QUOTE(@leja @ 2014 05 06, 08:02)
as tuomet buciau mazinus langa, nepalikus iki pazemes, ir dejus spinteles dar prie tos sienos po langu
Matot, antram aukšte yra toks pat langas grynai virš šito. Jei dėtume skirtingus, irgi nesąmonė būtų iš lauko žiūrint. Darėm vienodą ir išcentravom, kad iš lauko simetriškai atrodytų.
QUOTE(Juodai @ 2014 05 06, 08:08)
Tada, nors ir norisi įmontuoto gartraukio, bet dėčiau kokį dailų neįmontuojamą. Kokio stiliaus bus Jūsų virtuvė? Jeigu truputį klasikinė, tai labai gražu man suformuoti kaminai, tada gaunas gartraukis įmontuojamas. Jeigu moderni, tai yra įvairių variantų - T formos, cilindro formos, net kaip šviestuvai atrodančių gartraukių. Nei vienu, nei kitu atveju nereikėtų gartraukio aplipdyt iš šonų spintelėm. Gal tik geresniam vaizdui pasiekti, reiktų masyvesnį gartraukį rinktis, kad neatrodytų jis kaip koks vargšelis nupiepęs vienas ant ilgos sienos...
- čia tik taip pasvarsčiau, nežinau tiksliai, nusipiešit vizulkas su variantais ir matysit, kaip geriau
Papildyta:
Langas, kaip supratau, jau padarytas. Tad net nesvarsčiau tokių variantų kas būtų, jeigu būtų... kokia prasmė?
Aš labiau linkstu prie ne klasikinės, labiau į modernesnę. Svarstau apie baltą arba pieno baltumo blizgų paviršių ir šviesų stalviršį. Įmontuojamo gartraukio norėjau, kad nebūtų papildomas dulkių surinkėjas
Bet žinau, kad šiuolaikiškesnio dizaino jų irgi visai gražių yra, galima apsvarstyti tokį variantą, pabandysiu įdėti vizualizacijoje.
Iš kitos pusės, aš jau kokius minimum 15 metų gyvenu be jokio gartraukio ir niekada jo nepritrūko
Pas tėvus yra. Dabar keičiasi virtuvę, irgi bus, bet ten jau daugiau kaip stiliaus elementas, klasikinio stiliaus.
O dabar dar turiu praktinių klausimų: Visgi, patogiau 2 ar 3 stalčiai apačioje? Stengtis daugiau spintelių 60 cm pločio, ar 90cm pločio daryti?