Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę 13

QUOTE(plan @ 2014 05 09, 16:34)
o kas ten sudetingo baliona pasikeist? Svarbu rakta turet, nauja tarpinyte istatai ir geraii priverzt. Langa atsidarius tik reikia pravedint. Na gal pas jus ten kazkaip sudetingai istatytas balionas, bet paziurekit kaip vyras daro, turetu ir jums pavykt , nebereiktu laukt .

kad pakeist balioną, pradžiai jį reikia nuvežt užpildyt arba turėt pakaitinį, bet kokiu atveju jį reikia atsiešti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(plan @ 2014 05 09, 16:34)
o kas ten sudetingo baliona pasikeist? Svarbu rakta turet, nauja tarpinyte istatai ir geraii priverzt. Langa atsidarius tik reikia pravedint. Na gal pas jus ten kazkaip sudetingai istatytas balionas, bet paziurekit kaip vyras daro, turetu ir jums pavykt , nebereiktu laukt .

Gal ir nieko sudėtingo. Visą laiką žiūriu kaip vyras tą daro, bet pati nesiryžtu. Prisiminimai blogi likę iš anksčiau.
O dar ir atnešti reikia jėgų turėti. Aš nepanesu.

QUOTE(Teka @ 2014 05 09, 17:49)
kad pakeist balioną, pradžiai jį reikia nuvežt užpildyt arba turėt pakaitinį, bet kokiu atveju jį reikia atsiešti smile.gif

Na, tam turim visą laiką sandėliuke papildytą atsarginį balona.
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2014 05 09, 14:02)
Kas čia per kvaila naujovė, kad naujausių žinučių nerodo  doh.gif favorituoe matai, kad yra, o įėjus į temą nėra  doh.gif  ar čia tik pas mane taip?

pas mane irgi
Atsakyti
QUOTE(Ntu-Kpi @ 2014 05 09, 18:17)
Gal ir nieko sudėtingo. Visą laiką žiūriu kaip vyras tą daro, bet pati nesiryžtu. Prisiminimai blogi likę iš anksčiau.
O dar ir atnešti reikia jėgų turėti. Aš nepanesu.

Mes tai sumastem ta baliona is virtuves isvis isnest. Dabar stovi rusy ir toje vietoje ,kur yra dujine, yra iskistas vamzdelis. Na ir rusy taip pat stovi atsarginis. Pasikeiciu be problemu. O kai buvo virtuveje, tai tikrai maise.
O kas buvo nutike, sprogo?
Atsakyti
QUOTE(plan @ 2014 05 09, 22:28)
Mes tai sumastem ta baliona is virtuves isvis isnest. Dabar stovi rusy ir toje vietoje ,kur yra dujine, yra iskistas vamzdelis. Na ir rusy  taip pat stovi atsarginis. Pasikeiciu be problemu. O kai buvo virtuveje, tai tikrai maise.
O kas buvo nutike, sprogo?

Gerai kai yra kur išnešti. Aš neturiu. Norėjau paslėpti, tad atsisakiau didelio. Mažas telpa spintelėje po stalvirsiu. Nesimato. Aišku minusas, kad reikia pasilenkti, kad atsukti/užsukti. Bet man tai netrukdo.

Prisiminimai - kai buvau dar maza, kaime pas senelius pasibaigė balonas, vyrų nebuvo, moterys pačios nusprendė pakeisti. Kažką blogai užsuko. Vakare nuejom miegoti. Gerai, kad naktį kažko atsikėlė senelė, gal į wc, nepamenu. Pajuto stiprų dujų kvapą, tai puolė visus žadinti ir lekem laukan. Nesprogo. Tik gerai vedino namą, vyrai balona per naują užsuko. Bet tą baimę atsiminsiu ilgam. Nežinia kuo pasibaigtų, jei neatsikeltu senele.
Atsakyti
Sveiki, gal kas koki patarimą norės duoti patart arba pasmerkt šiai minčiai: noriu bute hole,kur virtuvė sujungta su holu daryti stalą taip-prie sienos dėti medinę plokštę, nuo lubų nuleisti iki stalo aukščio, tada jungti stalviršį iš tos pačios medienos tokio pačio pločio ir išorinėje dalyje dėti dvi kojas.Pliusai - tilptų 5 kėdės,neužimtų daug vietos,lentą ant sienos panaudočiau laikrodžiui ,paveikslui ar dar kažkokiam gėriui, o minusai - nei pastumpti,nei pajudinti...bet čia kaip ir nebėda.
PVZ, kažkas panašaus (7 foto)
http://www.manonamai...-117807:4803171
Atsakyti

Suprantama, kad nematant konkrečios vietos sunku patarti.
Bet... aš taip nedaryčiau. Nežinia kas jums pirmumą turi: stalas ar plokštė kaip dekoracija. jei stalas, statykit stalą prie tos sieno kaip baldą, o jei siena, naudokit plokštę ant sienos.
Patarimas todėl toks, nes aš mėgstu kartas nuo karto kažką savo namuose perstumti.
Suprantama stalas būtų brangiau, nei plokštė palei sieną...
Atsakyti
sveiki, ka galite patarti tarpui tarp virsutiniu ir aptiniu spinteliu virtuves sienai padengti? doh.gif plyteles lyg ir atsibode, o stiklas nepraktiska g.gif
jei plyteles -gal ka idomesniu patarti galite mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(antosike @ 2014 05 10, 18:46)
sveiki,  ka galite patarti tarpui tarp virsutiniu ir aptiniu spinteliu virtuves sienai padengti? doh.gif  plyteles lyg ir atsibode, o stiklas nepraktiska g.gif
jei plyteles -gal ka idomesniu patarti galite mirksiukas.gif

o kuo stiklas nepraktiška?

stalviršis iš ko bus? galima dengt ta pačia medžiaga, kaip stalviršis...
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2014 05 10, 19:52)
o kuo stiklas nepraktiška?

stalviršis iš ko bus? galima dengt ta pačia medžiaga, kaip stalviršis...

manau daryti stalvirsi tokia kaip parketo imitacija(IKEA maciau) galvojau ir as taip,bet gal per daug medzio vaizdo bus???o spinteles sviesios tarp baltos ir dramblio kaulo spalvos
Atsakyti
Sveikos merginos,

artimiausiu metu ketinu užsisakyti virtuvės baldus, vaikštau pas gamintojus, ir kiekvienas turi savo nuomonę ir siūlymus. gal galite pagelbėti pasidalindamos savo patirtimi ir žiniomis. Situacija yra tokia, kad noriu baltos virtuvės, tiksliau MDF balto blizgaus fasado. Vienas gamintojas siūlo thermopal plokštę, kuri pasak jo yra su PVC danga, bet jos kraštai status ir jų suapvalinti negalima. Kitas gamintojas siūlo lenkišką MDF baltą blizgaus fasado su PVC danga plokštę, kuri yra su apvalintais kraštais. Man aktuali kokybės ir kainos santykis. Baiminuosi greitų laiku, kad virtuvė nesusibraižytų. gal galite patarti kai[ yra su tom plokštėm ir kokybe?
Atsakyti
QUOTE(antosike @ 2014 05 10, 19:12)
manau daryti stalvirsi tokia kaip parketo imitacija(IKEA maciau) galvojau ir as taip,bet gal per daug medzio vaizdo bus???o spinteles sviesios tarp baltos ir dramblio kaulo spalvos

na čia be abejo skonio reikalas. aš klausiau, kodėl, jūsų nuomone stiklas nepraktiška. pati galvoju dėt stiklą

QUOTE(Sniegena29 @ 2014 05 10, 21:12)
Sveikos merginos,

artimiausiu metu ketinu užsisakyti virtuvės baldus, vaikštau pas gamintojus, ir kiekvienas turi savo nuomonę ir siūlymus. gal galite pagelbėti pasidalindamos savo patirtimi ir žiniomis. Situacija yra tokia, kad noriu baltos virtuvės, tiksliau MDF balto blizgaus fasado. Vienas gamintojas siūlo thermopal plokštę, kuri pasak jo yra su PVC danga, bet jos kraštai status ir jų suapvalinti negalima. Kitas gamintojas siūlo lenkišką MDF baltą blizgaus fasado su PVC danga plokštę, kuri yra su apvalintais kraštais. Man aktuali kokybės ir kainos santykis. Baiminuosi greitų laiku, kad virtuvė nesusibraižytų. gal galite patarti kai[ yra su tom plokštėm ir kokybe?

ar tikrai apie mdf kalbat? man rodos pvc dengiasi lmdp g.gif
Atsakyti