Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę 13

4u.gif Mergaites, gal galit parekomenduot per AZ baldu gamintojus (ne pacius brangiausius), kurios likot patenkintos... blush2.gif Vilniaus kraste labai skubiai reikia.. Arba per el.p. kristinabal@mail.ru . ACIUUUUU!!!
Atsakyti
QUOTE(Jurga_urte @ 2014 04 29, 20:53)

Aš dabartinėj virtuvėj turiu Franke firmos plieninę plautuvę, tarnauja jau 10 metų, esu patenkinta, net pabraižymų didelių nėra. Bet kažkaip norėjosi ir man kitokią kriauklę išbandyti, bet va ta šviesi granitinė pas draugę įrudavo, o apie tamsią nė nepagalvojau, kad labai kalkės matytsis, dėmės, lieka, kaip čia kažkuri kad rašė - plieninė.  smile.gif

Na, jei norite išbandyti, bandykit. Jei nepatiks, pasikeisit į patikrintą variantą smile.gif
Atsakyti
[quote=Juodai,2014 04 29, 19:19]
Pas mane dabar yra taip. Tesa, sienos nedaug, tik ~10cm kyšo, bet vistiek yra jo šalia. Va, tas pilkas plotelis:

user posted image

Aišku, ne tapetai pas mane, o dažyta siena, bet kol kas - naudojuos nuo rugsėjo mėnesio - nieko baisaus nepastebėjau schmoll.gif ... Aišku, jei tapetuota siena, gal kitaip tada... o man tik pavalyt sieną tereiktų. Orkaite naudojuosi vidutiniškai taip, nei dažnai, nei retai. Manau, kad nusitaškymo galimybė yra labai menka, tik tas garų gūsis išeinantis atidarius orkaitę įdomu, kaip paveiktų tapetą g.gif ... Bet dažytai sienai tikrai nieko baisaus schmoll.gif .

Ačiū kad pasidalinot. Ko gero teks atsisakyt man šito varianto. Visgi praktiškumas nugalės renkantis. Apart baimės kad apdirbsiu tapetus, dar, kaip besibraižyčiau, prarandu 60 cm stalviršio. Taip ilgai rinkausi , o mano norai deja liks daugumoje nepadaryti.
Kriauklės norėjau kaip daugelis baltos, bet pabijojau dėmių ir jau nusipirkau granitinę juodą. ax.gif ir išvis vietoj išsvajotos klasikinės teks daryti modernią. žodžiu, kaip viskas toli nuo pradinių norų...
Atsakyti
QUOTE(Balandis @ 2014 05 01, 01:17)
žodžiu, kaip viskas toli nuo pradinių norų...

Na, kodel taip viskas liūdnai... Gal galit pasidalinti savo virtuvės planu?
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2014 05 01, 01:25)
Na, kodel taip viskas liūdnai... Gal galit pasidalinti savo virtuvės planu?

Piešiu ant popieriaus su pieštuku. Neįsivaizduoju kaip galėčiau parodyt. turiu jau 5 var nusipiešus. Jaučiuosi kad jau panašėju į rimtą paišytoją blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Balandis: 01 gegužės 2014 - 00:40
QUOTE(Balandis @ 2014 05 01, 01:34)
Piešiu ant popieriaus su pieštuku. turiu jau  5 var nusipiešus. Jaučiuosi kad jau panašėju į rimtą paišytoją blink.gif

Tai ir kelkit visus... padėsim atsirinkti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2014 05 01, 01:39)
Tai ir kelkit visus... padėsim atsirinkti  biggrin.gif

Kaip? g.gif
Atsakyti
Kas , kaip...? Kaip įkelti? Nuskenuokit/nufotografuokit, įkelkite į nuotraukų saugyklą i-nete, pvz. fotki.com, tada nukopijavę fotografijos URL adrdsą talpinkite čia.
Atsakyti
Laba 4u.gif

Kaip jau buvau rašiusi, savo virtuvę susiprojektavome ir pasigaminome patys. Užsisakėme atskiras detales, mums jas išpjovė, apkantavo, gavom krūvą plokščių, o toliau viską darėmės patys. Na ir sakyčiau pavyko viskas gerai, jokių didelių "kliauzų" nepadarėm biggrin.gif O kas smagiausia, kad sutaupėm tikrai nemažai pinigėlių, kurių kaip visad trūksta smile.gif
Virtuvė L formos, iš LMDP. Orkaitė gana aukštai, bet labai norėjau ją pakelti, o šita vieta buvo vienintelė, kur buvo galima orkaitę įmontuoti aukštai. O apačioje spintelėje stovi dujų balionas, kuriam reikia daug vietos, todėl orkaitę teko kilstelėti, bet mūsų su vyru ūgiai nemaži, tai puikiai pasiekiam smile.gif
Lankstai GTV, su lėto uždarymo funkcija. Stalčių bėgeliai GTV guoliniai, su lėto uždarymo funkcija. Spintelės visos atsidaro paprastai, nedarėm jokių mandrumų, pakėlimų, cargo ir pan., bijojom, kad gali nepavykti biggrin.gif

Pradžia:
user posted image

Pabaiga:
user posted imageuser posted imageuser posted image

P.S. Į šaldytuvą nekreipkit dėmesio, čia senas, vietoj jo bus aukštesnis metalo spalvos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sandrulia: 01 gegužės 2014 - 18:21
[quote=Sandrulia,2014 05 01, 19:12]
Laba 4u.gif

Kaip jau buvau rašiusi, savo virtuvę susiprojektavome ir pasigaminome patys.

Neįtikėtina!!! Šaunuoliai!. Gražu, tvarkinga, stilinga. Ir kas svarbiausia niekuo ne prasčiau už meistrų. PUIKIAI thumbup.gif
Atsakyti
Sveiki,

Noriu ir aš įsilieti į jūsų draugišką būrį ir paprašyti patarimų. Pradedu braižytis virtuvę, kad po to nebūtų streso, kad viską reikia staigiai padaryti. Erdvė tokia, kokia yra, todėl reikia galvoti, kokie prioritetai ir ko galėčiau atsisakyti.

bandau įkelti brėžinius.

user posted image

Sienos dar šiek tiek kreivos, bet čia pirmas bandymas. Tos sienos, kur matmenys 2651 nėra.

Vizualizacija:

user posted image

Neradau kaip uždėti kaitlentę, tai uždėjau paintu kvadratą doh.gif

Žodžiu, labai noriu orkaitės pakeltos nuo grindų. Bet dabar kaitlentė gaunasi toj sienoj, kur nenorėjau iš pradžių dėti viršutinių spintelių, tai kaip ir kyla gartraukio problema, nes paprastai kabančio nenoriu, norėjau įmontuojamo g.gif

Ką patartumėt? Kaip dar galima būtų padėlioti? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ptashka: 01 gegužės 2014 - 19:37
QUOTE(Sandrulia @ 2014 05 01, 19:12)
Laba 4u.gif

O jei, tikri auksarankiai thumb_yello.gif Cia turbut tas variantas, kai ir mums sake,kad uz sumontavima +20% , tik mes jau bijom , kad tokiu atveju, jei pats montuojiesi, uz broka nebus kam atsakyt.Na, jus tikrai sauniai susikuret virtuvini.
Atsakyti