Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę 13

QUOTE(Mindija @ 2014 05 12, 08:46)
Mdf ax.gif  Atsimenat, gi buvau nuotrauką vonios spintelės įdėjus kur atsilupo doh.gif  biggrin.gif

Sveikos mergičkos 4u.gif Apsikapsčiau lauke konkrečiai doh.gif Dienom dirbu, vakare lauke kuičiuos, neturiu kada net važiuot plytelių ieškot doh.gif Gyvenam dar su plika siena blush2.gif  Verkiant reikia klijuot kažką doh.gif

aai, gali būt. kažkaip paskutiniu metu man galvoj sukas, kad mdf tai be tų pvc juostelių visokių, o su pvc tai tik lmdp doh.gif biggrin.gif

nu matomai dar neverkiant, ei neklijuojat smile.gif tik iš patirties galiu pasakyt, kad jei artimiausiu metu neužsiklijuosit, tai taip gali likt ilgam hihihi.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
Dėl stiklo tiksliai nežinau, bet draugai turi - nesiskundžia. Ypač gerai valymo prasme, apie kažkokius patekimus už jo neminėjo. Man asmeniškai nelabai patinka jo tvirtinimas- blynai tokie tie varžtai. Teka, man rodos, kad nesandarina ten nieko, nes sakė, kad reikalui esant galima atsisukti ir išsivalyti jei ko prilįs už jo, nors reiktų pasitikslinti.
Mindija, gerai sako Teka, jei nesuklijuosi plytelių greitu laiku, galo ilgam nusitęsti... man su stalčių įdėklais taip jau turbūt nutiko doh.gif ... vis atrandam svarbesnių reikalų lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2014 05 12, 09:06)
Labas rytas 4u.gif
Dėl stiklo tiksliai nežinau,  bet draugai turi - nesiskundžia. Ypač gerai valymo prasme,  apie kažkokius patekimus už jo neminėjo. Man asmeniškai nelabai patinka jo tvirtinimas- blynai tokie tie varžtai. Teka, man rodos,  kad nesandarina ten nieko, nes sakė, kad reikalui esant galima atsisukti ir išsivalyti jei ko prilįs už jo, nors reiktų pasitikslinti.

ane? g.gif aš mat galvojau, kad jį ten kaip tai "prisabačina", kraštus užsandarina ir vsio, amžiams biggrin.gif

Atsakyti
Velnias žino, kaip ten yr iš tikrųjų... ale jei yra galimybė nuimt, tai kiek reikalų paskui su užsandarinimu būtų unsure.gif ... juk pats nepasidarysi tinkamai...
Kalbant apie stiklą kaip pasirinkimą, mane irgi nuolat kankintų paranoja, kas kažkokiu būdu pritrupės ten, museliukų/voriukų prilys ir neras kelio atgal, žodžiu prisibus ir matysis kiaurai doh.gif
Atsakyti
blink.gif Gal persispjaukit tris kartus lotuliukas.gif
Bado man akis ta siena, bet realiai neturiu kada ieškot. Iš internetinių parduotuvių bijau ižsakyt nemačius, o važiuot ieškot reikia visos dienos laisvos doh.gif
Plytelės čia baika, va vyras sutarė, kad namą šildys šią vasarą, tai jau , kad liksiu be laiptų, be drabužinės durų ir jaučių indaujos dar metus, tai tikrai doh.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2014 05 12, 09:19)
Velnias žino, kaip ten yr iš tikrųjų... ale jei yra galimybė nuimt, tai kiek reikalų paskui su užsandarinimu būtų unsure.gif ... juk pats nepasidarysi tinkamai...
Kalbant apie stiklą kaip pasirinkimą, mane irgi nuolat kankintų paranoja, kas kažkokiu būdu pritrupės ten, museliukų/voriukų prilys ir neras kelio atgal, žodžiu prisibus ir matysis kiaurai doh.gif

nu šita vieta man didžiausias galvos skausmas. nenorėjau stiklo, dabar vėl apie jį galvoju, plytelių tikrai nenoriu. šiaip realiai norėčiau turbūt tik lakuotos sienos, kad būtų valyt lengva, ale noris ir kažko TOKIO...
Atsakyti
Mes niekad neturėjom durų drabužinėje... ir neplanuojam biggrin.gif . Tik lauko rūbų drabužinė užplanuota au durim, ale jos tokios nemažos, tad yr nukeltos į tolimesnę ateitį smile.gif . Be indaujos irgi galima gyvent, bet vat kaip be laiptų? g.gif su kopėčiom tada gal? biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juodai: 12 gegužės 2014 - 08:29
pfffff, kaip man nepatinka naujoji sm sistema doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Teka: 12 gegužės 2014 - 08:36
Teka, ne, nepasiklydau tongue.gif . Į Mindijos postą atsakinėjau, ale kad neina pacituoti dėl kažkokio pieviško žinučių nerodymo SM doh.gif
Atsakyti
Neee, laiptai yra seni, naujus planavom daryt biggrin.gif Bet čia užburtas ratas gaunasi, pajudinsim laiptus, tai reikia visą laiptinę tada jau remontuot ir pirmo aukšto koridorių doh.gif Žodžiu....
O darbužinė pas mane iš miegamojo, tai reikia durų, nes kažkodėl labai daug pridulka ten blink.gif doh.gif lotuliukas.gif Ir šiaip, guliu lovoj ir matau kad jau lentynose betvarkė darosi lotuliukas.gif Taip ir nemigą įsivaryt galima biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Mindija @ 2014 05 12, 09:38)
O darbužinė pas mane iš miegamojo, tai reikia durų, nes kažkodėl labai daug pridulka ten blink.gif  doh.gif  lotuliukas.gif Ir šiaip, guliu lovoj ir matau kad jau lentynose betvarkė darosi lotuliukas.gif Taip ir nemigą įsivaryt galima biggrin.gif

Tai pas mus irgi iš miegamojo, tik dabar iš lovos nesimato (anksčiau matės), ir nepridulka... ar čia man reikėtų susirūpinti. .. unsure.gif
lotuliukas.gif
Keisk galvūgalio vietą mirksiukas.gif
O kad būt į temą, tai dar pasiguosiu, kad mūs gartraukis vienoj pusėj taip ir kabo be karūnos, ir balkiai be abejo nespalvinti niekaip doh.gif ... Taip kad, Mindija, Tu ne vieniša... smile.gif
Atsakyti
Miegamas mūsų 3x3m, tai kur ten dar bestumdysi ką doh.gif Tik lova telpa unsure.gif
Tai pas jumis smulkmenos belikę, o dar naujas namas, tai baika irnesakyk.gif
Čia tai kur nepajudinsi, ten kliba, nebent kūjis problemas išsprendžia biggrin.gif Nieko, viskas gerai....(čia save raminu) biggrin.gif Po truputį, kada nors ir mes susitvarkysim blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mindija: 12 gegužės 2014 - 09:05