QUOTE(ptashka @ 2014 05 08, 07:27)
Aš dabar turiu karuselę, bet įdomu kokie dar galima variantai
Na tai, kaip ir pati susirandat i-nete, daug tų variantų yra visokių super truper
. Įtariu, kad kainos jų irgi nepemažintos. Aš galvojau, kad klausiate ką galim pasakyti iš patirties
, tad ir parašiau
. Karuselės jau irgi yr paturbinimas už kurį mokami papildomi pinigėliai. Kitų variantų nesu bandžius, negaliu objektyviai vertinti, tad apkalbu juos tiesiog taip - kokios mintys pamačius kyla.
Apie šitą klausėt:
man tai tas fasadas kabantis ant furnitūros nelab patinka
. Man kažkaip patikimiau atrodo, kai durelės pritvirtintos prie spintelės.
Arba šitie variantai:
čia durelės atsidaro sau, o furnitūrą reikia traukti atskirai - panašiai kaip su visiniu stalčiuku. Nieko baisaus aišku, tačiau puskaruselės apatinė dalis man atsidarydavo su durelėmis kartu - šioks toks patogumas
. Beje, abejočiau, kad į paskutiniam paveiksliuke pavaizduotą furnitūrą sutalpinčiau daugiau, nei į puskaruselę - gal... nežinau... Ir visiems šitiems variantams reikia kiek daugiau erdvės, nei karuselei, ar puskaruselei. Kam jos netrūksta - puiku, tačiau kieno virtuvė mažėlesnė ir dar stalas šalia stovi, šitoks kampo sprendimas gali būti nepatogus.
Sakau, nenaudojau tokių, vertinu tik pagal apžiūrėjimą nuotraukoj. Gal kas besinaudojantys tokiais pribumbasais pasidalins savo įspūdžiais ir paneigs mano visus pasvarstymus
.