Įkraunama...
Įkraunama...

hcg dieta

QUOTE(MAMICY @ 2015 03 06, 08:50)
manau tas pats smile.gif geriausias skystis yra tavo ryžtas smile.gif

aš jau nebegaliu žiūrėt į vištas ir jaučius biggrin.gif


Tai motyvacija yra pagrindas,bet va ju sudetis skiriasi wink.gif

manes dar nuo pirmos dietos purto nuo vistos ir jaucio,bet teks ka padarysi ax.gif jau jei lb vimdo tos mesos,man skanu krevetes su pomidoru ir krapukais sumaisyta smile.gif

Papildyta:
QUOTE(*ninia* @ 2015 03 10, 13:39)
Matau, kad aktyvumas temoje labai kritęs  rolleyes.gif
Peržiūrėjau albumėlį mūsų, sukurtą dar prieš 4,5 metų. Pasiekimai motyvuoja visgi smile.gif


Tikrai aktyvumas lb mazas,pries 3 metus ,nespedavau sekti temos smile.gif
Atsakyti
Merginos, tai iš kur užsakot purškalą?
unsure.gif unsure.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(*ninia* @ 2015 03 11, 03:46)
Merginos, tai iš kur užsakot purškalą?
unsure.gif  unsure.gif  unsure.gif


As pirkau lasiukus is USA(yra nuoroda pirmam psl),juose yra daugiau visko,pvz kaip L-Carnitine,kuris degina riebalus,esu turejus ir purskala is airisko saito,bet db ten pabranto ir to purskalo uztenka tik 2 savaitem wink.gif
Atsakyti
QUOTE(edcka23 @ 2015 03 11, 11:21)
As pirkau lasiukus is USA(yra nuoroda pirmam psl),juose yra daugiau visko,pvz kaip L-Carnitine,kuris degina riebalus,esu turejus ir purskala is airisko saito,bet db ten pabranto ir to purskalo uztenka tik 2 savaitem wink.gif

Iš remedies ar iherb? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *ninia*: 11 kovo 2015 - 12:51
QUOTE(*ninia* @ 2015 03 11, 10:28)
Iš remedies ar iherb? g.gif


iherb
Atsakyti
Vargšė temute...
Mirusi visai verysad.gif
Atsakyti
Sveikutes, grizo dar viena nerami siela, po Turkijos ir all inclusive plus biggrin.gif oj negaliu net juokas ima. Sveriaus ten kur lagaminam skirta kasdien. Galvoju 100 trauksiu ar ne. Ir valioo! 100 nepasiekiau. Grizau su 97..... Bloga nuo visko negaliu i maista ziuret. Apsirijau kai niekad gyvenime. Cia yra šakės! Nuo ryt pradedu.
Atsakyti
Temute tikrai mirus,pries 3 metus nespedavau sekti.Siandien ir as pradejau.Tikiuosi iveiksiu save smile.gif
Atsakyti
o as numeciau beveik 12 kg. nuo vasario galo ir be jokiu dietu tongue.gif
vsio jokiu dietu gyvenime nesilaikysiu atejau cia tik pasigirti, vat
Atsakyti
tai pasigirk kokiu budu numetei smile.gif
Atsakyti
QUOTE(minha @ 2015 06 11, 14:55)
tai pasigirk kokiu budu numetei smile.gif

valgau 5 kartus į dieną kas 2-3 val. geriu kokteilį, pradžioj brangų pirkau iš LT platintojų. Paskui nusipirkau Vokietijoje parduotuvėje po 6 eur. panašių kokteilių, jų yra amazonėj, iherb...
Žodžiu valgau visą laiką pagal laiką (išskyrus šventes ir kt. renginius nedažnai, bet nuklystu, svoris pakyla, bet tik pradedu valgyt pagal laiką įprastai ir nukrenta per kelias dienas).
Meniu toks:
8 ryto geriu kokteilį (su pienu, dedu tų miltelių ir dar kokį vaisių jei turiu) čia pusryčiai. 300 ml. to kokteilio. Skanu ir sotu. Draugė irgi taip pat metanti ryte negeria kokteilio -valgo košę.
10 val valgau priešpiečius. Tai vaisius dažniausiai (vaisiai yra angliavandeniai ir juos reikia valgyti iki pietų). Valgau visus vaisius kokį turiu. Kartais valgau saldų sūrelį "Magija", lavašo suktinuką su lašiša ir pan. Kartais jei darbe kas atsineša kokį pyragą, tai valgau ir tą pyragą.
12 val pietauju. Valgau mėsą arba žuvį paruoštą, kaip ir visiems normaliems žmonėms, normalią porciją. Su padažu, jei toks būna prie patiekalo, ar su sūriu. Šnd pvz. valgiau karbonadą kiaulės su grybų padažu. Valgau su daržovėmis (daugokai jų) nevalgau jokių bulvių ar tai kruopų.
15 val. valgau pavakarius. Daugiausiai baltymai tai būna. Tuno dėžutė su pomidoru, salotos kokios nors, grūdėta varškė indelis ir pan. a dar riešutai. Šnd suvalgiau grūdėta varškė ir dar anakardžių riešutų dvi saujas.
18 val. geriu kokteilį jau be vaisių tik su pienu. Nors vakar negėriau, o suvalgiau dvi lėkštes šaltibarščių (aišku be bulvių).
Jei turit kas klausimų -klauskit. Taip lengvai dar niekada nemečiau svorio. Tiesą sakant aš išvis ir nemetu, tik taip valgau biggrin.gif Bet jau būtinai turiu tuo laiku pavalgyt ir rimtus pietus turiu būtinai. Jei tik susimakaluoju tai būna amen arba persivalgau arba vistiek būna ryte pliusas. Beje pliusas būna jei ir labai mažai valgau kurią dieną. O kokio dieną lyg ir daug būnu suvalgius, bet jei maistas teisingas ryte minusas kaip nieko.
Ai dar vandenį 2 ltr. išgeriu būtinai
Atsakyti
bet taip turesi aitintis visa gyvenima smile.gif
Atsakyti