Nėra baisi ta
bruc virtuvė. Kai kas gal nedera taip idealiai, bet tikrai ne baisi. Ir nepritariu nuomonei, kad jei negali turėt visko iškart, tai neturėk iš viso. Čia maždaug taip
Suprantu, kad visų galimybės ir norai skirtingi, bet nu blyn. Mes pvz irgi be paskolų gyvenom ir gyvenam ir name gyvenom be jokių virtuvių, su laikina vonia ir be galutinių remontų, nes nu reikėjo arba gelbėt savo psichiką ir gyvent nebaigtuos namuos arba gyvent komfortiškai, bet išeit galiausiai iš proto. ir dabar įsirenginėjam butą ir tikrai negaliu sau leist ir neleisiu kišt kosminių sumų visiems super duper baldams ir pan, aš tikrai žinau, kad daug kas bus laikina, po biškį bus įsigyjami kokybiški baldai ir dzin man kitų nuomonės, kai atvaro ir aiškina, kad mes va "vargšai" nesugebam vis užsibaigt visko ir susipirkt visko. eina visi š... su savo tokiais komentarais. arba kaip aiškina, kad mano mašina baisi, kad aš negaliu nusipirkt naujos, kai patys už paskolas prisipirkę butų, įsirengę krūtai, skolingi kitiems krūvas babkių,mašinos lizinginės, bet gi jie krūti! nafik, susnervinau ir į lankas jau biškį nukrypau...
Papildyta:
QUOTE(Ntu-Kpi @ 2014 04 04, 08:55)
Gartraukio niekur nestumdot. Jis jau ten turi būti? Jam ten skylė padaryta?
Jei man reiktų rinktis iš šių trijų variantų, imčiau pirmą. Antram ir trečiam plane tie nukirsti kampai man mmm...
Jei dar galima viską perdaryti, tai prie sienos 1,6 m statyciau šaldytuvą, orkaitės spintą, dar liktų vietos siaurai ūkinei spintai.
Prie ilgos sienos kairėje kriauklė, poto stalčių blokai, dešiniajam kampe kaitlente. Indaplove galima det arba po orkaite, arba prie kriauklės.
aš irgi kažkaip norėčiau ant trumpos sienos išdėliot visas aukštas spintas - šaldytuvą, orkaitę, ūkinę, ant ilgosios irgi panašiai, kriauklė, indaplovė, kaitlentė. aišku tada gartraukis nebūtų centre, bet jei darant įmontuojamą į spintelę, vaizdas būtų tolygesnis