Įkraunama...
Įkraunama...

Depresija

Bet tu ne Lietuvoj gyveni biggrin.gif Ir kažkodėl tuos laiptus mėlynus įsivaizdavau. O gal tu nuotrauką dėjai.
Atsakyti
QUOTE(Tapyras @ 2014 04 10, 12:57)
Jeigu kazkada gavai slaptazodi, nesvarbu kad persiregistravai ir turi tik 2 zinutes -- ileis wink.gif

O tu iš kur žinai, a? biggrin.gif
Atsakyti
Melsvai žali buvo. Ir fotkę buvau dėjus ne kartą biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lining @ 2014 04 10, 14:49)
O tu iš kur žinai, a? biggrin.gif

Is bendro issilavinimo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Pinot noir @ 2014 04 10, 12:46)
Tas Froidas  visur matė tik sekso trūkumą ir falų simbolius. kai kurios jo teorijos yra tik istorija, o kai kas ir paneigta. nebedievina psichiatrai Froido. unsure.gif

Na, ne taip tiesiogiai tuos falus matė. Bet bandė nustatyt, kad visa žmogaus gyvenimiška energija susijusi su libido. Na, kartais gal ir būna tiesos, bet nemanau, kad visada ir visame kame tas seksas taip įtakoja.
Atsakyti
Gal visai vertėtų pažiūrėt?
http://www.delfi.lt/...e.d?id=64497388
Atsakyti
Tapyrai- be 100 žinučių to skyrelio net nesimato. Kad prisijungt gali žinant tą slaptažodį galima, tai joa biggrin.gif
Kada atgal skrendi?

O mamka tikra ta žodžio prasme į afriką, ar čia metafora kokia?
Atsakyti
ir kodel afrika.
Atsakyti
Kilo froidiška mintis, dėl ko ten rolleyes.gif
Sorry, Tapyre, negražu taip iš mano pusės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(NotMiau @ 2014 04 10, 20:56)
Kilo froidiška mintis, dėl ko ten  rolleyes.gif

todel, kad juodaodziu falai ilgiausi?
Atsakyti
You've said it ax.gif biggrin.gif
Ne todėl, kad ilgiausi, apskritai, kad ten juodi falai..
Nu bet čia bais negražiai taip man pasirašė netyčia visai kažkaip va
Atsakyti
mane siandien uzvoze skafandru. tuktuk is visu pusiu. ding dong viduj. tas keistas pure atskirties jausmas. kartais didingumas virsta tiesiog pasislykstetinu. taip kaip nubusti privemtoj lovoj. buna, gi prisigeria ir vemia lovose cia pat kur guli suparalizuoti neveiksnumo. as del girtumo nevemiu. tik siaip sau, profilaktiskai. gaila tai neveiksnumu ir nuostaba samonei grizus nepavadinsi. ai...

tas ding dong tai laiko pojutis. nes is esmes gi nejauti kaip eina laikas. tik pagal pasikeitusia aplinka gali tai ivertinti. matai zmogu ir zinai, kad jis pasens, bet realiai kaip sensta nematai. atrodo, kad tai niekada nesibaigs, bet zinai, kad yra atvirksciai. ir kas keisciausia, kad pasibaigimo momente turbut nustelbs nuostaba - argi jau? oho, kaip greit ir netiketai. mane maloniai veikia to momento laukimas. kaip uztikrinto nuotykio, kurio jokiu budu neimanoma isvengti. tai taip zavinga.

tik pats laukimas vargina. siandien tikrai ne itin.
Papildyta:
nelabai isivaizduoju, kuom juodi falai gali buti labiau siektini uz siaip mesinius. dydis tai suprantu, kad gali tureti significant point. bet spalva? cia jau reik turet gurmanisku bruozu.
Atsakyti