Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę 13

QUOTE(Juodai @ 2014 04 04, 09:21)
Kažin ar verta Tau aptaisyti gartraukį spintele g.gif . Juk langas visai šalia, užsigriozdins man rodos bišk unsure.gif .

blyn...nu jooo... šūdas ta mano virtuvė, negaliu. kaip taip galima padaryt langą, giliau, nei siena doh.gif
Atsakyti
Ne šūdas ne šūdas, nesiparink ir nesimėtyk mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2014 04 04, 09:47)
Ne šūdas ne šūdas, nesiparink ir nesimėtyk  mirksiukas.gif

va tas mėtymasis ir baisiausias dalykas doh.gif jau daėjau iki tokio gartraukio, kur čia visos išpeikėt biggrin.gif tas senobinis man jau nebepatinka doh.gif biggrin.gif kuo toliau į mišką, tuo daugiau medžių lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Teka: 04 balandžio 2014 - 08:49
QUOTE(Teka @ 2014 04 04, 09:48)
va tas mėtymasis ir baisiausias dalykas doh.gif jau daėjau iki tokio gartraukio, kur čia visos išpeikėt biggrin.gif

Tai kas, kad išpeikėm unsure.gif ... jei Tau patinka ir tinka, žinant situaciją, tai ir dėk mirksiukas.gif . Čia pilna visokių vapsių, kurios savo "kompetentingas" nuomones sako (ir aš tame tarpe blush2.gif ), bet tai nereiškia, kad pagal jas reikia viską ir dėliot smile.gif .
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2014 04 04, 09:52)
Tai kas, kad išpeikėm  unsure.gif ... jei Tau patinka ir tinka, žinant situaciją, tai ir dėk mirksiukas.gif . Čia pilna visokių vapsių, kurios savo "kompetentingas" nuomones sako (ir aš tame tarpe blush2.gif ), bet tai nereiškia, kad pagal jas reikia viską ir dėliot  smile.gif .

tai apsistojau jau ties tuo, apsistojau ir nors toj vietoj su vyru esam bendros nuomonės biggrin.gif tik vat kuo daugiau žiūriu, tuo daugiau vėl mėtytis pradedu ir vis galvoju, nu gal kaip nors įkiščiau į tą spintelę gartraukį lotuliukas.gif o ir dėl spalvos nežinau...baltas, sidabrinis, juodas, juodas su sidabriniu, su stiklu... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2014 04 04, 09:54)
tai apsistojau jau ties tuo, apsistojau ir nors toj vietoj su vyru esam bendros nuomonės  biggrin.gif tik vat kuo daugiau žiūriu, tuo daugiau vėl mėtytis pradedu

NESIMĖTYK nono.gif ir klausyk vyro mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2014 04 04, 09:59)
NESIMĖTYK  nono.gif ir klausyk vyro  mirksiukas.gif

jei klausyčiau vyro, tai turėčiau virtuvę vien su lentynom, kabančiom keptuvėm ir kitokio briedo pilną bardaką biggrin.gif pameni foto turbūt, kur mečiau kažkada biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2014 04 04, 10:00)
jei klausyčiau vyro, tai turėčiau virtuvę vien su lentynom, kabančiom keptuvėm ir kitokio briedo pilną bardaką biggrin.gif pameni foto turbūt, kur mečiau kažkada  biggrin.gif

tik šį kartą paklausyk... dėl gartraukio biggrin.gif
nepameu žinok tos fotkės blush2.gif nors...gal, per miglą unsure.gif ... įmesk dar
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2014 04 04, 10:03)
tik šį kartą paklausyk... dėl gartraukio  biggrin.gif
nepameu žinok tos fotkės  blush2.gif nors...gal, per miglą unsure.gif ... įmesk dar

neturiu, nu ta ale oliverio style biggrin.gif biggrin.gif

https://www.google.l...o...52F;998;768
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Teka: 04 balandžio 2014 - 09:06
aj, pamenu rodos kad dėjai tokią, tik detalių nepasakysiu - sunku man su detalėm doh.gif biggrin.gif

nu kokia boba, nenori Oliverio su visa jo virtuve namuose doh.gif lotuliukas.gif ... aš tai norėčia blush2.gif

Man vyras vis atsikalbinėdavo, atseit ne jo čia virtuvė, dėl to negamina joj valgyt... ale kai reikalas prispyrė, tai pagamino ir labai skaniai smile.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juodai: 04 balandžio 2014 - 09:12
QUOTE(Juodai @ 2014 04 04, 10:10)
aj, pamenu rodos kad dėjai tokią, tik detalių nepasakysiu - sunku man su detalėm  doh.gif  biggrin.gif

nu kokia boba, nenori Oliverio su visa jo virtuve namuose doh.gif  lotuliukas.gif ... aš tai norėčia blush2.gif

Man vyras vis atsikalbinėdavo, atseit ne jo čia virtuvė, dėl to negamina joj valgyt... ale kai reikalas prispyrė, tai pagamino ir labai skaniai  smile.gif .

jei gaučiau virtuvę su oliveriu, tai man pofik būtų, kokia ana lotuliukas.gif valgyt vistiek ne aš daryčiau, o valgyt galima ir svetainėj biggrin.gif

maniškis gamina. kartą per gerą pusmetį, bet jei gamina, tai labai skaniai. bet vat kad pagrinde, tai ne jis gamina
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Teka: 04 balandžio 2014 - 09:15
QUOTE(Teka @ 2014 04 04, 10:04)

klausykit vyro biggrin.gif .. aš tokią irgi būčiau darius , ale maniškis neleido biggrin.gif .. tai nors usderėjom kad kabinamų spintelių nedaryt smile.gif

kiek teko domėtis gartraukiais, tai įmontuojami kaip taisyklė mažiau galingi nei neįmontuojami.. aš irgi pirma už funkciją po to už grožį
Papildyta:
QUOTE(Vil_ma @ 2014 04 04, 08:19)
Sveikos, merginos  4u.gif  Bandome kurti ir mes savo svajonių virtuvę. Gal padėsit, nes kiekvieną vakarą kyla vis daugiau abejonių, ar bus gerai ir praktiška.

I variantas (jame bandžiau tą kampą sulyginti, kad nebūtų ji išsikišusi, bet tada prarandama pakankamai daug stalviršio, galbūt dar apatinę spintelę po kaitlente (nuo indaplovės iki orkaitės) reikėtų daryti vientisą):

user posted image

Visoms iš anksto dėkoju už mintis  4u.gif

aš už pirmą variantą tik indaplovę kelčiau kairiau už kriauklės ir viskas būtų visai gerai mano akim
Atsakyti