Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę 13

Merginos, ar kas nors dejote imontuojama kaitlente (2 dujines, 2 elektrines skyles)? Manasis nori itikinti,kad buti tiek priklausomai nuo elektros nera gerai, dingus elktrai nelisk nei sildymo, nei vandens, tai sako bent dujomis kazka pasisildytume. Ir dar, ar kas turite kaitlente iskart, be jokio tarpo prie spintos,kurioje imontuota orkaite?
Va toks mano vaizdas busimas, nzn kazko noriu kitaip, bet vietos nera (siena uz spintos turi buti,vizualiai negerai nupiesta). O gal kaitlente perkelti i kampa, gal kas zino,turi- kampinius gartraukius?
user posted image
Papildyta:
QUOTE(ptashka @ 2014 05 06, 09:51)
Dar noriu paklausti, kas turit kampines spinteles - kokiais mechanizmais esat patenkintos, kokių geriau nesidėti. Dabar pasirinkimas labai didelis. Lentynos savaime suprantama, kad nepatogu. Besisukančias apie ašį lentynas turiu dabar - pakenčiama, bet ne super. Kas dar? Kokios būtų rekomendacijos? Gal kas maždaug ir kainas žinot tų mechanizmų.

Variantai:
1. user posted image
2. user posted image

Antraji varianta turi drauge, tai lb patenkinta.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Centime: 07 gegužės 2014 - 21:34
QUOTE(Centime @ 2014)

O kur pas Jus šaldytuvas? Tokią didelę virtuvę planuojat, o kaitlentę prie pat spintos talpinat g.gif ... tikrai paieškočiau kitos vietos jai.
Dėl kombinuotos kaitlentės - o ar ne paprasčiau būtų turėti kur garaže atskirą mini dujinę viryklę? Dabar dėl tų 2 dujinių skylių virtuvėje dar ir balioną įsitalpint turėsit unsure.gif Beje, o kur gyvensite? Jei priemiestyje, tai tokių problemų neturėtų iškilti, o jei kur atokiau, tai reali grėsmė sėdėt kelias dienas be elektros, tuo pačiu - be nieko... Aišku, kasmet taip neatsitiks, bet ir vienam kartui per penkmetį nutikus - nemalonu.
Dėl kampinės spintelės - renkantis pirmąjį Jūsų parodytą variantą reiktų nepamiršt, kad kampinių stalčių šonuose liks nemažai neišnaudotos erdvės. Aš I tipo spintelėj turėjau puskaruselę - visiškai ja patenkinta buvau, tilpo nemažai rakandų, o ir atidarius spintelę neišlysdavo tokis griozdas, kaip Jūsų 2 parodytam variante.
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2014 05 08, 00:02)
QUOTE(Centime @ 2014)

Aš I tipo spintelėj turėjau puskaruselę - visiškai ja patenkinta buvau, tilpo nemažai rakandų, o ir atidarius spintelę neišlysdavo tokis griozdas, kaip Jūsų 2 parodytam variante.

Aš dabar turiu karuselę, bet įdomu kokie dar galima variantai smile.gif

O kaip va tokios?

My Webpage

Kur magic Corner Flex. Kas čia per išradimas?
Atsakyti
QUOTE(ptashka @ 2014 05 08, 07:27)
Aš dabar turiu karuselę, bet įdomu kokie dar galima variantai smile.gif

Na tai, kaip ir pati susirandat i-nete, daug tų variantų yra visokių super truper drinks_cheers.gif . Įtariu, kad kainos jų irgi nepemažintos. Aš galvojau, kad klausiate ką galim pasakyti iš patirties unsure.gif , tad ir parašiau ax.gif . Karuselės jau irgi yr paturbinimas už kurį mokami papildomi pinigėliai. Kitų variantų nesu bandžius, negaliu objektyviai vertinti, tad apkalbu juos tiesiog taip - kokios mintys pamačius kyla.
Apie šitą klausėt:

user posted image

man tai tas fasadas kabantis ant furnitūros nelab patinka unsure.gif . Man kažkaip patikimiau atrodo, kai durelės pritvirtintos prie spintelės.
Arba šitie variantai:

user posted image
user posted image

čia durelės atsidaro sau, o furnitūrą reikia traukti atskirai - panašiai kaip su visiniu stalčiuku. Nieko baisaus aišku, tačiau puskaruselės apatinė dalis man atsidarydavo su durelėmis kartu - šioks toks patogumas smile.gif . Beje, abejočiau, kad į paskutiniam paveiksliuke pavaizduotą furnitūrą sutalpinčiau daugiau, nei į puskaruselę - gal... nežinau... Ir visiems šitiems variantams reikia kiek daugiau erdvės, nei karuselei, ar puskaruselei. Kam jos netrūksta - puiku, tačiau kieno virtuvė mažėlesnė ir dar stalas šalia stovi, šitoks kampo sprendimas gali būti nepatogus.
Sakau, nenaudojau tokių, vertinu tik pagal apžiūrėjimą nuotraukoj. Gal kas besinaudojantys tokiais pribumbasais pasidalins savo įspūdžiais ir paneigs mano visus pasvarstymus rolleyes.gif .
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2014 05 08, 08:20)

Sakau, nenaudojau tokių, vertinu tik pagal apžiūrėjimą nuotraukoj. Gal kas besinaudojantys tokiais pribumbasais pasidalins savo įspūdžiais ir paneigs mano visus pasvarstymus  rolleyes.gif .

Šito ir norėčiau kad atsilieptų kas, turintys įmantresnių variantų ir pasidalintų pliusais ir minusais, ar atsiperka investicija drinks_cheers.gif Nes kol kas aš irgi apie karuselę svarstau bet laiko turiu daug pasidomėjimui. Geriausia, žinoma, "gyvi" atsiliepimai.
Atsakyti
Vakar apziurejau stalvirsius termopale, tai nerealiai grazus

http://www.termopala...talvirsiai/2643
http://www.termopala...talvirsiai/2577
http://www.termopala...stalvirsiai/436

dar turi naujove hpl stalvirsius 1cm storio, visiskai atsparus dregmei, irgi labai grazus, sandeliuoja 3 spalvas bet galima uzsakyti bet kokia! Toms kurios svajoja apie bordini ar vysnini stalvirsi tikras geris!
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2014 05 08, 00:02)
QUOTE(Centime @ 2014)

O kur pas Jus šaldytuvas? Tokią didelę virtuvę planuojat, o kaitlentę prie pat spintos talpinat g.gif ... tikrai paieškočiau kitos vietos jai.
Dėl kombinuotos kaitlentės - o ar ne paprasčiau būtų turėti kur garaže atskirą mini dujinę viryklę? Dabar dėl tų 2 dujinių skylių virtuvėje dar ir balioną įsitalpint turėsit unsure.gif Beje, o kur gyvensite? Jei priemiestyje, tai tokių problemų neturėtų iškilti, o jei kur atokiau, tai reali grėsmė sėdėt kelias dienas be elektros, tuo pačiu - be nieko... Aišku, kasmet taip neatsitiks, bet ir vienam kartui per penkmetį nutikus - nemalonu.
Dėl kampinės spintelės - renkantis pirmąjį Jūsų parodytą variantą reiktų nepamiršt, kad kampinių stalčių šonuose liks nemažai neišnaudotos erdvės. Aš I tipo spintelėj turėjau puskaruselę - visiškai ja patenkinta buvau, tilpo nemažai rakandų, o ir atidarius spintelę neišlysdavo tokis griozdas, kaip Jūsų 2 parodytam variante.

Mūsų šaldytuvas salia spintos turi buti- nenupaisytas wink.gif Na perkalbejau siandien su meistru, bandysim arba kampini varianta mstyti arba kampa versti 90 laipsniu ir "atnesti" link jo kaitlente ir galu gale po kokiu 1 m kautyniu itikinau savaji,kad bus nekombinuota kaitlente thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2014 05 08, 09:20)
Na tai, kaip ir pati susirandat i-nete, daug tų variantų yra visokių super truper  drinks_cheers.gif . Įtariu, kad kainos jų irgi nepemažintos. Aš galvojau, kad klausiate ką galim pasakyti iš patirties  unsure.gif , tad ir parašiau ax.gif . Karuselės jau irgi yr paturbinimas už kurį mokami papildomi pinigėliai. Kitų variantų nesu bandžius, negaliu objektyviai vertinti, tad apkalbu juos tiesiog taip - kokios mintys pamačius kyla.
Apie šitą klausėt:

user posted image

man tai tas fasadas kabantis ant furnitūros nelab patinka  unsure.gif . Man kažkaip patikimiau atrodo, kai durelės pritvirtintos prie spintelės.
Arba šitie variantai:

user posted image
user posted image

čia durelės atsidaro sau, o furnitūrą reikia traukti atskirai - panašiai kaip su visiniu stalčiuku. Nieko baisaus aišku, tačiau puskaruselės apatinė dalis man atsidarydavo su durelėmis kartu - šioks toks patogumas  smile.gif . Beje, abejočiau, kad į paskutiniam paveiksliuke pavaizduotą furnitūrą sutalpinčiau daugiau, nei į puskaruselę - gal... nežinau... Ir visiems šitiems variantams reikia kiek daugiau erdvės, nei karuselei, ar puskaruselei. Kam jos netrūksta - puiku, tačiau kieno virtuvė mažėlesnė ir dar stalas šalia stovi, šitoks kampo sprendimas gali būti nepatogus.
Sakau, nenaudojau tokių, vertinu tik pagal apžiūrėjimą nuotraukoj. Gal kas besinaudojantys tokiais pribumbasais pasidalins savo įspūdžiais ir paneigs mano visus pasvarstymus  rolleyes.gif .

1 variantą esu mačiusi pas draugus ir jis man tobulas. Deja, dėl fasado pločio negalėjau tokio dėti. Labai ergonomiškas, talpus ir patogus.
Paskutinis variantas bus mane. Tie 2 blynai išnaudoja visą sintelės gylį (būną kelių išmatavimų). Kol kas negaliu pakomentuoti, nes su jais negyvenau. Man patinka, kad išsitraukia į išorę ir nereikia pačiai nerti iki pusės į spintelę, kad kažką toliau padėti ar paimti. Kainuoja ~1000 Lt.
Atsakyti
Sveikos,
Noriu patarimo ar normaliai susiplanavome virtuvę smile.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(AstaM @ 2014 05 09, 00:00)

Va, kaip gerai, kai realiai čiupinėjančių ir bandžiusių yra thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(IngaKate @ 2014 05 09, 09:58)
Sveikos,

Laba,
iš pirmo žvilgsnio lyg ir normaliai taškai išdėlioti. Ar reikia tiek pakabinamų spintelių? Ant lango sienos turbūt nekabinčiau - užgriozdina truputį. Per daug žemų stalčių... ar šitoj programoj kitokių neradot? Šaldutuvo erdvę aukštinčiau, luginčiau su pakabinamų spintelių viršumi.
Labai ištampyti vaizdai, norėtųsi šalia matyti planą su išdėstymu ir matmenimis, tada man aiškiau viskas ir lengviau kažką patarti wink.gif.
Atsakyti
QUOTE(Centime @ 2014 05 07, 22:37)
Merginos, ar kas nors dejote imontuojama kaitlente (2 dujines, 2 elektrines skyles)? Manasis nori itikinti,kad buti tiek priklausomai nuo elektros nera gerai, dingus elktrai nelisk nei sildymo, nei vandens, tai sako bent dujomis kazka pasisildytume. Ir dar, ar kas turite kaitlente iskart, be jokio tarpo prie spintos,kurioje imontuota orkaite?
Va toks mano vaizdas busimas, nzn kazko noriu kitaip, bet vietos nera (siena uz spintos turi buti,vizualiai negerai nupiesta). O gal kaitlente perkelti i kampa, gal kas zino,turi- kampinius gartraukius?
user posted image
Papildyta:
Variantai:
1.
2. ]

Antraji varianta turi drauge, tai lb patenkinta.

turime antrą variantą kampinės sointelės bute..man tai kažkokia nesamonė..keikiu aš tą spintelę ištisai..kai nori kažką išsiimti tai turi viską iškraustyti.. dėl to atsisakiau kampo naujai virtuvei..
Atsakyti
QUOTE(JJ_M @ 2014 05 09, 10:11)
turime antrą variantą kampinės sointelės bute..man tai kažkokia nesamonė..keikiu aš tą spintelę ištisai..kai nori kažką išsiimti tai turi viską iškraustyti.. dėl to atsisakiau kampo naujai virtuvei..

Nesupratau... Tai pas Jus tie blynai neišsitraukia? unsure.gif
Atsakyti