QUOTE(nežinau100% @ 2014 04 04, 20:59)
nu šiap, kai tėvai vadina paauglę pasileidėle,,tai yra du variantai: 1) tai jei taip galvoji, tai tokia ir būsiu, 2) nu specialiai tokia nebūsiu
, tau ant piktumo.
Žinai, gali būt abu variantai. Man jie kažkaip pasireikšdavo, tai vienas tai kitas, arba kartu, toks susidvejinimas. Tarsi vat norisi atrodyt kad ot ir būsiu tokia, o viduj jungiasi stabdžiai ir sustabdai artėjant ribai, kad ot specialiai nebūsiu. Ne tik dėl pasileidimo, bet ir dėl visokių blogumo ir neteisingumo kariamų šunų paauglystėj. Bet ir sunku tas dvilypumas, ypač kai sunkiai valdomas, ir nežinai kada kuris pasireikš.
Papildyta:
QUOTE(Lining @ 2014 04 05, 12:42)
Man irgi neseniai buvo toks periodas, kai matydavau tik tą jų norą, ir visiškai buvo dingęs lytinis potraukis, o vyrai kėlė tik pasišlykštėjimą. Kaip gera, ramu buvo. Jokio išsiblaškymo, išsitaškymo
Bet jaučiu, kad vėl bundu.
Kažkokiam straipsnyje skaičiau, neseniai, nes irgi aktualu buvo. Kad moterys lytinį potraukį ima jausti labiau kai įsimyli. Nu tipo kai nėra diedo, tai ir nelabai norisi.
Papildyta:
QUOTE(nežinau100% @ 2014 04 04, 20:15)
tarp kitko, kaip tik bibliotekoj toks vienas vis sėdėdavo ir spoksodavo vos neapsiseilėjęs. fui.
dėl bibliotekos jūs nesijuokit, tik ten galėjai normaliai kursinį parašyt, viską iš knygučiu popierinių
Tai jo jo, ir mes dar rašydavom taip, iš knygučių ir ranka. O man dar ir vaizdinė medžiaga tik ten buvo, tai prieš sesijas kasdien vos ne tūsus ten darydavom visas kursas
Bet jau tada bibliotekoj matomi bernai neatrodė labai patikimi, dažniau freakai kažkokie
Mane irgi blogiečiai traukė visada. Ne tokie totalūs blogiečiai, bet po blogiečiu užsislėpę geriečiai arba protinguoliai, nu tokie nežinau, kaip filmuose būna
Tada labai įdomu išknist tą "gėrį"
Bet ir pataikydavau. Apie bernus savo buvusius galėčiau tokių filmų prikurt.
Papildyta:
QUOTE(buratinas:) @ 2014 04 06, 22:05)
maxi suknele nuostabi
megzta dar nuostabesne
Man ilga suknelė graži. Megzta nelabai, nes nemėgstu megztų pirktų, kadangi pati mezgu, tai tos megztos labai retai gražiai žiūrisi.
Batai mėlyni patiko, pati gal nenešiočiau, bet ant Lining kojų gražu. Rūžavų negražus modelis. Bet spalvą net ir tokią galima pritaikyt.
Papildyta:
QUOTE(Lining @ 2014 04 06, 13:07)
Belaukiant ,,Nimfonės'', visiškai kitokia Charlotte,
Man gražiau kai ji prancūziškai dainuoja. Net ir filmai su ja šiek tiek suprancūzėja
"Nimfomanę" kurią čia dieną pradėjau žiūrėt, bet taip nuobodu pasirodė, nežinau ar pribaigsiu kada.
Gal kas per teliką "Aurorą" žiūrėjot? Nebuvau mačius, tai nustebau kad toks pošlas. Bet kartu ir juokingai atrodė, kaip nemokšiškai grabaliojosi, nu taip labai lietuviškai