Ateinu susirinkti pomidoru, siltnamio siemet nereikes
galesiu prisikonservuoti visai ziemai.
QUOTE(murmur @ 2014 04 03, 21:19)
Kokofonija tikraja to zodzio prasme
Aciu uz Jusu nuomone. foto istrinu, kad neapsivemtumete ir galetumete ruosti seimai pietus savo tobuloje virtuveje
QUOTE(Žalia Rūta @ 2014 04 03, 21:57)
Vat del pigumo, tai nesutikciau, nes jei zmones turi pinigu namui, tai taupyti po to, kad tik pigiau - man nesuprantama.
QUOTE(Žalia Rūta @ 2014 04 03, 22:30)
Na as jau parasiau, kad jei negali isirengti normaliai, tai nedaryk visai (cia mano logika). Nes zmogus aiskiai parase - kad nesvarbu tas grozis, svarbu, kad labai papigiai prasisuko.
Leiskite ir man issakyti savo nuomene: man statantis nama buvo itin svarbi sklypo vieta (Nuo Vilniaus centro max 15km, aksvaltuotas privaziavimas, dujotiekis, miesto kanalizacija) paieskoms investavome daug lauko ir jegu. Turime puiku ir musu poreikius atitikusi sklypa. 2. Kokybiska ir sandari namo 'dezute' langai, durys sienos, gera sildymo ir ventiliacijos sistema. O baldai, virtuve, ir kiti laisvai pastatomi dalykai, mano nuomone yra laikinas ir kintantis dalykas, pagal nora, finansus ir poreikius. Todel teigti, siuo metu pinigus investuoju, i svarbius namo taskus, o neisleidziu ju svajoniu virtuvei yra neteisinga. Manes nuo sios virtuves nepykina, joje patogiai galiu darbuotis, atejus laikui ja rekonstruosiu, o dabar galiu seimai isvirti sriuba, o drauges pavaisinti kava ir naminiu keksu.
Nenoriu as gyventi chrusciofkes namuose su ultra modernia ar super provanso virtuve.
Beja neturiu solidzios paskolos banke- todel gyvenu pagal, tai kiek uzdirbu.
QUOTE(coco5 @ 2014 04 03, 22:32)
O man tai aišku viena, kad jei nesidarai super-duper virtuvės, tai geriau išvis nesirodyti su rezultatu.
Kiekvienas turi savo nuomone , o super mamos dar ir polinki, ja kuo slyksciau issakyti, gi buti bjauriai SM madinga
QUOTE(Cererakennel @ 2014 04 03, 22:53)
manau , kad toj virtuvėj pakeitus tuos bordavus apvadus į sidabrinius apačioj ir spintelių spalvos viršuj vaizdas pasikeistų.. beje , man vis tiek neatrodo, kad šita virtuvė papigiai kainavo.. tie užraitymai, gartraukis... nemanau, kad labai čia pigus variantas buvo
QUOTE(Cererakennel @ 2014 04 03, 23:10)
kaip ten sakoma.. jei dedi foto į viešą erdvę, būk pasiruošęs ne tik liaupsėm
Ar brangu palieku spresti jums: naujos spinteles su kaitlente, indaplove ir kriaukle su ciaupu- gavau uz 3500 lt
Stalvirsis kainavo 800 lt (kuris kaip ir minejau bus keiciamas)
Kita buitine technika turejome.
QUOTE(Juodai @ 2014 04 04, 00:23)
Apie kokį akmens masės galvotumėt? Gal tada ir plautuvę keistumėt, lietumėt iš tos pačios akmens masės? O gal geriau tiktų granitas? Tuomet, jei galvotumėt keisti plautuvę
Na pamate visi, gavau velniu uz beskonybe ir pasiulymu kraustytis i prastesniu namus, jei virtuvei negaliu skirtu 10-20 tuks
Ka jau cia dabar
Taip stalvirsi kreisime i granitini su lieta kriaukle, taip pat keisime ir kailente, nes balta nors ir puikiai valosi, man nepatinka. Siaip su kriaukle bedu nepastebejau, bet man nereikia jos tokios dideles,nors vietos kaip ir uztenka, taciau vistiek indu neplaunu, tai ir tas padeklas neturi prasmes.
Tikrai taip cokolis is tos pacios plokstes, kaip ir spinteliu karkasas, ir lentyna kurios niekaip nepasikabinam irgi bus tokia pat raudona.
Po laiptais dar planuoju i komponuoti indauja (laikinai stovi stalas, nes valgomajam raliskas su vaikstyne duodasi), taigi to vienintelio stataus kampo neliks.
Galiausiai aciu visoms uz nuomone! ir nepykit, kad sugadinau diena su tokia beskonybe. Kita karta desiu su pass ir pass duosiu tik stipriu nervu zmonems