Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę 13

QUOTE(Cererakennel @ 2014 04 04, 10:17)
klausykit  vyro  biggrin.gif .. aš tokią irgi būčiau darius , ale maniškis neleido  biggrin.gif .. tai nors usderėjom kad kabinamų spintelių nedaryt  smile.gif

kiek teko domėtis gartraukiais, tai įmontuojami kaip taisyklė mažiau galingi nei neįmontuojami.. aš irgi pirma už funkciją po to už grožį
Papildyta:

aš už pirmą variantą tik indaplovę kelčiau kairiau už kriauklės ir viskas būtų visai gerai mano akim

eikit... biggrin.gif aš viršutinių irgi nenorėjau, ale nu vistiek teko daryt, nes pasidėjimui vietos ir taip minimaliau nei minimumas
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2014 04 04, 10:17)
eikit...  biggrin.gif aš viršutinių irgi nenorėjau, ale nu vistiek teko daryt, nes pasidėjimui vietos ir taip minimaliau nei minimumas

sutinku.. tokiai virtuvei reikia erdvės smile.gif .. jūsų virtuvė gerai sudėliota jūsų turimoj erdvėj mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Cererakennel @ 2014 04 04, 10:17)
aš už pirmą variantą tik indaplovę kelčiau kairiau už kriauklės ir viskas būtų visai gerai mano akim

Norėjau taip siūlyti dėl indaplovės šitam variante, tačiau ji nutolsta nuo stalčių, kuriuose greičiausiai bus laikomi indai. Nebent į viršuti es spinteles viską kels unsure.gif ,
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2014 04 04, 10:23)
Norėjau taip siūlyti dėl indaplovės šitam variante, tačiau ji nutolsta nuo stalčių, kuriuose greičiausiai bus laikomi indai. Nebent į viršuti es spinteles viską kels unsure.gif ,

aš kažkaip pagalvojau, kad jei spintelė virš kriauklės , tai ten bus džiovykla.. beje aš šitoj erdvėj turbūt taip ir daryčiau. g.gif
Atsakyti
Ateinu susirinkti pomidoru, siltnamio siemet nereikes thumbup.gif galesiu prisikonservuoti visai ziemai.
QUOTE(murmur @ 2014 04 03, 21:19)
Kokofonija tikraja to zodzio prasme

Aciu uz Jusu nuomone. foto istrinu, kad neapsivemtumete ir galetumete ruosti seimai pietus savo tobuloje virtuveje 4u.gif

QUOTE(Žalia Rūta @ 2014 04 03, 21:57)
Vat del pigumo, tai nesutikciau, nes jei zmones turi pinigu namui, tai taupyti po to, kad tik pigiau - man nesuprantama.

QUOTE(Žalia Rūta @ 2014 04 03, 22:30)
Na as jau parasiau, kad jei negali isirengti normaliai, tai nedaryk visai (cia mano logika). Nes zmogus aiskiai parase - kad nesvarbu tas grozis, svarbu, kad labai papigiai prasisuko.

Leiskite ir man issakyti savo nuomene: man statantis nama buvo itin svarbi sklypo vieta (Nuo Vilniaus centro max 15km, aksvaltuotas privaziavimas, dujotiekis, miesto kanalizacija) paieskoms investavome daug lauko ir jegu. Turime puiku ir musu poreikius atitikusi sklypa. 2. Kokybiska ir sandari namo 'dezute' langai, durys sienos, gera sildymo ir ventiliacijos sistema. O baldai, virtuve, ir kiti laisvai pastatomi dalykai, mano nuomone yra laikinas ir kintantis dalykas, pagal nora, finansus ir poreikius. Todel teigti, siuo metu pinigus investuoju, i svarbius namo taskus, o neisleidziu ju svajoniu virtuvei yra neteisinga. Manes nuo sios virtuves nepykina, joje patogiai galiu darbuotis, atejus laikui ja rekonstruosiu, o dabar galiu seimai isvirti sriuba, o drauges pavaisinti kava ir naminiu keksu.
Nenoriu as gyventi chrusciofkes namuose su ultra modernia ar super provanso virtuve.
Beja neturiu solidzios paskolos banke- todel gyvenu pagal, tai kiek uzdirbu.

QUOTE(coco5 @ 2014 04 03, 22:32)
O man tai aišku viena, kad jei nesidarai super-duper virtuvės, tai geriau išvis nesirodyti su rezultatu.

Kiekvienas turi savo nuomone , o super mamos dar ir polinki, ja kuo slyksciau issakyti, gi buti bjauriai SM madinga mirksiukas.gif

QUOTE(Cererakennel @ 2014 04 03, 22:53)
manau , kad toj virtuvėj pakeitus tuos bordavus apvadus į sidabrinius apačioj ir spintelių spalvos viršuj vaizdas pasikeistų.. beje , man vis tiek neatrodo, kad šita virtuvė papigiai kainavo.. tie užraitymai, gartraukis... nemanau, kad labai čia pigus variantas buvo 

QUOTE(Cererakennel @ 2014 04 03, 23:10)
kaip ten sakoma.. jei dedi foto į viešą erdvę, būk pasiruošęs ne tik liaupsėm

Ar brangu palieku spresti jums: naujos spinteles su kaitlente, indaplove ir kriaukle su ciaupu- gavau uz 3500 lt
Stalvirsis kainavo 800 lt (kuris kaip ir minejau bus keiciamas)

Kita buitine technika turejome.

QUOTE(Juodai @ 2014 04 04, 00:23)
Apie kokį akmens masės galvotumėt? Gal tada ir plautuvę keistumėt, lietumėt iš tos pačios akmens masės? O gal geriau tiktų granitas? Tuomet, jei galvotumėt keisti plautuvę

Na pamate visi, gavau velniu uz beskonybe ir pasiulymu kraustytis i prastesniu namus, jei virtuvei negaliu skirtu 10-20 tuks lotuliukas.gif Ka jau cia dabar cool.gif

Taip stalvirsi kreisime i granitini su lieta kriaukle, taip pat keisime ir kailente, nes balta nors ir puikiai valosi, man nepatinka. Siaip su kriaukle bedu nepastebejau, bet man nereikia jos tokios dideles,nors vietos kaip ir uztenka, taciau vistiek indu neplaunu, tai ir tas padeklas neturi prasmes.

Tikrai taip cokolis is tos pacios plokstes, kaip ir spinteliu karkasas, ir lentyna kurios niekaip nepasikabinam irgi bus tokia pat raudona.

Po laiptais dar planuoju i komponuoti indauja (laikinai stovi stalas, nes valgomajam raliskas su vaikstyne duodasi), taigi to vienintelio stataus kampo neliks.

Galiausiai aciu visoms uz nuomone! ir nepykit, kad sugadinau diena su tokia beskonybe. Kita karta desiu su pass ir pass duosiu tik stipriu nervu zmonems lotuliukas.gif

Atsakyti
bruc jūs taip neįsižeiskite .. gi juolab pati sakot kad nemažai ką keisit.. jei keisit tai vadinasi ir pačiai ne viskas dar tobulai mirksiukas.gif .. o skoniui tikrai draugų nėr .. jei jums patinka - drinks_cheers.gif .. gi jums gyvent 4u.gif ir virtuvė tikrai nėra baisi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Cererakennel @ 2014 04 04, 10:27)
aš kažkaip pagalvojau, kad jei spintelė virš kriauklės , tai ten bus džiovykla.. beje aš šitoj erdvėj turbūt taip ir daryčiau.  g.gif

Na, apie džiovyklas turint indaploves jau daug kartų reiškiaus biggrin.gif ... nedaryčiau tokios, ir šiaip indus, išskyrus puodelius ir stiklines, man patogiau ne į viršų kelti, o stalčiuose laikyt mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2014 04 04, 09:54)
tai apsistojau jau ties tuo, apsistojau ir nors toj vietoj su vyru esam bendros nuomonės  biggrin.gif tik vat kuo daugiau žiūriu, tuo daugiau vėl mėtytis pradedu ir vis galvoju, nu gal kaip nors įkiščiau į tą spintelę gartraukį  lotuliukas.gif o ir dėl spalvos nežinau...baltas, sidabrinis, juodas, juodas su sidabriniu, su stiklu... doh.gif

drinks_cheers.gif as irgi kuo daugiau ziuriu tuo daugiau abejoju... svarbiausia kad vyrui visiskai pofig kaip kas bus virtuvej, jam apskritai svarbu kad pagaliau turesim savus namus, ir dar nuosava nama, o ne buta ir visa kita dzin rolleyes.gif tenka paciai spresti kas ir kaip biggrin.gif bandau pasitelkt i pagalba sese, mama, bet ju nuomones skirtingos tai ir vel tenka spresti paciai, o ziauriai bijau nusigrybauti... atrodo isivaizduoju kad pvz vienaip padarius bus grazu, bet o kaip bus is tiesu? jei padarius pamatysiu kad negrazu? doh.gif vis dvejones, dvejones, dvejones...

QUOTE(Teka @ 2014 04 04, 10:00)
jei klausyčiau vyro, tai turėčiau virtuvę vien su lentynom, kabančiom keptuvėm ir kitokio briedo pilną bardaką biggrin.gif pameni foto turbūt, kur mečiau kažkada  biggrin.gif

lotuliukas.gif ir neiseitum is virtuves ne todel kad valgyt gaminsi o todel kad nespesi dulkiu valyt lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2014 04 04, 10:33)
Na, apie džiovyklas turint indaploves jau daug kartų reiškiaus  biggrin.gif ... nedaryčiau tokios, ir šiaip indus, išskyrus puodelius ir stiklines, man patogiau ne į viršų kelti, o stalčiuose laikyt  mirksiukas.gif

aš sutinku.. bet šioje situacijoje stalčių gaunasi ne prūdai... kampas, jei iškelt indaplovę, turi būt išspręstas kažkaip, gi kelių stalčių eilių nepadarysi viena šalia kito.. belieka tik stalčiai žemiau kaitlentės.. vienžo aš šioje situacijoje nematyčiau bėdos kelt tuos indus arba nešiot nuo indaplovės iki tų stalčių po kaitlente g.gif .. beje dabar indus laikau virš kriauklės.. na nėra tai tokia kankynė smile.gif būna ir blogiau

dar kartą peržiūrėjau... visgi manau net indaplovės nekelčiau pirmam variante , palikčiau taip kaip yra.. vien dėl to kampo.. jei iškelt, reik tuomet dėt karuselę.. o ji ten kažkaip per daug erdvės suvalgo g.gif ..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cererakennel: 04 balandžio 2014 - 09:41
QUOTE(Ruta7777 @ 2014 04 04, 10:37)
drinks_cheers.gif as irgi kuo daugiau ziuriu tuo daugiau abejoju... svarbiausia kad vyrui visiskai pofig kaip kas bus virtuvej, jam apskritai svarbu kad pagaliau turesim savus namus, ir dar nuosava nama, o ne buta ir visa kita dzin rolleyes.gif tenka paciai spresti kas ir kaip biggrin.gif  bandau pasitelkt i pagalba sese, mama, bet ju nuomones skirtingos tai ir vel tenka spresti paciai, o ziauriai bijau nusigrybauti... atrodo isivaizduoju kad pvz vienaip padarius bus grazu, bet o kaip bus is tiesu? jei padarius pamatysiu kad negrazu?  doh.gif vis dvejones, dvejones, dvejones...

lotuliukas.gif ir neiseitum is virtuves ne todel kad valgyt gaminsi o todel kad nespesi dulkiu valyt lotuliukas.gif

va va, na dvejojimo natūra doh.gif

nevalyčiau išvis, valgytume iš tokių, su prieskoniais kaip sakant lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(bruc @ 2014 04 04, 10:28)
Kita karta desiu su pass ir pass duosiu tik stipriu nervu zmonems  lotuliukas.gif

Tikiuosi aš jį gausiu unsure.gif lotuliukas.gif
Nekreipkit dėmesio į nekorektiškus psaisakymus - gal bloga diena moteriškei buvo, gal nepasisekė kas, gal dar kokis biesas nutiko - nu blykstelėjo čia ir patenkinta dabar sėdi garą nuleidus cool.gif ...
Jūs puikiai pati matote, kas dera, kas nelabai, tik gaila, kad kitos nepaskaito matyt visko... Palaikau Jūsų poziciją prioritetų susidėliojime drinks_cheers.gif. Lauksiu nuotraukyčių po pokyčių - gal į AŽ... jei visdar sėdėsiu SM blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2014 04 04, 10:44)
Tikiuosi aš jį gausiu unsure.gif  lotuliukas.gif
Nekreipkit dėmesio į nekorektiškus psaisakymus - gal bloga diena moteriškei buvo, gal nepasisekė kas, gal dar kokis biesas nutiko - nu blykstelėjo čia ir patenkinta dabar sėdi garą nuleidus cool.gif ...
Jūs puikiai pati matote, kas dera, kas nelabai, tik gaila, kad kitos nepaskaito matyt visko... Palaikau Jūsų poziciją prioritetų susidėliojime  drinks_cheers.gif. Lauksiu nuotraukyčių po pokyčių - gal į AŽ... jei visdar sėdėsiu SM blush2.gif

aš ir norėčiau pamatyt viską po kiek laiko smile.gif ir tikiu, kad bus viskas labai super mirksiukas.gif
juodai, nepabėk dar. man dar biškį buto liko biggrin.gif
Atsakyti