Įkraunama...
Įkraunama...

Depresija

Vel smagiai sapnavau.
Atseit man amputavo viena koja ir pritaise proteza. Tada as pasidariau kreiziskiausia pankiska sukuosena. Visi zmones ziuri tik i ja, ir niekas nepastebi kad as be kojos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Tapyras @ 2014 04 09, 15:31)
Vel smagiai sapnavau.
Atseit man amputavo viena koja ir pritaise proteza. Tada as pasidariau kreiziskiausia pankiska sukuosena. Visi zmones ziuri tik i ja, ir niekas nepastebi kad as be kojos  biggrin.gif

labai reikšmingas sapnas, man atrodo smile.gif
Jei aš sapnuočiau taip, tai galvočiau, kad koja - tai kažkoks pagrindas stovėjimui. Protezas - ne visai patikimas pagrindas. Šukuosena - nukreipia dėmesį nuo to , kad kažkas yra nepatikimo. Sprendimas toks kūrybiškas - visi žiūri į tai, ką jiems rodai ax.gif
Mano analizė galioja tik man, nes čia aš perkėliau savo kažkokias mintis ir emocijas blush2.gif
Atsakyti
Viskas gerokai paprasciau g.gif vakar per tv rode Foresta Gampa
Atsakyti
QUOTE(Tapyras @ 2014 04 09, 16:26)
Viskas gerokai paprasciau  g.gif vakar per tv rode Foresta Gampa

nesu mačius ax.gif kaip man tokiai, tai daug kas sudėtinga biggrin.gif
kaip tavo mama? ir Afrika?
Reiks kada tą filmą pažiūrėt smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo avietė_: 09 balandžio 2014 - 16:47
Mama lagamina jau susikrovus. Rytoj isvaro. Nu ka, sekmes jai...
O filmas tai ziauriai geras. Klasika. Tiesa sakant, stebiuosi kad yra nemaciusiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Tapyras @ 2014 04 09, 17:00)
Mama lagamina jau susikrovus. Rytoj isvaro. Nu ka, sekmes jai...
O filmas tai ziauriai geras. Klasika. Tiesa sakant, stebiuosi kad yra nemaciusiu  ax.gif

mama pradės naują gyvenimą ? bigsmile.gif
Filmo pavadinimas girdėtas, gal kada ir mačiau, bet neatsimenu. bet pagal aprašymą turėtų būti neblogas. Šiaip dažniausiai patinka romantiniai, biografiniai, dramos. Komedijos irgi patinka, bet rečiau. Nes nėra skausmo unsure.gif
Negaliu per TV žiūrėti jokių juokelių ir pan., man neįdomu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo avietė_: 09 balandžio 2014 - 17:06
Neisivaizduoju ka jinai ten sumaste tiesa sakant, bet niekas manes nenustebintu unsure.gif baisu kad tik neuzsirautu ant kokiu niekadeju
Atsakyti
QUOTE(Tapyras @ 2014 04 09, 17:07)
Neisivaizduoju ka jinai ten sumaste tiesa sakant, bet niekas manes nenustebintu  unsure.gif baisu kad tik neuzsirautu ant kokiu niekadeju

Su metais intuicija ir gebėjimas pažinti žmones didėja ax.gif Be to gal nėra ką labai prarasti, o atrasti dar norisi...
Atsakyti
Panos, moterys... Eikit i pazinciu skyreli ir kalbekit apie sexa. Juk esat fainos ir geidziamos.. Neuzsidarykit tame virtualiame pasaulyje.. Siek tiek veiksmo ( pozityvaus) ir viskas pamatysit kaip bus gerai...
Atsakyti
blink.gif
bus jums, mergos, kojų nuotraukas čia dėt biggrin.gif
susexavot žmogų net.
Atsakyti
QUOTE(nežinau100% @ 2014 04 10, 08:29)
blink.gif
bus jums, mergos, kojų nuotraukas čia dėt biggrin.gif
susexavot žmogų net.

Vos kava kompo neapipyliau. bigsmile.gif
Atsakyti
Vnž dar vienas vaistas- seeexas. Pažinčių skyrelyje ieškot biggrin.gif