Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę 13

QUOTE(Sandrulia @ 2014 05 01, 19:12)
Laba 4u.gif

Kaip jau buvau rašiusi, savo virtuvę susiprojektavome ir pasigaminome patys. Užsisakėme atskiras detales, mums jas išpjovė, apkantavo, gavom krūvą plokščių, o toliau viską darėmės patys. Na ir sakyčiau pavyko viskas gerai, jokių didelių "kliauzų" nepadarėm biggrin.gif O kas smagiausia, kad sutaupėm tikrai nemažai pinigėlių, kurių kaip visad trūksta smile.gif

Sveikinu, puikiai pasidarbavot thumbup.gif 4u.gif
As tik budžciau rinkusis sviesesnes plyteles smile.gif Bet cia skonio reikalas, del kurio neverta gincytis biggrin.gif
Atsakyti
[quote=Sandrulia,2014 05 01, 19:12]

Visiškai atitinka jūsų darbas temos pavadinimą biggrin.gif Visada pasidžiaugiu žmonių darbu ir išradingumu. Tikrai gražu ir pagirtina. 4u.gif Mes jau baigiam darbus su drabužine tai po kurio laiko tikriausiai irgi pereisim į virtuvės gamybą. Beje procesas , kai dirbama kaip komanda kartu man irgi lb patinka wub.gif
Atsakyti

smile.gif

99 patarimai į temą

Virtuvė – namų širdis. 99 patarimai kuriantiems svajonių virtuvę
Atsakyti
Ačiū už pagyras, darbo įdėta tikrai nemažai, bet buvo smagu darbuotis, nes darai sau ir dar pinigėlių nemažai taupai. Procesas tikrai įdomus. Plytelių margumo gal ir šiek tiek per daug, bet norėjau ryškaus akcento, o šitos plytelės man labai prilipo iš pirmo žvilgsnio. Norėjau dėt jas tik ant vienos sienos, tarp spintelių, bet tada prie kriauklės būtų dažyta siena, apsitaškytų labai, tai pratęsėm plyteles iki lango.
Atsakyti
QUOTE(Sandrulia @ 2014 05 03, 08:21)
Ačiū už pagyras, darbo įdėta tikrai nemažai, bet buvo smagu darbuotis, nes darai sau ir dar pinigėlių nemažai taupai. Procesas tikrai įdomus. Plytelių margumo gal ir šiek tiek per daug, bet norėjau ryškaus akcento, o šitos plytelės man labai prilipo iš pirmo žvilgsnio. Norėjau dėt jas tik ant vienos sienos, tarp spintelių, bet tada prie kriauklės būtų dažyta siena, apsitaškytų labai, tai pratęsėm plyteles iki lango.

Labas,

Norėjau paklausti, o kaip su stalviršiu? Patys junget ?
Atsakyti
QUOTE(Žuolė @ 2014 05 03, 12:03)
Labas,

Norėjau paklausti, o kaip su stalviršiu? Patys junget ?

Taip, patys. Su metaline jungimo juosta.
Atsakyti
merginos kaip issirenkat sviestuva i virtuve? doh.gif kiek lempuciu turi buti kad butu sviesu? Pagrinde visos ale virtuvines lempos 1 lemputes, man tai atrodo kad labai mazai, virtuve apie 9 kvm
Atsakyti
QUOTE(*Urtėja* @ 2014 05 04, 22:35)
merginos kaip issirenkat sviestuva i virtuve?  doh.gif kiek lempuciu turi buti kad butu sviesu? Pagrinde visos ale virtuvines lempos 1 lemputes, man tai atrodo kad labai mazai, virtuve apie 9 kvm

Man tai virtuveje butinas apscietimas virs stalvirsio, todel darem ir darom virs stalvirsio imontuotus sviestuvus, o virtuvinis sviestuvas kambario viduryje tik bendram apsvietimui, kai nieko negamini, tada uztenka ir tos vienos lemputes 4u.gif arba apsvietimas turi buti balduose imontuotas virs stalvirsio manau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sandrulia @ 2014 05 01, 19:12)
Kaip jau buvau rašiusi, savo virtuvę susiprojektavome ir pasigaminome patys.

Šaunuoliai!!! Žinau, kaip smagu kažką kurti, planuotis, gamintis patiems, o kai taip puikiai pavyksta - dvigubai smagiau thumbup.gif . Va kame yra tikras namų kūrimo žavesys bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(ptashka @ 2014 05 01, 20:35)
Ką patartumėt? Kaip dar galima būtų padėlioti?  g.gif

Šiaip lyg ir logiškai viską pasidėlioję, tačiau nelabai supratau pozicijos dėl gartraukio - toje sienoje pakabinamų spintelių nenorit, o prie kitos sienos, kur dabar yra aukštos spintos, jau būtų gerai? g.gif O apie erdvinį gartraukį nesvarstėt? Tada galėtumėt daryti U formos ar 2 eilių virtuvę. Tiesą sakant, noris matyti VISĄ patalpos planą su VISAIS langais/durimis/praėjimais, jeu ne kartą rašiau, kad būtų galimą kažką kitaip pasiūlyti, nes dabar tik bendros edvės galas matyt, o apie visa kita tik spėliot galima.
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2014 05 05, 17:37)
Šaunuoliai!!! Žinau, kaip smagu kažką kurti, planuotis, gamintis patiems, o kai taip puikiai pavyksta - dvigubai smagiau  thumbup.gif . Va kame yra tikras namų kūrimo žavesys  bigsmile.gif
Papildyta:

Šiaip lyg ir logiškai viską pasidėlioję, tačiau nelabai supratau pozicijos dėl gartraukio - toje sienoje pakabinamų spintelių nenorit, o prie kitos sienos, kur dabar yra aukštos spintos, jau būtų gerai? g.gif O apie erdvinį gartraukį nesvarstėt? Tada galėtumėt daryti U formos ar 2 eilių virtuvę. Tiesą sakant, noris matyti VISĄ patalpos planą su VISAIS langais/durimis/praėjimais, jeu ne kartą rašiau, kad būtų galimą kažką kitaip pasiūlyti, nes dabar tik bendros edvės galas matyt, o apie visa kita tik spėliot galima.

Taip, jūs teisi, pozicija atrodo keista, nes nepaaiškinau kodėl. Tuoj pabandysiu.

user posted image

user posted image

user posted image

Deja, taip ir neradau Easyplanner3D tinklapyje, kaip nutrinti sieną, gal kas žino kaip tai padaryti? Nebraižiau durų, nes jų nėra. Realybėje visai nėra tos sienos, kuri liečiasi su aukštaisiais prietaisais. Ten yra praėjimas ir įėjimas į virtuvę.

user posted image

U formos neišeitų daryti, nes yra didelis langas, beveik iki pat žemės. Todėl ir esu skeptiška viršutinėms spintelėms toje sienoje, nes bijau, kad jos "užlips" ant to didžiojo lango, ta prasme, kad spintelė bus platesnė, negu likusi erdvė nuo lango krašto iki kampo. Dabar dar tiksliai to atstumo pasakyti negaliu, nes dar dėsis visokie gipsai, iki galo nesutvarkyta. Bet lango plotis yra 1,5, o visos, neužtaisytos ir nesutvarkytos sienos ilgis - 1,9. Lieka kažkur po vos 20 cm iš kiekvienos pusės. Bijau, kad tokiu atveju bus negražu g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ptashka: 06 gegužės 2014 - 06:54
QUOTE(ptashka @ 2014 05 06, 07:43)
Taip, jūs teisi, pozicija atrodo keista, nes nepaaiškinau kodėl. Tuoj pabandysiu.

Na, Jūsų situacija išties nepavydėtina... g.gif . Ir tai vienintelė vieta, kur gali būti virtuvė? Nauja statyba?
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2014 05 06, 07:31)
Na, Jūsų situacija išties nepavydėtina... g.gif . Ir tai vienintelė vieta, kur gali būti virtuvė? Nauja statyba?

Nea, rekonstrukcija. Kurios dėka šita vieta bent padidės, o jei su senais matmenym įkelčiau, tai iš viso tragedija doh.gif Dabartinėje patalpoje ta ilgoji virš 4 metrų siena iš viso yra gal tik 2,6. Tai kad džiaugiuosi, kad bent tiek išlošiu.
Virtuvė gali būti tik čia.

Todėl ir svarstau, kad gal geriau iš viso nedėti tų viršutinių spintelių.
Atsakyti