Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę 13

QUOTE(Žalia Rūta @ 2014 04 03, 22:30)
Na as jau parasiau, kad jei negali isirengti normaliai, tai nedaryk visai (cia mano logika). Nes zmogus aiskiai parase - kad nesvarbu tas grozis, svarbu, kad labai papigiai prasisuko. Man nesuvokiamas vertinimas - bele kas, bet uz tai labai pigu!  blink.gif
Taupymas ir pirkimas bile pigiau man nera tapacios savokos.

nesutinku... jei nedaryt visai tai kur gyvent? gatvej? ar tik virtuvinio nedaryt ir valgyt gamint lauke ant lauzelio? biggrin.gif
tiesiog kiekvienas zmogus skirtingas ir kiekvieno prioritetai skirtingi, vienam svarbu kad butu grazu, o kitam kad butu silta ir jam paciam jauku smile.gif kaip sakoma visokiu zmoniu yra, visokiu skoniu yra ir taip ir turi buti nes kitaip bus neidomu biggrin.gif
Atsakyti
Paminėjot materialinius dalykus - kvepalai, bižuterija..
O kur kitos sąvokos?
Pvz. vieni draugai skubėjo kuo greičiau bile kaip įsikurti name, nes trims žmonėms + ketvirtai besibeldzianciai i šį pasaulį būtybei buvo per ankšta bendrabučio kambarėlyje gyventi. Pinigų padoriai įsikurti neturėjo tuo metu, po bankus nevaikščiojo pinigų neskolino, o gyventi kažkaip reikia. Pagamino jiems virtuvinį, žmona nei eskizo nematė, jai ne iki to tada buvo.

Kita pažįstama norėjo kuo greičiau pabėgti su savo šeima gyventi atskirai nuo savo motinos, nes jai svarbiausi buvo jos nervai ir psichologinė pusiausvyra šeimoje. Irgi apsidžiauge gavus komplektą papigiai. Sako, gal po 10 metų sutaupysiu ir pasidarysiu padoriai, bet tuos 10 metų gyvensiu ramiais nervais.

Nesiplesiu.
Atsakyti
manau , kad toj virtuvėj pakeitus tuos bordavus apvadus į sidabrinius apačioj ir spintelių spalvos viršuj vaizdas pasikeistų.. beje , man vis tiek neatrodo, kad šita virtuvė papigiai kainavo.. tie užraitymai, gartraukis... nemanau, kad labai čia pigus variantas buvo g.gif tik va ar skoningas - kitas klausimas
Atsakyti
eh nu gavos kaip gavos zmogui, ka cia dabar del grozio diskutuosime, geriau pasidziaukim kad seimininke turi kur valgyt gaminti cool.gif svarbiausia kad pati butu laiminga SAVOJ virtuvej smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Ruta7777 @ 2014 04 03, 23:08)
eh nu gavos kaip gavos zmogui,  ka cia dabar del grozio diskutuosime, geriau pasidziaukim kad seimininke turi kur valgyt gaminti  cool.gif  svarbiausia kad pati butu laiminga SAVOJ virtuvej  smile.gif

kaip ten sakoma.. jei dedi foto į viešą erdvę, būk pasiruošęs ne tik liaupsėm smile.gif .. jei nesi - nedėk smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Cererakennel @ 2014 04 03, 23:10)
kaip ten sakoma.. jei dedi foto į viešą erdvę, būk pasiruošęs ne tik liaupsėm smile.gif .. jei nesi - nedėk  smile.gif

nieks nesako kad reik liaupsint, bet ir i suns dienas nereiktu sudirbt...uztektu mandagaus ignoravimo ar svelnios kritikos o ne izeidinejimu ax.gif kai vieni kitu zmones nemato tai virtualioj erdvej pasako daugiau nei akis i aki, o as manau ne tik realybej bet ir virtualioj erdvej reiktu islikt diskretiskom smile.gif
Atsakyti
Bet pasakymas neturiu babkiu negyvenk name, va cia jau virsune lotuliukas.gif Kur nori, ten gyvena. O ir namas namui nelygus, bei kurioje vietoje namas yra. Vilniuje uz nama puse limono sumokesi, o Visagine nusipirksi kartais uz tiek kiek ir virtuve kainuos biggrin.gif Nusipirkom mes grycia pries desimt metu, susipakavom manatkes, nusipirkom su vyru ciuzini senukuose ir pabegom i SAVO namus. Dzin, kad visur neremontuota ir teko gyventi ant betono, ale savo betono. O virtuve parsivezem irgi desimties metu senumo. Na ir gyvi biggrin.gif Po desimties metu pribrendom ir ja keisti. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(bruc @ 2014 04 02, 16:52)
Juodai - keliu pagaviau virtuves foto  ax.gif 

Ačiū už smalsumo patenkinimą 4u.gif . Matau čia diskusija užvirė, net kalta dėl to pasijutau doh.gif ...
Kai įkėlėt savo virtuvės fragmentą anąkart, man labai įdomu pasirodė stalviršio ir fasadų derinimas g.gif . Stalviršis išties toks labiau į moderną neša, toksai surūdijusio metalo imitacijos pasirodė unsure.gif . Tačiau dabar nuotraukose nekrenta į akis tai, matyt iš arti tada fotografavot smile.gif. Gavot čia velnių dėl jo doh.gif, bet nieks nepaskaitė matyt, kad jis laikinas yra biggrin.gif . Apie kokį akmens masės galvotumėt? Gal tada ir plautuvę keistumėt, lietumėt iš tos pačios akmens masės? O gal geriau tiktų granitas? Klasikinei virtuvei mano manymu jis gražiau būtų ax.gif . Tuomet, jei galvotumėt keisti plautuvę, siūlyčiau gal baltą keramikinę - tada susišauktų su kaitlente smile.gif. O gal plieninę po stalviršiu montuojamą unsure.gif ... Ar Jums patinka šita, tamsi? Aš turėjau anksčiau juodą akmens masės plautuvę - man tai tragedija buvo jos valymas, ypač padėklo, nes labai matės visos nuosėdos doh.gif . tačiau kitos šeimininkės nesiskundžia rolleyes.gif .. matyt skrupulingiau kasdien jas valo smile.gif . O kaip Jums ji?
Tie bordo/raudoni apvadai, kaip čia kažkas minėjo, man visai netrukdo. Juk matosi, kad karkasai yra tokios pat spalvos, ar aš klystu? Tik stalviršis prie jų nelabai dera, bet, kadangi keisit, tai nė nesigilinu į tai bigsmile.gif .
Gražūs fasadai. Ir kur čia tokius geras spinteles už dyką dalija g.gif biggrin.gif .

Papildyta:
QUOTE(murmur @ 2014 04 03, 21:19)
Pakabinamos spinteles zemokos - ant ju kazka statyciau.

Rašė, kad po jomis bus dar lentyna - vaizdas pasikeis tada mirksiukas.gif .

QUOTE(Žalia Rūta @ 2014 04 03, 21:57)
Vat del pigumo, tai nesutikciau, nes jei zmones turi pinigu namui, tai taupyti po to, kad tik pigiau - man nesuprantama.

QUOTE(Žalia Rūta @ 2014 04 03, 22:19)
Nemaunu, as savo nuomone issakiau. Kad netureciau pinigu namo ir jo irengimui, tai ant snargliu irgi nestatyciau.

Labai įdomiai kalbate g.gif ... Nepamenu, o Jūs ar namą įsirenginėjate?
Nebūkite tokia kategoriška mirksiukas.gif . Man tai čia viskas suprantama - kai stataisi namą, neretai jam išleidi daugiau pinigų, nei numatyta... o laikas eina, gyventi reikia, vat ir tvarkaisi viską, kaip išeina. Nenoriu pasakyt, kad Bruc atveju taip ir buvo - nė minutės taip nepagalvojau pamačius nuotraukas schmoll.gif . O pagalvojau va kaip: šaunu, kad žmonės gavo už dyką tokias spinteles thumbup.gif .
Man tai labiau nesuprantama, kai žmonės perkasi brangų automobilį ir dedasi jame dujas - kad pigiau važinėti būtų doh.gif - o gal jau taip nedaro unsure.gif lotuliukas.gif

QUOTE(Robulis @ 2014 04 03, 15:49)
na nzn del tu rozeciu stalciuje.... ji uzdarius, gaunasi uzdar erdve, o visokiem krovikliam kompo telef ir pan, kur su trafukais yra, manau reikalinga erdve, kad negautu kaitimo.. kaitaip sakan - laisvos oro cirkuliacijos... rolleyes.gif
as taip manau.... gal ir klystu, bet nerizikuociau taip...

Man tos rozetės stalčiuje irgi schmoll.gif ..., aš tik techniką turėjau galvoje, kai rašiau, kad pas mus toks yra smile.gif .

QUOTE(Ruta7777 @ 2014 04 03, 21:39)
labuka 4u.gif
padekit apsispresti blush2.gif
koki det gartrauki, virtuve planuojam vanile,blizgia, kaitlente juoda, orkaite sidabrine/juodu stiklu, saldytuvas sidabrinis...

Sorry, man nė vienas gartraukis schmoll.gif ... nepatinka man tie juodi skersi blynai nors tu ką blush2.gif ... bet, kaip čia kažkas sakė - skonis, ar grožis draugų neturi bigsmile.gif . Man kažkodėl atrodo, kad Jums geriausia tiktų tokio tipo gartraukis:
user posted image
bet sakot kampų bijot... g.gif O įmontuojamo į spintelę nenorit?
Atsakyti
Pas mus dabar toks pats gartraukis kur juodai įdėjo smile.gif . Aš gal kiek galingesnio dabar norėčiau brt šiaip nesiskundžiu
Atsakyti
Na mano pacios virtuve turbut viena is pigiausiu sioj temoj. Ir turi trukumu. Bet parodziau ir gyva dar biggrin.gif

Parasiau savo nuomone, as irgi manau kad pigiai ne tas pats kas belekaip.

QUOTE(Žalia Rūta @ 2014 04 03, 21:30)
Nes zmogus aiskiai parase - kad nesvarbu tas grozis, svarbu, kad labai papigiai prasisuko. Man nesuvokiamas vertinimas - bele kas, bet uz tai labai pigu!  blink.gif
Taupymas ir pirkimas bile pigiau man nera tapacios savokos.

Na jei tokie prioritetai tuomet puiki virtuve.

QUOTE(coco5 @ 2014 04 03, 21:32)
O man tai aišku viena, kad jei nesidarai super-duper virtuvės, tai geriau išvis nesirodyti su rezultatu.  Dėl to dauguma mergaičių ir nebe pasirodo paskui. rolleyes.gif
Nebrangiai pasidarė žmonės virtuvę, kam čia kvaksėti doh.gif

Visi turim savo nuomone.
Atsakyti
Labas, noriu pasiklausti kas turite imontuota gartrauki i spintele, gartraukis ir spintele 60 cm plocio, kiek mazdaug vietos lieka toje spinteleje? Nemacius niekada gyvai, kas ten darosi toje spinteleje...Idomu ar ten dar kas nors itelpa? Gal kas foto turit kaip ten viskas mazdaug atrodo? Gal kas padesit. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amelita: 04 balandžio 2014 - 06:37
Sveikos, merginos 4u.gif Bandome kurti ir mes savo svajonių virtuvę. Gal padėsit, nes kiekvieną vakarą kyla vis daugiau abejonių, ar bus gerai ir praktiška.
Virtuvė mūsų tokia nestandartinė - kairėje pusėje 1,6 m., tada eina 0,3 m. kampukas (išsikišimas) ir dar 1,25 m., ilgoji siena 2,77 m.
Keliu tris pasibraižytus variantus, gal padėsit apsispręsti 4u.gif Tik nekreipkit dėmesio į spalvas (programa kažkaip neleidžia spalvų pasirikti taip, kaip norime) ir į tai, kad nėra spintelėse rankenėlių doh.gif beje, gartraukis bus įmontuojamas, ir ten, kur orkaitė, tai viršuje bus mikrobangė (vėlgi kalta programa smile.gif

I variantas (jame bandžiau tą kampą sulyginti, kad nebūtų ji išsikišusi, bet tada prarandama pakankamai daug stalviršio, galbūt dar apatinę spintelę po kaitlente (nuo indaplovės iki orkaitės) reikėtų daryti vientisą):

user posted image

II variantas (šičia tą kampą užapvalinau, tačiau greičiausiai nenorėčiau aviros spintelės, tai reiktų tiesiog tokiu kampu ją kažkaip dėt..):

user posted image

III variantas (šičia labiausiai nepatinka atsikišęs kriauklės kampas, be to, greičiausiai nuo kriauklės taškytųsi viskas ant grindų.. ir dar be to, indaploivė labai toli nuo kriauklės, tai nepatogu greičiausiai būtų..):

user posted image

Visoms iš anksto dėkoju už mintis 4u.gif
Atsakyti