Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę 13

QUOTE(Myliukas` @ 2014 04 03, 22:55)
Normali ta bruc virtuvė,nereikia jau čia taip išdėti į šuns dienas  doh.gif

zinoma nereikia deti i suns dienas, nieko tragisko as nematau, ir pritariu nuomonei, kad ne visi turi desimtis tukstanciu vien virtuvei 4u.gif
bet jei jau ikelta virtuve i sia tema, tai savo nuomones ir pastebejimus issakyti galima, nes kitaip kam ja kelti? g.gif

QUOTE(murmur @ 2014 04 04, 08:20)
Parasiau savo nuomone, as irgi manau kad pigiai ne tas pats kas belekaip.

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Amelita @ 2014 04 04, 07:36)
Labas, noriu pasiklausti kas turite imontuota gartrauki i spintele,  gartraukis ir spintele 60 cm plocio, kiek mazdaug  vietos lieka toje spinteleje? Nemacius niekada gyvai, kas ten darosi toje spinteleje...Idomu ar ten dar kas nors itelpa? Gal kas foto turit kaip ten viskas mazdaug atrodo? Gal kas padesit.  4u.gif

Buvo nemažai tokių spintelių rodyta ax.gif . Pagooglinau "gartraukio spintelė":
viena
kita
trečia - čia Mindijos berods rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Vil_ma @ 2014 04 04, 07:19)
Sveikos, merginos  4u.gif  Bandome kurti ir mes savo svajonių virtuvę. Gal padėsit, nes kiekvieną vakarą kyla vis daugiau abejonių, ar bus gerai ir praktiška.
Virtuvė mūsų tokia nestandartinė - kairėje pusėje 1,6 m., tada eina 0,3 m. kampukas (išsikišimas) ir dar 1,25 m., ilgoji siena 2,77 m.
Keliu tris pasibraižytus variantus, gal padėsit apsispręsti  4u.gif  Tik nekreipkit dėmesio į spalvas (programa kažkaip neleidžia spalvų pasirikti taip, kaip norime) ir į tai, kad nėra spintelėse rankenėlių  doh.gif  beje, gartraukis bus įmontuojamas, ir ten, kur orkaitė, tai viršuje bus mikrobangė (vėlgi kalta programa smile.gif

Visoms iš anksto dėkoju už mintis  4u.gif

Gartraukio niekur nestumdot. Jis jau ten turi būti? Jam ten skylė padaryta?
Jei man reiktų rinktis iš šių trijų variantų, imčiau pirmą. Antram ir trečiam plane tie nukirsti kampai man mmm... schmoll.gif
Jei dar galima viską perdaryti, tai prie sienos 1,6 m statyciau šaldytuvą, orkaitės spintą, dar liktų vietos siaurai ūkinei spintai.
Prie ilgos sienos kairėje kriauklė, poto stalčių blokai, dešiniajam kampe kaitlente. Indaplove galima det arba po orkaite, arba prie kriauklės.
Atsakyti
Nėra baisi ta bruc virtuvė. Kai kas gal nedera taip idealiai, bet tikrai ne baisi. Ir nepritariu nuomonei, kad jei negali turėt visko iškart, tai neturėk iš viso. Čia maždaug taip doh.gif Suprantu, kad visų galimybės ir norai skirtingi, bet nu blyn. Mes pvz irgi be paskolų gyvenom ir gyvenam ir name gyvenom be jokių virtuvių, su laikina vonia ir be galutinių remontų, nes nu reikėjo arba gelbėt savo psichiką ir gyvent nebaigtuos namuos arba gyvent komfortiškai, bet išeit galiausiai iš proto. ir dabar įsirenginėjam butą ir tikrai negaliu sau leist ir neleisiu kišt kosminių sumų visiems super duper baldams ir pan, aš tikrai žinau, kad daug kas bus laikina, po biškį bus įsigyjami kokybiški baldai ir dzin man kitų nuomonės, kai atvaro ir aiškina, kad mes va "vargšai" nesugebam vis užsibaigt visko ir susipirkt visko. eina visi š... su savo tokiais komentarais. arba kaip aiškina, kad mano mašina baisi, kad aš negaliu nusipirkt naujos, kai patys už paskolas prisipirkę butų, įsirengę krūtai, skolingi kitiems krūvas babkių,mašinos lizinginės, bet gi jie krūti! nafik, susnervinau ir į lankas jau biškį nukrypau...

Papildyta:
QUOTE(Ntu-Kpi @ 2014 04 04, 08:55)
Gartraukio niekur nestumdot. Jis jau ten turi būti? Jam ten skylė padaryta?
Jei man reiktų rinktis iš šių trijų variantų, imčiau pirmą. Antram ir trečiam plane tie nukirsti kampai man mmm... schmoll.gif
Jei dar galima viską perdaryti, tai prie sienos 1,6 m statyciau šaldytuvą, orkaitės spintą, dar liktų vietos siaurai ūkinei spintai.
Prie ilgos sienos kairėje kriauklė, poto stalčių blokai, dešiniajam kampe kaitlente. Indaplove galima det arba po orkaite, arba prie kriauklės.

aš irgi kažkaip norėčiau ant trumpos sienos išdėliot visas aukštas spintas - šaldytuvą, orkaitę, ūkinę, ant ilgosios irgi panašiai, kriauklė, indaplovė, kaitlentė. aišku tada gartraukis nebūtų centre, bet jei darant įmontuojamą į spintelę, vaizdas būtų tolygesnis
Atsakyti

Aciu. Radau Mindijos ir kita foto, kur labiau matos kiek vietos lieka. Ikelsiu gal kam dar reiks.

Mindijos gartraukio spintele
Atsakyti
QUOTE(Vil_ma @ 2014 04 04, 08:19)

Iš pirmo žvilgsnio man geriausias pirmas variantas, bet... kaip visad man trūksta visos patalpos plano, kad iki galo įvertinčiau ax.gif . Čia indaplovė truputį per toli nuo plautuvės, aišku ne taip toli kaip 3-iajam variante, bet vistiek... bet ne tragedija tikrai mirksiukas.gif . O negalvojot toje 30 cm nišoje daryti spinteles pagilintu stalviršiu? Na 60cm + 30cm, gautųsi 90cm gylio stalviršis... Tuomet plautuvės dešinėje gautųsi normalus stalčių blokas smile.gif . Aišku, tada prarandama šiek tiek erdvėss...
Dabar žiūriu 3-čią variantą... ir žinot ką, galvoju, kam išvis tas užsukimas, kur plautuvę sumontavot g.gif . Nedarytumėt jo, gautųs virtuvinis viena linija palei tą sieną, išvengiat kampinės spintelės, nėra atsikišusio plautuvės spintelės kampo ir dar vidury gal kokia mini mobili salelė išeitų, ar staliuką planuojat čia dėt? Vat kiek neaiškumų, kai nematau plano blush2.gif
Reziume - balsuoju už trečią, tik patobulintą variantą mirksiukas.gif .
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2014 04 04, 00:23)
Sorry, man nė vienas gartraukis  schmoll.gif ... nepatinka man tie juodi skersi blynai nors tu ką  blush2.gif ... bet, kaip čia kažkas sakė - skonis, ar grožis draugų neturi  bigsmile.gif . Man kažkodėl atrodo, kad Jums geriausia tiktų tokio tipo gartraukis:
user posted image
bet sakot kampų bijot... g.gif  O įmontuojamo į spintelę nenorit?

drinks_cheers.gif tai vat ir man kazkaip nei vienas neprilipo, todel ir pasiprasiau pagalbos biggrin.gif juodas anksciau labai patiko o dabar biski toks kaip kicinis, tas apvalus isvis kazkaip jauciu nelabai ziuretus nes kampuota virtuve, o ta vertikalus sidabrinis atrodo man graziai bet vel gi virs juodos kaitlentes kazi kaip ziuresis...
galvojau apie integruota, bet tada virsutiniu spinteliu ziauriai daug gaunas ir ypac vyrui tai nepatinka, ale "baldynas", nors galvoju kad jei sonines spinteles pasidaryciau stikliniu fasadu o gartraukiui tokias kaip apatines, pasikeistu baldyno pojutis g.gif

QUOTE(Vil_ma @ 2014 04 04, 08:19)

man patiktu trecias variantas, tik ten kur 30cm kampas isvis nieko nedet siulyciau, plautuve kelciau i siena prie kaitlentes, tiksliau kaitlente det ant tos pacios sienos tik kairiau, o plautuve salia indaploves, tada man viskas idealiai atrodytu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2014 04 04, 08:57)
nafik, susnervinau ir į lankas jau biškį nukrypau...

Nesinervink, Teka console.gif . Aš tai pamačiau tik jaunatvišką maksimalizmą ir gyvenimiškos patirties stoką...
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2014 04 04, 09:57)
ir dabar įsirenginėjam butą ir tikrai negaliu sau leist ir neleisiu kišt kosminių sumų visiems super duper baldams ir pan, aš tikrai žinau, kad daug kas bus laikina, po biškį bus įsigyjami kokybiški baldai ir dzin man kitų nuomonės

mes irgi dabar isirenginejam buta, ir as net nenoriu kisti labia dideliu pinigu (nors ju gal ir rastume pasistenge ir pataupe) i baldus ir iranga, nes zinau, kad tas butas bus laikinas - 5 -10 m. tai man kazkaip gaila moket tukstancius uz viska, ka galiausiai teks palikti unsure.gif kaip buvo su butu, kuriame dabar gyvenam, va pardavem po 5 m ir viskas lieka naujiems seiminkams, ir dzin jiems kiek tu mokejai, nuo to buto kaina nepakyla doh.gif
Atsakyti
O kurie gartraukiai geresni, patogesni imontuojami i spintele istraukiami ar imontuojami i spintele neistraukiami? Kokie ju pliusai, minusai?
Atsakyti
QUOTE(Amelita @ 2014 04 04, 09:16)
O kurie gartraukiai geresni, patogesni imontuojami i spintele istraukiami ar imontuojami i spintele neistraukiami? Kokie ju pliusai, minusai?

aš tai žiūriu galingumą, o ne patogumą. aišku praktiškiau man atrodo įmontuojami, kadangi dar yra spintelė, kurią galima panaudot pasidėjimui, bet kažkaip tie neįmontuojami galingesni, tai aš žiūrinėju šiuos. bet vat šis įkeltas kampuotas tokio tipo, kad galima "apsiųt" spintele ir vat galvoju, gal pabandyt...
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2014 04 04, 09:19)
bet vat šis įkeltas kampuotas tokio tipo, kad galima "apsiųt" spintele ir vat galvoju, gal pabandyt...

Kažin ar verta Tau aptaisyti gartraukį spintele g.gif . Juk langas visai šalia, užsigriozdins man rodos bišk unsure.gif .
Atsakyti