Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę 13

QUOTE(Juodai @ 2014 05 09, 10:13)
Nesupratau... Tai pas Jus tie blynai neišsitraukia? unsure.gif

a joo atidžiai nepažiūrėjau..nėra jokių blynų smile.gif)
gal ir gerai su blynais smile.gif
Atsakyti
Sveiki, jau senokai užsuku paskaityti, nusprendžiau kol gali padaryti vandentieki, kanalizacija ten kur noriu, tai sumasčiau, kad laikas suprojektuoti virtuve. Bėda virtuvė maža kaip kišenė ir kaip sustatyti visa buitine technika net neįsivaizduoju verysad.gif Jau ir galva paskaudo nuo minčiu gal kas galėtu padėti, nes su programėlėm nelabai išeina blush2.gif
user posted image

Kažkoks man neįveikiamas dalykas, kad tokioj mažoj virtuvei turi tilpti neįmontuojamas šaldytuvas 180 cm, kaitlente deje, bet tikriausiai teks dėti duijne ir žinoma nedidelis tada balionas kažkur teks slėpti (nebent lesto padidins galia, bet mažai tikėtina sad.gif ) orkaitė įmontuojama, didžiausias noras, kad tilptu indaplovė 45cm
ačiū už patarimus ir pagalba smile.gif
Atsakyti
QUOTE(obelele @ 2014 05 09, 12:14)

Sveiki,
o kodėl kaitlentė būtinai dujinė turi būti? Suprantu, kai yra dujos atvestos, o dabar, kai tam reikia balioną statyt... g.gif . Kad aš galėčiau kažką patarti, man reiktų matyti visą patalpos planą su visais matmenimis. Langų, durų irgi mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juodai: 09 gegužės 2014 - 11:20
QUOTE(Juodai @ 2014 05 09, 12:19)
QUOTE(obelele @ 2014 05 09, 12:14)

Sveiki,
o kodėl kaitlentė būtinai dujinė turi būti? Suprantu, kai yra dujos atvestos, o dabar, kai tam reikia balioną statyt... g.gif . Kad aš galėčiau kažką patarti, man reiktų matyti visą patalpos planą su visais matmenimis. Langų, durų irgi mirksiukas.gif

dujine todėl, kad neužtenka elektros šitam visam miestelyje (pas visus kaimynus taip yra) dabar įjungiam skalbimo mašina ir daugiau jau nieko negalima įjungti, nes kitaip "išmuša" elektra. Esame paraše pareiškimą elektros tinklams, kad padidintu elektros galia, dar laukiam atsakymo, taip , kad nežinom ar leis didinti elektros galia, nes kitaip turėsime statyti duijne.
Virtuvė yra atvira patalpa be duru, langas nuo grindu 90cm aukštis iki lubu, plotis 110cm, ta siena kur langas 270cm, kitos dvi sienos 230cm, bet prie jos jokios aukštos spintelės ar šaldytuvo neimanoma statyti, nes tada užstoja langą.
Atsakyti
QUOTE(obelele @ 2014 05 09, 13:19)

Su virykle supratau.
Tai aš vistiek norėčiau pamatyti visos patalpos planą su matmenimis ir planuojamu apstatymu, nes dabar tai atpasakojot ką pabraižę buvot... smile.gif
Na supraskit - norit pagalbos, bet visokių klaustukų paliekat aibę unsure.gif . Parodysit kokia patalpa, paminėsit, kas joje turi būtinai turi tilpti, tada gal ir patarimų naudingų sulauksit mirksiukas.gif .
Šaldytuvas tokio dydžio? blink.gif Ar būtinai tokio reikia? Ar tikrai nėra galimybės jį pasikeisti į mažesnį g.gif .
Atsakyti
QUOTE(obelele @ 2014 05 09, 13:19)

dujine todėl, kad neužtenka elektros šitam visam miestelyje (pas visus kaimynus taip yra) dabar įjungiam skalbimo mašina ir daugiau jau nieko negalima įjungti, nes kitaip "išmuša" elektra. Esame paraše pareiškimą elektros tinklams, kad padidintu elektros galia, dar laukiam atsakymo, taip , kad nežinom ar leis didinti elektros galia, nes kitaip turėsime statyti duijne.
Virtuvė yra atvira patalpa be duru, langas nuo grindu 90cm aukštis iki lubu, plotis 110cm, ta siena kur langas 270cm, kitos dvi sienos 230cm, bet prie jos  jokios aukštos spintelės ar šaldytuvo neimanoma statyti, nes tada užstoja langą.

nesu girdėjus, kad neleistų didinti galios. mes name didinom, dabar va ir bute didinamės. leido be problemų, tik mokėk smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2014 05 09, 12:31)
Na supraskit - norit pagalbos, bet visokių klaustukų paliekat aibę  unsure.gif . Parodysit kokia patalpa, paminėsit, kas joje turi būtinai turi tilpti, tada gal ir patarimų naudingų sulauksit  mirksiukas.gif .

Jei Juodai siūlo pagalbą - tai tik kelkit planą ir dėkokit, kad imasi smile.gif Šito žmogaus sugebėjimas planuoti virtuves fenomenalus smile.gif
Atsakyti
Kas čia per kvaila naujovė, kad naujausių žinučių nerodo doh.gif favorituoe matai, kad yra, o įėjus į temą nėra doh.gif ar čia tik pas mane taip?
Papildyta:
QUOTE(werika @ 2014 05 09, 13:59)
Jei Juodai siūlo pagalbą - tai tik kelkit planą ir dėkokit, kad imasi smile.gif Šito žmogaus sugebėjimas planuoti virtuves fenomenalus smile.gif

drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Centime @ 2014 05 07, 22:37)
Merginos, ar kas nors dejote imontuojama kaitlente (2 dujines, 2 elektrines skyles)? Manasis nori itikinti,kad buti tiek priklausomai nuo elektros nera gerai, dingus elktrai nelisk nei sildymo, nei vandens, tai sako bent dujomis kazka pasisildytume.

Iš esmės suprantu kodėl taip galvoja jūsų vyras.
Pas mane atvirkštinis variantas. Visada kepiau ant dujų. Keikiau kai nuomojamame bute buvo elektra, nes jai dingus būdavo blogai. O ir sąskaitos už elektrą tuomet prisimenu su siaubu. Senos viryklės rydavo elektros kaip reikiant. Todėl sakiau visada pas mane bus tik dujos. Lafa buvo kai pasitaikydavo butas su dujomis.
Dabar jau kelis metus turiu dujas ir baloną. Prieš metus keičiau virtuve ir pasirinkau tik dujinę kaitlente, baloną pakeitėm į mažesnį, tad jis tilpo po stalvirsiu spintelėje. Į elektrinę nei nežiūrėjau, nes už elektrą ir taip daug mokam. Praėjus pusmečiui supratau, kad padariau klaidą. Blogumas tame, kad balono pakeisti pati negaliu. Ir kai žinau, kad tuoj baigsis, meldžiuosi, kad vyras būtų namuose. Deja, pasitaikė kad grįžus po darbo kai dar vyro ner, pasibaigia dujos ir laukiu porą valandų. O jeigu taip sėdint namuose su mažu vaiku, kai reikia valgyt daryt...
Vien elektrinės kaitlentes rinktis irgi negaliu, nes elektra pas mus dingsta. Gyvenam ne soduose, bet su el.srove turim problemų, kurias patys spręsti negalim.
Tad iš savo patirties sakau - priklausyti vien nuo vieno ar kito yra blogai.
Man dujų pliusai yra - pigiau (per mėnesį man kainuoja 25lt) ir maistas skanesnis.
Elektros (šiais laikais turbūt visi indukcines renkasi) pliusai - lengva valyt, greit vanduo uzkaista.

Šiandien jei rinkčiausi - imčiau arba domino tipo (2 dujinės + 2 indukcines) arba kombinuota.
Kad rami galva būtų.

Aišku, jei yra galimybė garaže laikyti papildomai viryklę, tai gerai.

Nenoriu perkalbėti jūsų dėl pasirinkimo. Ką pasirinksit, tą turesit.
Tiesiog pasidalinau patirtimi. mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ntu-Kpi: 09 gegužės 2014 - 13:11
QUOTE(werika @ 2014 05 09, 13:59)

Na, per daug jau čia liaupsinat... blush2.gif ačiū 4u.gif ... Tiesiog vetra sudėti visą informaciją dėt to, kad paprasčiausiai kiti žmonės kitom akim žiūri mirksiukas.gif . Juk kiek kartų taip būna, kai užsiciklini ties kažkuom, tai jokių kitų variantų nematai. O kai kitas, nešališkas pažiūri, tik šast ir pasiūlo kokį perliuką, apie kurį nė nesapnavai smile.gif .

QUOTE(Teka @ 2014 05 09, 14:02)
Kas čia per kvaila naujovė, kad naujausių žinučių nerodo  doh.gif favorituoe matai, kad yra, o įėjus į temą nėra  doh.gif  ar čia tik pas mane taip?

Aha, man irgi jau kuris laikas taip doh.gif . Gaunu pranešimą, kad nauja žinutė yra, o atidarius temą jos nmatau, perkrovus irgi doh.gif . Ją pamatau tik tada, jei pasirenku "atsakyti". Dažnai ir mano parašytos žinutės nerodo iškart, tik po kurio laiko. Biesina bikšk mad.gif
Atsakyti
QUOTE(Ntu-Kpi @ 2014 05 09, 14:07)
Blogumas tame, kad balono pakeisti pati negaliu. Ir kai žinau, kad tuoj baigsis, meldžiuosi, kad vyras būtų namuose.

o kas ten sudetingo baliona pasikeist? Svarbu rakta turet, nauja tarpinyte istatai ir geraii priverzt. Langa atsidarius tik reikia pravedint. Na gal pas jus ten kazkaip sudetingai istatytas balionas, bet paziurekit kaip vyras daro, turetu ir jums pavykt , nebereiktu laukt .
Atsakyti
Ačiū už norą padėti smile.gif , ryt nufotografuosiu, kad būtu aiškiau
Atsakyti