Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę 13

QUOTE(Teka @ 2014 05 10, 20:31)
na čia be abejo skonio reikalas. aš klausiau, kodėl, jūsų nuomone stiklas nepraktiška. pati galvoju dėt stiklą
ar tikrai apie mdf kalbat? man rodos pvc dengiasi lmdp g.gif

Hmm.. na aš atsimenu, kad sakė MDF.
Atsakyti
Teka, uz stiklo renkasi visokie nesvarumai, dulkes, paskui netvarkingai atrodo, o dar buna, kad ir rasoja uz jo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Flirt @ 2014 05 10, 22:08)
Teka, uz stiklo renkasi visokie nesvarumai, dulkes, paskui netvarkingai atrodo, o dar buna, kad ir rasoja uz jo 4u.gif

Neiškenčiau neįsiterpusi. Turiu stiklą virtuvėje jau 2 metai. Labai juo džiaugiuosi. Valyti daug paprasčiau nei plyteles, nėra jokių tarpelių, griovelių. Niekas man nėra užrasoję nei karto. Jei vėl reiktų rinkti, rinkčiaus tik stiklą. Jokių minusų nepastebėjau. Mūsų virtuvė bendra su svetaine, po stiklu paklijavome tapetą, kuriuo išklijuota svetainės siena. Atrodo puikiai. Dėkite stiklą jei tik jums gražu ir tinka pagal stilių.
Atsakyti
Klausimas del virtuves spinteliu aukscio - ar nebus labai aukstos apatines spinteles 92 cm, ar patogu naudotis..? Mano ugis 163 rolleyes.gif Bijojom, kad stalvirsis sujungtas su palange nebutu per aukstai ir lango neuzdengtu, tai turim atvirkstini varianta.. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Iness @ 2014 05 10, 20:24)
Neiškenčiau neįsiterpusi. Turiu stiklą virtuvėje jau 2 metai. Labai juo džiaugiuosi. Valyti daug paprasčiau nei plyteles, nėra jokių tarpelių, griovelių. Niekas man nėra užrasoję nei karto. Jei vėl reiktų rinkti, rinkčiaus tik stiklą. Jokių minusų nepastebėjau. Mūsų virtuvė bendra su svetaine, po stiklu paklijavome tapetą, kuriuo išklijuota svetainės siena. Atrodo puikiai. Dėkite stiklą jei tik jums gražu ir tinka pagal stilių.

O ko cia neiskesti? g.gif Turit patirties ir kalbat 4u.gif
Visokiu variantu buna, visko pasitaiko. As ir ne is galvos ar nuogirdu kalbu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(saguteb @ 2014 05 11, 17:49)
Klausimas del virtuves spinteliu aukscio - ar nebus labai aukstos apatines spinteles 92 cm, ar patogu naudotis..? Mano ugis 163  rolleyes.gif  Bijojom, kad stalvirsis sujungtas su palange nebutu per aukstai ir lango neuzdengtu, tai turim atvirkstini varianta..  doh.gif

Mano ugis 168 cm, tai stalvirsis 91 cm man siek tiek per aukstas. As desiu tikrai 88-89 cm.
Atsakyti
QUOTE(Amelita @ 2014 05 11, 21:08)
Mano ugis 168 cm, tai stalvirsis 91 cm man siek tiek per aukstas. As desiu tikrai 88-89 cm.

Mano ūgis 165, 91 cm tikrai nebuvo per aukštai schmoll.gif . Dabar turiu 94 cm ir 95 cm, tai 95 maišant aukštam puode ar dubeny jau gal ir aukštokoka...
Atsakyti
QUOTE(Amelita @ 2014 05 11, 20:08)

Kad jau didelio pasirinkimo neturim, grindys isbetonuotos, langai sudeti...
QUOTE(Juodai @ 2014 05 11, 20:20)
Mano ūgis 165, 91 cm tikrai nebuvo per aukštai schmoll.gif . Dabar turiu 94 cm ir 95 cm, tai 95 maišant aukštam puode ar dubeny jau gal ir aukštokoka...

Aciu uz nuraminima, turbut geriau truputi auksciau stalvirsis visas, negu atskira palange is jo pasidaryti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(saguteb @ 2014 05 11, 21:39)
Kad jau didelio pasirinkimo neturim, grindys isbetonuotos, langai sudeti...

Aciu uz nuraminima, turbut geriau truputi auksciau stalvirsis visas, negu atskira palange is jo pasidaryti smile.gif

drinks_cheers.gif
Mums baldininkas sakė, kad skandinavuose jo klientai išvis metro aukštyje stalviršius daro, neduokdie reiks pasilenkt dirbant - labai saugo nugaras smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2014 05 11, 21:55)
drinks_cheers.gif
Mums baldininkas sakė, kad skandinavuose jo klientai išvis metro aukštyje stalviršius daro, neduokdie reiks pasilenkt dirbant - labai saugo nugaras  smile.gif

Va kaip skirtingai visi daro. smile.gif Svarbu, kad butu patogu seimininkei.
Atsakyti
QUOTE(Flirt @ 2014 05 11, 20:08)
O ko cia neiskesti? g.gif  Turit patirties ir kalbat 4u.gif
Visokiu variantu buna, visko pasitaiko. As ir ne is galvos ar nuogirdu kalbu ax.gif

Flirt, o pas jus irgi buvo stiklas? nes šiaip tai nelabai įsivaizduoju, kaip ten gali patekt kas, juk jis užsandarintas. bent jau turėtų būt g.gif
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2014 05 10, 21:31)
ar tikrai apie mdf kalbat? man rodos pvc dengiasi lmdp g.gif

Mdf ax.gif Atsimenat, gi buvau nuotrauką vonios spintelės įdėjus kur atsilupo doh.gif biggrin.gif

Sveikos mergičkos 4u.gif Apsikapsčiau lauke konkrečiai doh.gif Dienom dirbu, vakare lauke kuičiuos, neturiu kada net važiuot plytelių ieškot doh.gif Gyvenam dar su plika siena blush2.gif Verkiant reikia klijuot kažką doh.gif
Atsakyti