Vel smagiai sapnavau.
Atseit man amputavo viena koja ir pritaise proteza. Tada as pasidariau kreiziskiausia pankiska sukuosena. Visi zmones ziuri tik i ja, ir niekas nepastebi kad as be kojos
QUOTE(Tapyras @ 2014 04 09, 15:31)
Vel smagiai sapnavau.
Atseit man amputavo viena koja ir pritaise proteza. Tada as pasidariau kreiziskiausia pankiska sukuosena. Visi zmones ziuri tik i ja, ir niekas nepastebi kad as be kojos
labai reikšmingas sapnas, man atrodo
Jei aš sapnuočiau taip, tai galvočiau, kad koja - tai kažkoks pagrindas stovėjimui. Protezas - ne visai patikimas pagrindas. Šukuosena - nukreipia dėmesį nuo to , kad kažkas yra nepatikimo. Sprendimas toks kūrybiškas - visi žiūri į tai, ką jiems rodai
Mano analizė galioja tik man, nes čia aš perkėliau savo kažkokias mintis ir emocijas
QUOTE(Tapyras @ 2014 04 09, 16:26)
Viskas gerokai paprasciau vakar per tv rode Foresta Gampa
nesu mačius kaip man tokiai, tai daug kas sudėtinga
kaip tavo mama? ir Afrika?
Reiks kada tą filmą pažiūrėt
QUOTE(Tapyras @ 2014 04 09, 17:00)
Mama lagamina jau susikrovus. Rytoj isvaro. Nu ka, sekmes jai...
O filmas tai ziauriai geras. Klasika. Tiesa sakant, stebiuosi kad yra nemaciusiu
O filmas tai ziauriai geras. Klasika. Tiesa sakant, stebiuosi kad yra nemaciusiu
mama pradės naują gyvenimą ?
Filmo pavadinimas girdėtas, gal kada ir mačiau, bet neatsimenu. bet pagal aprašymą turėtų būti neblogas. Šiaip dažniausiai patinka romantiniai, biografiniai, dramos. Komedijos irgi patinka, bet rečiau. Nes nėra skausmo
Negaliu per TV žiūrėti jokių juokelių ir pan., man neįdomu.
QUOTE(Tapyras @ 2014 04 09, 17:07)
Neisivaizduoju ka jinai ten sumaste tiesa sakant, bet niekas manes nenustebintu baisu kad tik neuzsirautu ant kokiu niekadeju
Su metais intuicija ir gebėjimas pažinti žmones didėja Be to gal nėra ką labai prarasti, o atrasti dar norisi...
Panos, moterys... Eikit i pazinciu skyreli ir kalbekit apie sexa. Juk esat fainos ir geidziamos.. Neuzsidarykit tame virtualiame pasaulyje.. Siek tiek veiksmo ( pozityvaus) ir viskas pamatysit kaip bus gerai...
QUOTE(nežinau100% @ 2014 04 10, 08:29)
Vos kava kompo neapipyliau.