Tokie pasisakymai, tai kaip su šūdinais batais ateitumėt į svečius.
Kritikuoti virtuvę planavimo stadijoj suprantu, labai naudinga, bet kai jau po visko. Kam visa tai?
Beje, virtuvė ar už 5t. ar už 15t. atlieka tokią pačią funkciją
bruc, skanaus naujoje virtuvėje, nesikrimskite
QUOTE(Teka @ 2014 04 04, 10:39)
nevalyčiau išvis, valgytume iš tokių, su prieskoniais kaip sakant
galvoju galvoju ir vsi tiek nesugalvoju ka su gartraukiu daryt...
Juodai palauk, man dar visas kitas namas liko reiks tavo protingu minciu
bruc kaina nereali gavos uz virtuve as bandau belekaip taupyt, gaunas man kad atsieis su buitine technika apie 17t jei butu proga uz 4t susidet taip kaip jums, ne kiek nedvejociau... Tikrai virtuve neblogai atrodo, o dar kai pasikeisit stalvirsi, susidesit lentynas tai isvis bus super
QUOTE(Ruta7777 @ 2014 04 04, 11:20)
Juodai palauk, man dar visas kitas namas liko
Oho, dar ir kitas namas yra ... Tai jau tikrai turit įsirenginėt viską kuo stilingiausiai, nes kaip gi kitaip... kam tada tie namai reikalingi
Per visus sarsalus pasimete mano klausimas del Gorenje orkaites.
Ne gi niekas neturit? Baisiai man tas valymas aktualus
Ne gi niekas neturit? Baisiai man tas valymas aktualus
Apie Eco clean klausiate?
Man geriausia savaiminio išsivalymo sistema yra pirolizė. Visos kitos eko, šmeko, aqua ir kit. man panašu tik į bandymą išradinėti dviratį...
Man geriausia savaiminio išsivalymo sistema yra pirolizė. Visos kitos eko, šmeko, aqua ir kit. man panašu tik į bandymą išradinėti dviratį...
QUOTE(Juodai @ 2014 04 04, 12:08)
Man pirolize netinka del kitu priezasciu.
QUOTE(Žalia Rūta @ 2014 04 04, 12:46)
dėl kokių?
QUOTE(Žalia Rūta @ 2014 04 04, 12:46)
Dėl kokių?
QUOTE(Juodai @ 2014 04 04, 11:31)
Oho, dar ir kitas namas yra ... Tai jau tikrai turit įsirenginėt viską kuo stilingiausiai, nes kaip gi kitaip... kam tada tie namai reikalingi
matot kaip mano norai verzias per krastus... net nenoredama to pripazinti pasakiau seip turejo cia buti sodelis "visas"
tai va, reiks sita nama, kita nama ir dar prisizadejot atvykt i naujaja virtuve kavos atsigert
QUOTE(Juodai @ 2014 04 04, 12:08)
skaiciau orkaiciu temoj kad ziauriai smirda kai pirolize daros? o pas mano mama senajam buste buvo orkaite isvis staramodna, tai nezinau, gal per kokius 5-7 metus tik kelis kartus ja vale rankomis (pirolizes ar kokio kito navaroto ten tikrai nera)
QUOTE(Ntu-Kpi @ 2014 04 04, 07:55)
Gartraukio niekur nestumdot. Jis jau ten turi būti? Jam ten skylė padaryta?
Jei man reiktų rinktis iš šių trijų variantų, imčiau pirmą. Antram ir trečiam plane tie nukirsti kampai man mmm...
Jei dar galima viską perdaryti, tai prie sienos 1,6 m statyciau šaldytuvą, orkaitės spintą, dar liktų vietos siaurai ūkinei spintai.
Prie ilgos sienos kairėje kriauklė, poto stalčių blokai, dešiniajam kampe kaitlente. Indaplove galima det arba po orkaite, arba prie kriauklės.
Jei man reiktų rinktis iš šių trijų variantų, imčiau pirmą. Antram ir trečiam plane tie nukirsti kampai man mmm...
Jei dar galima viską perdaryti, tai prie sienos 1,6 m statyciau šaldytuvą, orkaitės spintą, dar liktų vietos siaurai ūkinei spintai.
Prie ilgos sienos kairėje kriauklė, poto stalčių blokai, dešiniajam kampe kaitlente. Indaplove galima det arba po orkaite, arba prie kriauklės.
Sveikos dar kartą, "apvirškinau" Jūsų informaciją, tai ateinu su pastebėjimais ir nauju projektuku Šitas pagal Ntu-Kpi pasiūlymą (tik kaitlentės nesinorėjo visai prie sienos):
Beje, gėda, bet nelabai supratau Juodai pasiūlymo dėl 3 varianto Sakykit, kaip atsisakyti to užsukimo? Nes, kaip suprantu.. jei ten siūlot palikt tuščią vietą, tai tada išsikiša tie visi šaldytuvai, orkaitės ir ūkinė siaura spinta.. o gal turit minty pastumt visus per 30 cm šaldytuvą, orkaitę ir ūkinę spintą, kad susilygintų su plautuve?
Beje, staliukas bus kampe keturiems asmenims. Kad ir kaip salos norėčiau, su erdve neišsitektume, nes mūsų daug
Kaip siūlė Cererakennel, pirmajame variante indaplovė netelpa kairiau plautuvės čia man ji irgi labiausiai tiktų, bet jei šaltyvuvas 60 cm., plautuvė 60 cm., tai tarpas belieka plius minus 30-40 cm.
QUOTE(Vil_ma @ 2014 04 04, 14:56)
Sveikos dar kartą, "apvirškinau" Jūsų informaciją, tai ateinu su pastebėjimais ir nauju projektuku Šitas pagal Ntu-Kpi pasiūlymą (tik kaitlentės nesinorėjo visai prie sienos):
mano nuomone, reik visgi didint atstumą tarp kaitlentės ir kriauklės, nes dabar gaunas du suskaidyti nedideli darbiniai plotai.