Sveikos,
Noriu patarimo ar normaliai susiplanavome virtuvę
Papildau brėžiniu.
Įėjimas bus kur susikerta 431 ir 140 linijos. Atsiprašau, nemoku paveiksliuke pavaizduoti.
Juodai, taip pažiūrėjus prie lango tikrai užgriozdinta erdvė. Stalčius sudėjau bet kaip, bus plačių tikrai. O šaldytuvo erdvę aukštinti kokiu sprendimu?
Kai remontavomės virtuvę bute, labai norėjau dėti stiklą, bet atkalbėjo dėl trūkio rizikos, nes jame reikėjo pjauti angas rozetėms.
QUOTE(IngaKate @ 2014 05 12, 11:47)
O šaldytuvo erdvę aukštinti kokiu sprendimu?
Virš jo daryti spintelę sulyginant su kitom pakabinamom.
[quote=Balandis,2014 05 01, 00:17]
[quote=Juodai,2014 04 29, 19:19]
Pas mane dabar yra taip. Tesa, sienos nedaug, tik ~10cm kyšo, bet vistiek yra jo šalia. Va, tas pilkas plotelis:
Aišku, ne tapetai pas mane, o dažyta siena, bet kol kas - naudojuos nuo rugsėjo mėnesio - nieko baisaus nepastebėjau ... Aišku, jei tapetuota siena, gal kitaip tada... o man tik pavalyt sieną tereiktų. Orkaite naudojuosi vidutiniškai taip, nei dažnai, nei retai. Manau, kad nusitaškymo galimybė yra labai menka, tik tas garų gūsis išeinantis atidarius orkaitę įdomu, kaip paveiktų tapetą ... Bet dažytai sienai tikrai nieko baisaus .
Ačiū kad pasidalinot. Ko gero teks atsisakyt man šito varianto. Visgi praktiškumas nugalės renkantis. Apart baimės kad apdirbsiu tapetus, dar, kaip besibraižyčiau, prarandu 60 cm stalviršio. Taip ilgai rinkausi , o mano norai deja liks daugumoje nepadaryti.
Kriauklės norėjau kaip daugelis baltos, bet pabijojau dėmių ir jau nusipirkau granitinę juodą. ir išvis vietoj išsvajotos klasikinės teks daryti modernią. žodžiu, kaip viskas toli nuo pradinių norų...
[/quote]
[quote=Juodai,2014 04 29, 19:19]
Pas mane dabar yra taip. Tesa, sienos nedaug, tik ~10cm kyšo, bet vistiek yra jo šalia. Va, tas pilkas plotelis:
Aišku, ne tapetai pas mane, o dažyta siena, bet kol kas - naudojuos nuo rugsėjo mėnesio - nieko baisaus nepastebėjau ... Aišku, jei tapetuota siena, gal kitaip tada... o man tik pavalyt sieną tereiktų. Orkaite naudojuosi vidutiniškai taip, nei dažnai, nei retai. Manau, kad nusitaškymo galimybė yra labai menka, tik tas garų gūsis išeinantis atidarius orkaitę įdomu, kaip paveiktų tapetą ... Bet dažytai sienai tikrai nieko baisaus .
Ačiū kad pasidalinot. Ko gero teks atsisakyt man šito varianto. Visgi praktiškumas nugalės renkantis. Apart baimės kad apdirbsiu tapetus, dar, kaip besibraižyčiau, prarandu 60 cm stalviršio. Taip ilgai rinkausi , o mano norai deja liks daugumoje nepadaryti.
Kriauklės norėjau kaip daugelis baltos, bet pabijojau dėmių ir jau nusipirkau granitinę juodą. ir išvis vietoj išsvajotos klasikinės teks daryti modernią. žodžiu, kaip viskas toli nuo pradinių norų...
[/quote]
sveikos paneles aš irgi braižymo ir projektavimo stadijoj virtuvyte mažytė labai kažko neprimastysi ir neprikursi ką keistumėt? labai noriu patarimų nes visgi virtuve ilgam laikui daroma kad nepražiopsot ar kakur nesuklysti
http://i60.tinypic.com/244z0gk.jpg
Papildyta:
Papildyta:
QUOTE(ingrida.nag @ 2014 05 12, 15:55)
sveikos paneles aš irgi braižymo ir projektavimo stadijoj virtuvyte mažytė labai kažko neprimastysi ir neprikursi ką keistumėt? labai noriu patarimų nes visgi virtuve ilgam laikui daroma kad nepražiopsot ar kakur nesuklysti
QUOTE(ingrida.nag @ 2014 05 12, 16:59)
ką keistumėt? labai noriu patarimų nes visgi virtuve ilgam laikui daroma kad nepražiopsot ar kakur nesuklysti
Nelabai gerai kaitlentė prie pat krašto, geriau jau ten plautuvė būtų... Ar būtinai Jums reikia orkaitės pakeltos? Taip prarandate 60cm stalviršio, kurio ir taip ne prūdai. Visad prašau realių planų, nes apie tokias "iškirptas" virtuves nelabai ką eina daugiau komentuoti..
QUOTE(ingrida.nag @ 2014 05 12, 16:36)
Jeigu per klaidą pacitavote ne tą žinutę, galima koreguoti savają ištrinant citatą - taip mažiau teršim temą
Sveiki, savaitgali nesigavo įkelti labai nestabilus internetas
virtuve
net nežinau kaip sutalpinti tokioj virtuvėje visa reikalinga buitine technika neimontuojana saldytuva, orkaite, plautuve, gerai butu italpinti 45 cm indaplove, na ir kaitlene jei pavyks taip kaip norime tai bus elektrine, jei nepavyks tai teks dar ir slepti baliona nedideli skaiciukai surasyti centimetrais
pirmo auksto planelis, ten kur tarpai tai langai arba durys
tikuosi dabar kiek aiskiau
aciu uz pagalba
virtuve
net nežinau kaip sutalpinti tokioj virtuvėje visa reikalinga buitine technika neimontuojana saldytuva, orkaite, plautuve, gerai butu italpinti 45 cm indaplove, na ir kaitlene jei pavyks taip kaip norime tai bus elektrine, jei nepavyks tai teks dar ir slepti baliona nedideli skaiciukai surasyti centimetrais
pirmo auksto planelis, ten kur tarpai tai langai arba durys
tikuosi dabar kiek aiskiau
aciu uz pagalba
Sveikos, skaitau jus jau kuris laikas, vis bandau suprojektuot virtuvę, bet sunkiai, sunkiai... Gal jūs kokių minčių mestelsit ar patasit su kokia progrrama tai atikt?.. Kažkaip kelias nete išbandžiau, bet nelabai man jos patogios
virtuvė planuojama šioje vietoje, dujinei, kriauklei ir šaldytuvui vietos numatytos ir pajungimai atvesti... Gal turėsit kokių minčių dėl spintelių išdėstymo ar kampo patarimų?.. Norisi nebrangaus vaianto, be jokių mandrų karuselių Šalia viryklės numatyta vieta siaurai (apie 40 cm indaplovei)
virtuvė planuojama šioje vietoje, dujinei, kriauklei ir šaldytuvui vietos numatytos ir pajungimai atvesti... Gal turėsit kokių minčių dėl spintelių išdėstymo ar kampo patarimų?.. Norisi nebrangaus vaianto, be jokių mandrų karuselių Šalia viryklės numatyta vieta siaurai (apie 40 cm indaplovei)
QUOTE(ingrida.nag @ 2014 05 12, 16:59)
Papildyta:
Papildyta:
Sveiki,
paantrinsiu Juodai. Keisčiau kaitlentę su plautuve vietomis. Tuomet iš orkaitės išimtą karštą indą ar skardą galėsit padėti šalia ant kaitlentės
QUOTE(obelele @ 2014 05 12, 19:18)
Na, man tai daug klausimų dar kyla... . Atrodo visad labai aiškiai prašau (lyg man čia reikėtų ) surašyti viską, kas įmanoma - nuo matmenų, iki reikiamo apstatymo... ir ne tik virtuvėje, nuo galimybių kažką pakeisti, perstumti, perstatyti ar kitaip statyti (jei nauja statyba). Nu žodžiu...
QUOTE(crazy woman @ 2014 05 13, 00:00)
Man Jūsų planas kiek primena prieš tai buvusį .
Kad jau visos vietos numatytos, tai ką jau čia ir bepatarsi ... Kas tas juodas stačiakampis plautuvės apačioje atsikišęs? Kokių Jums kampo patarimų galima duot, jeigu norit nebrangaus varianto? Viskas aišku tuomet, spintelė su lentynom ir tiek. Tik gal Jūsų atveju vertėtų pagalvoti apie 45 laipsnių dureles kampinei spintelei, tuomet ir prie plautuvės būtų lengviau prieiti, va taip kažkaip:
Dėl indaplovės - ar yra 40cm pločio indaplovių? Pasitikslinkit, man atrodo 45cm yra.
Žiūriu aš į Jūsų planą ir kažkaip gaila, kad virtuvė, tokia svarbi vieta namuose, yra nugrūsta į pačią prasčiausią vietą... Kas apačioj per patalpa? Kas ten - siena, pertvara? Kam tie nukirtsi sienų kampai 45 laipsnių kampu? Virtuvės dešinėje - įėjimas iš lauko? Jei taip, tai kur drabužių kabykla bus? Virtuvė - tai nėra kažkoks atskiras objektas gyvenamoj erdvėj. Ji turi harmoningai įsilieti į visumą. Kur stalą statysite? Ar prie balkono? Nebus toli nuo virtuvinio?
Irgi daug klausimų kyla...
Sveikos,
noriu paklausti susikuriau virtuve su Alno progrma bet issisaugoti man neleidzia vaizdo ir parodyti jums, kaip tai padaryti? Ji galiu pamatyti tik atsidariusi programa, ar cia pas mane kompe kazko truksta? Gal kokia kita porgrama patartumet?
noriu paklausti susikuriau virtuve su Alno progrma bet issisaugoti man neleidzia vaizdo ir parodyti jums, kaip tai padaryti? Ji galiu pamatyti tik atsidariusi programa, ar cia pas mane kompe kazko truksta? Gal kokia kita porgrama patartumet?
QUOTE(Žuolė @ 2014 05 13, 11:05)
Sveikos,
Sveika,
jei neleidžia saugot paveikslo, padaryk ekrano "print screen" nusikopijuok viska į "paint" programą ir išsisaugosi kaip paveiksliuką.