QUOTE(bruc @ 2014 04 02, 16:52)
Juodai - keliu pagaviau virtuves foto
Ačiū už smalsumo patenkinimą
. Matau čia diskusija užvirė, net kalta dėl to pasijutau
...
Kai įkėlėt savo virtuvės fragmentą anąkart, man labai įdomu pasirodė stalviršio ir fasadų derinimas
. Stalviršis išties toks labiau į moderną neša, toksai surūdijusio metalo imitacijos pasirodė
. Tačiau dabar nuotraukose nekrenta į akis tai, matyt iš arti tada fotografavot
. Gavot čia velnių dėl jo
, bet nieks nepaskaitė matyt, kad jis laikinas yra
. Apie kokį akmens masės galvotumėt? Gal tada ir plautuvę keistumėt, lietumėt iš tos pačios akmens masės? O gal geriau tiktų granitas? Klasikinei virtuvei mano manymu jis gražiau būtų
. Tuomet, jei galvotumėt keisti plautuvę, siūlyčiau gal baltą keramikinę - tada susišauktų su kaitlente
. O gal plieninę po stalviršiu montuojamą
... Ar Jums patinka šita, tamsi? Aš turėjau anksčiau juodą akmens masės plautuvę - man tai tragedija buvo jos valymas, ypač padėklo, nes labai matės visos nuosėdos
. tačiau kitos šeimininkės nesiskundžia
.. matyt skrupulingiau kasdien jas valo
. O kaip Jums ji?
Tie bordo/raudoni apvadai, kaip čia kažkas minėjo, man visai netrukdo. Juk matosi, kad karkasai yra tokios pat spalvos, ar aš klystu? Tik stalviršis prie jų nelabai dera, bet, kadangi keisit, tai nė nesigilinu į tai
.
Gražūs fasadai. Ir kur čia tokius geras spinteles už dyką dalija
.
Papildyta:
QUOTE(murmur @ 2014 04 03, 21:19)
Pakabinamos spinteles zemokos - ant ju kazka statyciau.
Rašė, kad po jomis bus dar lentyna - vaizdas pasikeis tada
.
QUOTE(Žalia Rūta @ 2014 04 03, 21:57)
Vat del pigumo, tai nesutikciau, nes jei zmones turi pinigu namui, tai taupyti po to, kad tik pigiau - man nesuprantama.
QUOTE(Žalia Rūta @ 2014 04 03, 22:19)
Nemaunu, as savo nuomone issakiau. Kad netureciau pinigu namo ir jo irengimui, tai ant snargliu irgi nestatyciau.
Labai įdomiai kalbate
... Nepamenu, o Jūs ar namą įsirenginėjate?
Nebūkite tokia kategoriška
. Man tai čia viskas suprantama - kai stataisi namą, neretai jam išleidi daugiau pinigų, nei numatyta... o laikas eina, gyventi reikia, vat ir tvarkaisi viską, kaip išeina. Nenoriu pasakyt, kad
Bruc atveju taip ir buvo - nė minutės taip nepagalvojau pamačius nuotraukas
. O pagalvojau va kaip: šaunu, kad žmonės gavo už dyką tokias spinteles
.
Man tai labiau nesuprantama, kai žmonės perkasi brangų automobilį ir dedasi jame dujas - kad pigiau važinėti būtų
- o gal jau taip nedaro
QUOTE(Robulis @ 2014 04 03, 15:49)
na nzn del tu rozeciu stalciuje.... ji uzdarius, gaunasi uzdar erdve, o visokiem krovikliam kompo telef ir pan, kur su trafukais yra, manau reikalinga erdve, kad negautu kaitimo.. kaitaip sakan - laisvos oro cirkuliacijos...
as taip manau.... gal ir klystu, bet nerizikuociau taip...
Man tos rozetės stalčiuje irgi
..., aš tik techniką turėjau galvoje, kai rašiau, kad pas mus toks yra
.
QUOTE(Ruta7777 @ 2014 04 03, 21:39)
labuka
padekit apsispresti
koki det gartrauki, virtuve planuojam vanile,blizgia, kaitlente juoda, orkaite sidabrine/juodu stiklu, saldytuvas sidabrinis...
Sorry, man nė vienas gartraukis
... nepatinka man tie juodi skersi blynai nors tu ką
... bet, kaip čia kažkas sakė - skonis, ar grožis draugų neturi
. Man kažkodėl atrodo, kad Jums geriausia tiktų tokio tipo gartraukis:
bet sakot kampų bijot...
O įmontuojamo į spintelę nenorit?