizuojam Kaišiadorių tipo utilizacijos centruose.
Mano asmeniniu požiūriu, norėtųsi, kad visi žmonės turėtų vienodas galimybes sulaukti vienodo traktavimo. Kad asmeninės konkretaus žmogaus savybės sąlygotų požiūrį į jį, o ne kažkokie objektyvūs, nepasirenkami faktoriai, tokie kaip odos spalva, lytis, lytinė orientacija ir pan.
Notmiau, kai Tave, moterį, graibo, tai jie privalo negraibyt, jei Tu nenori, o kai kažkas graibo homoseksualų, jei jis nenori, tai ko jis rėkia, ****, su tom savo nx teisėm, teisingai?
Grubus pvz., siauras, bet tinkamas, man rodos.