Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę 13

QUOTE(kiskius @ 2014 04 03, 16:08)
man asmeniskai labai nesiderina ir nesiziuri kampai ir uzapvalinimai, .t.y ju ivairove, buciau rinkusis visur arba tokius arba tokius  4u.gif

Spinteles gavau 'gatavas' ir turejau susitalpinti i savo patalpa.. Orkaite turejo but po kaitlente, bet jau taaaaip nesiziurejo, prie baltos ta nerudijancio plieno spalva,kad viska sugrudau i siena ax.gif
Atsakyti
Uzejau ir nutylet negaliu blush2.gif Kokofonija tikraja to zodzio prasme doh.gif spalvu - baldai sviesus, apvedimai raudoni stalvirsis belekoks, kaitlente balta kriaukle tamsi. Formu - kampai ir apvalumai. Stiliu - klasika modernas doh.gif

Patys baldai labai grazus. Bet gartraukis netinka nei pro kur doh.gif stalvirsis nesuprasi prie ko derintas. Dabar gal ir pervelu radikalioms permainoms bet as keisciau gartrauki tada stalvirsi. Pakabinamos spinteles zemokos - ant ju kazka statyciau.
Atsakyti
labuka 4u.gif
padekit apsispresti blush2.gif
koki det gartrauki, virtuve planuojam vanile,blizgia, kaitlente juoda, orkaite sidabrine/juodu stiklu, saldytuvas sidabrinis...
pasideliojau virtuves vizualizacija pagal Juodai padarytaja cool.gif
user posted image

renkuosi is siu gartraukiu:
user posted image
user posted image
user posted image

o gal tiesiog turesit ideju koks kitoks labiausiai tiktu prie musu virtuves stiliaus? g.gif pasimeciau....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ruta7777: 03 balandžio 2014 - 20:43
Normali ta bruc virtuvė,nereikia jau čia taip išdėti į šuns dienas doh.gif Ir spalvos normalios,ir komplektacija.Žmogus pasidarė taip kaip išėjo,o jei dar išėjo žymiai pigiau,tai išvis labai gerai thumbup.gif Nevisos gi esam super duper dizainerės,o visų pirma ne milijonierės.Kartais čia kai pašnekat,tai tik norisi slėptis po lapais su savo ekonominėm standartinėm daugiabučių virtuvėm doh.gif Būkim paprastesnės 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Ruta7777 @ 2014 04 03, 21:39)
padekit apsispresti blush2.gif
koki det gartrauki

Iš jūsų nusižiūrėtų tai man pirmas labiausiai prie širdies,bet tik ne antras schmoll.gif O gal gražiausiai atrodytų tokio tipo,kaip ir vizualizacijoj pas jus nupieštas?Arba su skaidriu stiklu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Myliukas` @ 2014 04 03, 21:48)
Normali ta bruc virtuvė,nereikia jau čia taip išdėti į šuns dienas  doh.gif Ir spalvos normalios,ir komplektacija.Žmogus pasidarė taip kaip išėjo,o jei dar išėjo žymiai pigiau,tai išvis labai gerai  thumbup.gif Nevisos gi esam super duper dizainerės,o visų pirma ne milijonierės.Kartais čia kai pašnekat,tai tik norisi slėptis po lapais su savo ekonominėm standartinėm daugiabučių virtuvėm  doh.gif Būkim paprastesnės  4u.gif

Vat del pigumo, tai nesutikciau, nes jei zmones turi pinigu namui, tai taupyti po to, kad tik pigiau - man nesuprantama.
O siaip jo, reakcija nustebino, nes nulindau paziureti, kas ten per kokofonija lotuliukas.gif Biski perdetai sureagavo.

_____

Zinau, kad kazkas turi baltas gorenje orkaites, tai man klausimas - ka reiskia eco clean emale plius aqua clean issivalymas?
Niekaip nerandu baltos orkaites (kad ir stiklas baltas butu) su katalitinem sienelem verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Myliukas` @ 2014 04 03, 21:55)
Iš jūsų nusižiūrėtų tai man pirmas labiausiai prie širdies,bet tik ne antras  schmoll.gif O gal gražiausiai atrodytų tokio tipo,kaip ir vizualizacijoj pas jus nupieštas?Arba su skaidriu stiklu  g.gif

aciu uz nuomone 4u.gif
is pradziu buvau nusprendus pirmaji deti, bet kazko metytis pradejau... kaip vizualizacijoj butu grazu, bet esu is tu kuri vis uzkliuna kurnors su galva lotuliukas.gif bijau astriu kampu zemai, nes pas sese i kampuota gartrauki vis galva susitrenkdavau gamindama doh.gif todel ir norisi vertikalaus arba apvalaus blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2014 04 03, 21:57)
Vat del pigumo, tai nesutikciau, nes jei zmones turi pinigu namui, tai taupyti po to, kad tik pigiau - man nesuprantama.

Na,namas namui nelygus smile.gif Aš pavyzdžui nesuprantu tokio atvejo,kai perkasi namą (su paskola beje) vos ne milijono litų vertės,bet tualetinis popierius pats pigiausias po litą už 8 rulonėlius arba indų ploviklis pigiausias,kuris nieko neplauna doh.gif Žinau tokį konkretų atvejį doh.gif Va tokių aš tikrai nesuprantu,bet jeigu žmogus statosi ar perkasi ekonominį namuką,palei savo išgales,tai kodėl nepataupius ant baldų ar kitų dalykų.Nešneku apie tą atvejį,kai svarbu,kad tik kuo pigiau,ir į kokybę visiškai nebežiūrima,aš už kokybės ir kainos santykį mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(bruc @ 2014 04 03, 14:40)

Saldytuvas atsidaro i vietuvio komplekto puse (buvom ir kitaip pasidare, bet kazkodel taip vyrui pasirode patogiau, o man nera skirtumo  ax.gif  )

Supratau.
Aš žiūrėjau žiūrėjau ir nežinau kaip daryčiau su šaldytuvu. Rodos reiktų, kad ir į vieną ir į kitą pusę atsidarinėtų... mastau.gif
Svarbiausia, kad šeimininkams gerai. thumbup.gif

QUOTE(Žalia Rūta @ 2014 04 03, 20:57)
O siaip jo, reakcija nustebino, nes nulindau paziureti, kas ten per kokofonija lotuliukas.gif Biski perdetai sureagavo.

O kas čia nesuprantama? Jei jau žmonės turi pinigų namui, tai dar nereiškia, kad pinigais lyja. Ne visi paskolas jama tiems namams statyti/pirkti. Pinigai kažkada pasibaigia, o norisi greičiau įsikurti, gyventi kažkaip. Vat ir sukasi kiekvienas kaip išgali.
Nemaukite visus ant vieno kurpaliaus. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ntu-Kpi @ 2014 04 03, 22:15)
Nemaukite visus ant vieno kurpaliaus. mirksiukas.gif

Nemaunu, as savo nuomone issakiau. Kad netureciau pinigu namo ir jo irengimui, tai ant snargliu irgi nestatyciau. Kiekvienas suvokia savaip. Tik nelabai tikisi, kad turi simtus t. statybai, pritruksta tukstancio normaliam vaizdui.. Zodziu, briedas ir skupas moka du kartus.
Neturiu babkiu deimantams, tai nekvarklioju saves pigia bizuterija. Kiti kvepinasi ir padielkiniais kvepalais. Tai cia lygiai tas pats, tik kiti mastai. Bet kaip sakiau, kiekvienas suvokia pagal save. Kartais uztenka gerai pamastyti, kurioje vietoje galima pataupyti, o kurioje - geriau netaupyti.. arba visai nedaryti.. Vienam svarbu kokybe, kitam - kiekybe.
Nebesiplesiu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žalia Rūta: 03 balandžio 2014 - 21:24
QUOTE(Žalia Rūta @ 2014 04 03, 22:19)
Nemaunu, as savo nuomone issakiau. Kad netureciau pinigu namo ir jo irengimui, tai ant snargliu irgi nestatyciau. Kiekvienas suvokia savaip. Tik nelabai tikisi, kad turi simtus t. statybai, pritruksta tukstancio normaliam vaizdui.. Zodziu, briedas.

Kiekvienas skaičiuoja pagal save.Man pavyzdžiui tūkstantis vien už vaizdą,tai yra labai daug doh.gif Plius tūkstantis už užuolaidas,plius svetainės,plius kitų kambarių,plius gerbūvio vaizdai,nemenka suma susidaro blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Myliukas` @ 2014 04 03, 22:24)
Kiekvienas skaičiuoja pagal save.Man pavyzdžiui tūkstantis vien už vaizdą,tai yra labai daug  doh.gif Plius tūkstantis už užuolaidas,plius svetainės,plius kitų kambarių,plius gerbūvio vaizdai,nemenka suma susidaro  blink.gif

Na as jau parasiau, kad jei negali isirengti normaliai, tai nedaryk visai (cia mano logika). Nes zmogus aiskiai parase - kad nesvarbu tas grozis, svarbu, kad labai papigiai prasisuko. Man nesuvokiamas vertinimas - bele kas, bet uz tai labai pigu! blink.gif
Taupymas ir pirkimas bile pigiau man nera tapacios savokos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žalia Rūta: 03 balandžio 2014 - 21:30
O man tai aišku viena, kad jei nesidarai super-duper virtuvės, tai geriau išvis nesirodyti su rezultatu. Dėl to dauguma mergaičių ir nebe pasirodo paskui. rolleyes.gif
Nebrangiai pasidarė žmonės virtuvę, kam čia kvaksėti doh.gif
Atsakyti