Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę 13

Aš ir už tai, kad be juostelių stalviršis.
Sakė suklijuos- dėl to drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti
Prašau atsiliepkit mergaitės, kurios pasidarėt arba matėt kas turi virtuvėje orkaitę pakeltą aukščiau, bet prie pat sienos. Labai noriu centre (dėl vaizdo) turėti visus lygius stalčius, orkaitė visą reikalą gadina. Bet labai bijau, kad mano naujai suremontuotos sienos ir gražiais tapetais išklijuotos sienos apgaruos ir apsitaškys riebalais atidarius orkaitę. g.gif
Atsakyti
QUOTE(murce @ 2014 04 28, 23:44)
Sakė suklijuos- dėl to  drinks_cheers.gif  thumbup.gif

tai ir smagu thumbup.gif nes tos juostelės ir man nepatinka, ir man padarė viską be juostelės ir atrodo labai gerai wub.gif man patinka thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(murce @ 2014 04 28, 23:44)
Sakė suklijuos- dėl to  drinks_cheers.gif  thumbup.gif

tai ir smagu thumbup.gif nes tos juostelės ir man nepatinka, ir man padarė viską be juostelės ir atrodo labai gerai wub.gif man patinka thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos, reikia patarimo rolleyes.gif
Atėjo laikas rinktis virtuvinio spalvas (fasadus, stalviršį), bet esu visiškai pasimetus. Kambarys išdažytas TOFU (Tikkurila) spalva, svetaines grindys - ąžuolo parketlentės, virtuvės grindų plytelių spalva user posted image, gal čia geriau spalva matysis: user posted image, o tarpas tarp spintelių išklijuotos tokiomis plytelėmis:
user posted image
user posted image
Bendras vaizdas:
user posted imageuser posted image

Virtuvinį jau buvau kažkada rodžiusi, priminsiu:)
user posted image

Kažkaip, kol viską rinkomės, atrodė lyg ir aišku, bet dabar jau nebežinau, ar fasadus kreminius daryt, ar baltus (blizgių nenorių), ar derinti prie sienos splavos, ar daryt medžio imitacijos, stalvirši derinti prie grindų plytelių? Taip pat galvoju, kokią kriauklę rinktis, tos rudos granitinės per laiką labai įjuoduoja, įruduoja, negražiai žiūrisi, gal metalinę, ar juodo granito? Lauksiu patarimų. Ačiū 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurga_urte: 29 balandžio 2014 - 14:11
kad sviesias reikia saugoti nuo visokiu burokeliu ir raudono vyno tai man irgi sake. Bet dabar va isgirdau kad negalima pilti verdancio vandens, pvz. sunkti bulviu ir t.t. Ar tai tiesa? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurga_urte @ 2014 04 29, 14:10)
Sveikos, reikia patarimo  rolleyes.gif

Kažkaip, kol viską rinkomės, atrodė lyg ir aišku, bet dabar jau nebežinau, ar fasadus kreminius daryt, ar baltus (blizgių nenorių), ar derinti prie sienos splavos, ar daryt medžio imitacijos, stalvirši derinti prie grindų plytelių?  Taip pat galvoju, kokią kriauklę rinktis, tos rudos granitinės per laiką labai įjuoduoja, įruduoja, negražiai žiūrisi, gal metalinę, ar juodo granito? Lauksiu patarimų. Ačiū  4u.gif

Jūsų situacijoje balti schmoll.gif Pasižiūrėkite į boilerį ir pabandykite įsivaizduoti, kad visi baldai tokio baltumo.. Aš rinkčiausi arba tamsius fasadus kaip grindų plytelės arba kaip sieninių dekoras, arba šviesesnį atspalvį is sieninių plytelių dekoro. Medžio spalvos nebent stalviršį dėčiau (jeigu viršutinės ir apatinės spintelės bus vienodos spalvos).

QUOTE(@leja @ 2014 04 29, 16:09)
kad sviesias reikia saugoti nuo visokiu burokeliu ir raudono vyno tai man irgi sake. Bet dabar va isgirdau kad negalima pilti verdancio vandens, pvz. sunkti bulviu ir t.t. Ar tai tiesa?  g.gif

Mes turime aquasanita pilkos spalvos. Kai skambinau į šią įmonę, sakė, kad praktiškiausios yra pilkos, karštą vandenį galima pilti, bet jei nerekomenduoja į ją statyti karštų ir drėgnų indų. Gal kad dėmės gali likti? g.gif Karštą vandenį pyliau, nieko nenutiko.
Atsakyti
QUOTE(vinniepooh @ 2014 04 29, 18:01)
Jūsų situacijoje balti schmoll.gif Pasižiūrėkite į boilerį ir pabandykite įsivaizduoti, kad visi baldai tokio baltumo.. Aš rinkčiausi arba tamsius fasadus kaip grindų plytelės arba kaip sieninių dekoras, arba šviesesnį atspalvį is sieninių plytelių dekoro. Medžio spalvos nebent stalviršį dėčiau (jeigu viršutinės ir apatinės spintelės bus vienodos spalvos).

Pirmoji vizija buvo tokių spalvų baldai:
user posted image
Čia spintelių korpusai pagaminti iš „Egger“ smėlio spalvos plokščių, o sendinto stambiai dryžuoto ąžuolo apvadai – „Cleaf“ gamintojo.
Balti fasadai atrodys tikrai nekaip rolleyes.gif Kažkaip lygi šiol aš to boilerio kontekste ne nemačiau, akis pripratus jau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Balandis @ 2014 04 28, 21:15)
Prašau atsiliepkit mergaitės, kurios pasidarėt arba matėt kas turi virtuvėje orkaitę pakeltą aukščiau, bet prie pat sienos. Labai noriu centre (dėl vaizdo) turėti visus lygius stalčius, orkaitė visą reikalą gadina. Bet labai bijau, kad mano naujai suremontuotos sienos ir gražiais tapetais išklijuotos sienos apgaruos ir apsitaškys riebalais atidarius orkaitę.  g.gif

Dabar, kaip suprantu, jusu orkaite po kaitlente g.gif Ar jum kur prisitasko g.gif blink.gif Nelabai suprantu, kaip ten ir kas ten gali prisitaskyt g.gif
Atsakyti
QUOTE(Balandis @ 2014 04 28, 23:15)
Prašau atsiliepkit mergaitės, kurios pasidarėt arba matėt kas turi virtuvėje orkaitę pakeltą aukščiau, bet prie pat sienos. Labai noriu centre (dėl vaizdo) turėti visus lygius stalčius, orkaitė visą reikalą gadina. Bet labai bijau, kad mano naujai suremontuotos sienos ir gražiais tapetais išklijuotos sienos apgaruos ir apsitaškys riebalais atidarius orkaitę.  g.gif

Pas mane dabar yra taip. Tesa, sienos nedaug, tik ~10cm kyšo, bet vistiek yra jo šalia. Va, tas pilkas plotelis:

user posted image

Aišku, ne tapetai pas mane, o dažyta siena, bet kol kas - naudojuos nuo rugsėjo mėnesio - nieko baisaus nepastebėjau schmoll.gif ... Aišku, jei tapetuota siena, gal kitaip tada... o man tik pavalyt sieną tereiktų. Orkaite naudojuosi vidutiniškai taip, nei dažnai, nei retai. Manau, kad nusitaškymo galimybė yra labai menka, tik tas garų gūsis išeinantis atidarius orkaitę įdomu, kaip paveiktų tapetą g.gif ... Bet dažytai sienai tikrai nieko baisaus schmoll.gif .

QUOTE(Jurga_urte @ 2014 04 29, 15:10)
Lauksiu patarimų. Ačiū  4u.gif

Žinokit, man ta balta visai nesižiūri blogai, bet aš esu visada už spalvas smile.gif . Prie virtuvės plytelių spalvos fasadų tikrai nederinčiau, neįdomiai atrodys. Gal geriau prie kitos grindų dangos apatinį fasadą g.gif , o viršutinis gali likti ir baltas ar pieno ar dar kokio atspalvio, apie kokį galvojot iš pradžių unsure.gif .
Plautuvę siūlau rinktis plieninę - tik kokybišką, arba keramikinę lotuliukas.gif ... Man tos "granitinės" kažkaip jau nea...

QUOTE(@leja @ 2014 04 29, 17:09)
kad sviesias reikia saugoti nuo visokiu burokeliu ir raudono vyno tai man irgi sake. Bet dabar va isgirdau kad negalima pilti verdancio vandens, pvz. sunkti bulviu ir t.t. Ar tai tiesa?  g.gif

Ar čia apie "granitines" plautuves kalbate? Pyliau visokį vandenį - ir verdantį, ir ne - tikrai neištirpo unsure.gif . Man tik dėl kalkių matymosi tos tamsios nepatinka - bent pas mane apsinešė labai aplink kraną, padėklo grioveliai... Apie šviesias nieko nepasakysiu. Be sakykit, merginos, tai kam rinktis tada ir tas šviesias, jei tie burokėliai ant jų matos... Nu nesamonė. Tada tik plieninės, geros. Ir psio. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2014 04 29, 19:19)
Ar čia apie "granitines" plautuves kalbate? Pyliau visokį vandenį - ir verdantį, ir ne - tikrai neištirpo  unsure.gif . Man tik dėl kalkių matymosi tos tamsios nepatinka - bent pas mane apsinešė labai aplink kraną, padėklo grioveliai... Apie šviesias nieko nepasakysiu. Be sakykit, merginos, tai kam rinktis tada ir tas šviesias, jei tie burokėliai ant jų matos...  Nu nesamonė. Tada tik plieninės, geros. Ir psio.  biggrin.gif

Plieninei ne pasake vyras, tai nusileidau, o ir paciai labai knietejo isbandyti granitine, tai labai nesipriesinau smile.gif bet va jos man grazios tik tamsios arba baltos, o tos taskuotos smelines visai nepatinka, dar parduotuvej konsultante patare pirkti tik tamsia, nes sviesias reikia saugoti nuo demiu, tai ir paemem granito spalvos biggrin.gif doh.gif nors sakiau tikrai ne blush2.gif tai va, jeigu bais nepatiks, taigi pakeiciamas dalykas, po keliu metu bus galima pakeisti i geraja plienine doh.gif ir isvis kokia turejau pirmine vizija, tai beveik daug kas neatitiks galutinio varianto, baisiai metausi del kiekvieno dalyko blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(SesersSmilė @ 2014 04 28, 18:27)
Sveika, vis paskaitinėju temukę. jei taip norisi blizgių,tai darykit viršui blizgias, o apatines matines. kaip tik tokias pasidariau dramblio kaulo spalvos,o stalviršis juodo marmuro. ax.gif

Niekad nedaryčiau apačioj matinių schmoll.gif . Ant jų visi nučiupinėjimai matosi - labiau ant tamsios spalvos, nei ant šviesios, - ir daug sunkiau valosi. Ant šviesių blizgių taip pal nuterliojimai mažiau matysis, nei ant blizgių tamsių, su matinėm palyginti negaliu... gal panašiai, TAČIAU blizgios daug lengviau nusivalo.

Kiek laiko naudojatės virtuve? Kaip valymo įpatumai?
Atsakyti
Žinokit, man ta balta visai nesižiūri blogai, bet aš esu visada už spalvas  smile.gif . Prie virtuvės plytelių spalvos fasadų tikrai nederinčiau, neįdomiai atrodys. Gal geriau prie kitos grindų dangos apatinį fasadą g.gif , o viršutinis gali likti ir baltas ar pieno ar dar kokio atspalvio, apie kokį galvojot iš pradžių  unsure.gif .

Nu dar laukiu nuomoniu, visas išklausysiu 4u.gif Laiko turiu iki kitos savaitės ax.gif
Plautuvę siūlau rinktis plieninę - tik kokybišką, arba keramikinę  lotuliukas.gif ... Man tos "granitinės" kažkaip jau nea...
Ar čia apie "granitines" plautuves kalbate? Pyliau visokį vandenį - ir verdantį, ir ne - tikrai neištirpo  unsure.gif . Man tik dėl kalkių matymosi tos tamsios nepatinka - bent pas mane apsinešė labai aplink kraną, padėklo grioveliai... Apie šviesias nieko nepasakysiu. Be sakykit, merginos, tai kam rinktis tada ir tas šviesias, jei tie burokėliai ant jų matos...  Nu nesamonė. Tada tik plieninės, geros. Ir psio.  biggrin.gif

Aš dabartinėj virtuvėj turiu Franke firmos plieninę plautuvę, tarnauja jau 10 metų, esu patenkinta, net pabraižymų didelių nėra. Bet kažkaip norėjosi ir man kitokią kriauklę išbandyti, bet va ta šviesi granitinė pas draugę įrudavo, o apie tamsią nė nepagalvojau, kad labai kalkės matytsis, dėmės, lieka, kaip čia kažkuri kad rašė - plieninė. smile.gif
Atsakyti