Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę 13

Na nueikit į kokį baldų saloną ir išbandykit. Bus rami galva. Man patogiau, kai iš šono. Mano draugei, kai keliasi į viršų. Kiekvienam gi yra individualu. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Molibdena @ 2014 04 25, 15:24)
I pabaiga virtuves gamyba. Savaites begyje jei viskas gerai turetumem sulaukti savosios. Tik va galvoju ka daryti su plytelem. Pries montavima sudeti tarp spinteliu ar po montavimo g.gif kai jus darete?

Galima ir taip, ir taip. Tik jei dedate po montavimo, reikia žiūrėti, kad bededant naujų virtuvės baldų neapibraižytų ir nesugadintų...
Papildyta:
QUOTE(minha @ 2014 04 27, 10:36)
Sveikutes, noreciau patarimo del virtuves baldu
tiksliau del virsutiniu spinteliu, kurios butu patogiau/praktiskiau ar spinteles, kuriu dureles atsidaro is sono, ar spinteles, kuriu dureles pasikelia i virsu?

dėl patogumo nepasakysiu, bet atkeliamos brangiau, o atidaromos pigiau. Šiaip labai priklauso nuo to, kokio lygio lankstus susidėsite. Jeigu dėsitės pigiausius, gal tada geriau atidaromos, konstrukcija paprastesnė. Pas mus dabartinėje virtuvėje yra sudėti pigiausi atkeliami, nepatinka ir nepatogu man jie schmoll.gif
Atsakyti
Oho ho kaip cia ramu, pries kelias dienas tema virte vire smile.gif .
Kaip manot, ar verta taupyt ant furtnituros, ar vistik det blumus? O gal ir tie pigesni jau nera tokie blogi?
Atsakyti
QUOTE(plan @ 2014 04 28, 14:57)
Kaip manot, ar verta taupyt ant furtnituros

Manau, kad tikrai neverta schmoll.gif . Pamąstymui - mano virtuvės gamintojas dirba tik su blum furnitūra, sakės, kam jam papildomos problemos rolleyes.gif . Gal ne blum rinktis, gal hettich irgi yra tokio lygio, bet piguvų tikrai nesirinkčiau schmoll.gif .
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Paskaitinėju temą, tačiau norėčiau kauniečių rekomendacijų smile.gif Parekomenduokit baldų gamintoją, virtuvės komplektui, kad kainos nebūtų kosminės smile.gif p.s. veino kambario butukas, virtuvė nedidelė. Bute žadame gyventi apie metus, du, poto butas bus nuomojamas.
Atsakyti
Kokią plautuvę renkatės? Ką manote apie tokią? Patarkite prašau smile.gif
(Čia granitinė)

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Aisstee @ 2014 04 21, 10:07)
Sveikos, merginos, svajoju apie baltą virtuvę. Tik niekaip neapsisprendžiu, blizgią ar matinę turėčiau rinktis... Gal kas ką pakomentuos šia tema  smile.gif

Sveika, vis paskaitinėju temukę. jei taip norisi blizgių,tai darykit viršui blizgias, o apatines matines. kaip tik tokias pasidariau dramblio kaulo spalvos,o stalviršis juodo marmuro. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(plan @ 2014 04 28, 13:57)
Oho ho kaip cia ramu, pries kelias dienas tema virte vire  smile.gif .
Kaip manot, ar verta taupyt ant furtnituros, ar vistik det blumus? O gal ir tie pigesni jau nera tokie blogi?

Mums lankstus dėjo blum, bet bėgelius pasirinkome amix. Kol kas iš savo patirties per anksti komentuoti. Gamintojas deklaruoja, kad į žemąjį stalčių galima 40 kg dėti.. Turiu dvejus pažįstamus, kuriems taip pat sumontavo amix, nei vieni kol kas nusiskundimų neturi (vieni naudoja pusė metų, kiti virš metų).
Atsakyti
Kaip pas Jus sujungtas kampinis stalviršis, ar dedasi ant jo spec. juostelė ar tik suklijuojant? Baldininkas sako, kad nuo drėgmės gali išsipūsti, susibanguoti stalviršis, tai nebežinau. jau tų juostelių visokių visai nenoriu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(murce @ 2014 04 28, 17:26)
Kaip pas Jus sujungtas kampinis stalviršis, ar dedasi ant jo spec. juostelė ar tik suklijuojant? Baldininkas sako, kad nuo drėgmės gali išsipūsti, susibanguoti stalviršis, tai nebežinau. jau tų juostelių visokių visai nenoriu  doh.gif

Jei geras meistras, tai jam jokiu juosteliu nereikia schmoll.gif
Atsakyti
seku temute seniai, pora men laukiau virtuvinio, ryt atves ir montuos bigsmile.gif butinai parodysiu galutini rezultata smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Aisstee @ 2014 04 28, 18:09)
Kokią plautuvę renkatės? Ką manote apie tokią? Patarkite prašau smile.gif

Nemažai esam kalbėję apie plautuves. Aš tokios nesirinkčiau dėl kalkių - jos ant tokios labiau matosi. Išvis "granitinės" man jau mada praėjo - turėjau juodą 7 metus. Dabar turiu keramikinę thumbup.gif , jeigu ne šita, galbūt būčiau rinkusis geros kokybės plieninę.

QUOTE(murce @ 2014 04 28, 19:26)
Kaip pas Jus sujungtas kampinis stalviršis, ar dedasi ant jo spec. juostelė ar tik suklijuojant? Baldininkas sako, kad nuo drėgmės gali išsipūsti, susibanguoti stalviršis, tai nebežinau. jau tų juostelių visokių visai nenoriu  doh.gif

Jokių spec juostelių - man jos labai negražu ir jeigu po jomis drėgmė papuls, manau kad dar greičiau išpūs stalviršį. Turėjau suklijuotą - puikiai beje - stalviršį, liuks thumbup.gif . Pritarsiu Flirt, kad geras meistras turėtų mokėti suklijuot. Aišku, darbo daugiau prie to, bet rezultatas vertas to stalviršio pabrangimo. Tos juostelės man jau atgyvena ax.gif ...

QUOTE(ciku_caku @ 2014 04 28, 21:40)
seku temute seniai, pora men laukiau virtuvinio, ryt atves ir montuos  bigsmile.gif  butinai parodysiu galutini rezultata smile.gif

Puiku bigsmile.gif . Lauksim rezultato mirksiukas.gif .
Atsakyti