Sveikos, merginos, svajoju apie baltą virtuvę. Tik niekaip neapsisprendžiu, blizgią ar matinę turėčiau rinktis... Gal kas ką pakomentuos šia tema
QUOTE(Aisstee @ 2014 04 21, 10:07)
Sveikos, merginos, svajoju apie baltą virtuvę. Tik niekaip neapsisprendžiu, blizgią ar matinę turėčiau rinktis... Gal kas ką pakomentuos šia tema
Blizgią, nes geriau, lengviau valyti
QUOTE(Juodai @ 2014 04 21, 12:54)
aš irgi darysiu baltą blizgią
Su šv. velykom
QUOTE(Teka @ 2014 04 21, 14:00)
Su Velykom, su!!!
Man gražu tiek blizgios, tiek matinės, todėl taip sunku apsispręsti
Blizgias lengviau valyti, bet tokia virtuvė yra "šaltesnė", be to ar neturėsiu ir svetainės zonoje daryti blizgių baldų fasadų...
Su Velykom!!!
Blizgias lengviau valyti, bet tokia virtuvė yra "šaltesnė", be to ar neturėsiu ir svetainės zonoje daryti blizgių baldų fasadų...
Su Velykom!!!
QUOTE(Aisstee @ 2014 04 21, 14:09)
Su Velykom!!!
Su Velykom!!!
na man tai nuo blizgumo šaltumas nepriklauso. nebizgi tikrai sunkiau valos
Balta blizgi gali taip pat būti jauki ir "šilta". Pvz
QUOTE(Aisstee @ 2014 04 21, 10:07)
QUOTE(Juodai @ 2014 04 21, 12:54)
QUOTE(Aisstee @ 2014 04 21, 14:09)
blizgi tai cia kokia?
varvinu seile i skandinavu virtuves niu jau taip grazu, kazi kaip priziureti tokias plyteles? ar labai matosi riebalai ir kt senuose namuose turejom tamsesnes plyteles ir vistiek matesi, kitame bute turejom margas kaip mozaika irgi viskas matesi...daug gaminame
va tokios
QUOTE(Liūnė Sutema @ 2014 04 21, 23:43)
kazi kaip priziureti tokias plyteles?
va man irgi idomu. Ir isvis idomu kaip "nesiojasi" baltas tarpeliu glaistas?
QUOTE(@leja @ 2014 04 22, 00:06)
va man irgi idomu. Ir isvis idomu kaip "nesiojasi" baltas tarpeliu glaistas?
Turiu tokias vonioje, tai kur daugiau vandens patenka, tarpukai darosi tamsesni. gal vertėtų pasvarstyti dėti ne visai baltą glaistą, esu mačius ir taip. Arba neimti į galvą, kad kažkiek matosi
Labai norėjau bent kur nors tokių plytelių, pirma galvojau, kad bus viršuvėje, bet virtuvėje margas suklijavau, o vonioje tokias, tik mano neblizgios.
QUOTE(Liūnė Sutema @ 2014 04 21, 22:43)
blizgi tai cia kokia?
varvinu seile i skandinavu virtuves niu jau taip grazu, kazi kaip priziureti tokias plyteles? ar labai matosi riebalai ir kt senuose namuose turejom tamsesnes plyteles ir vistiek matesi, kitame bute turejom margas kaip mozaika irgi viskas matesi...daug gaminame
Matysis, kaip ir ant kitų. Pas mus darbe tokios panašios tualetuose. Tai aplink kriauklę pasitaško į dienos pabaigą. Ir patarčiau nedėti balto glaisto į tarpus, gal kokį pilką tada tamsesnį. Nebent nereaguosite, kad jis pasiteplios
QUOTE(Teka @ 2014 04 21, 14:13)
na man tai nuo blizgumo šaltumas nepriklauso. nebizgi tikrai sunkiau valos
Taip sako dizaineriai. Bet ir iš tiesų, duoda šalčio, duoda.
Papildyta:
Nuostabios virtuvės, CUAREN! Aš ir ketinu "šiltintis" medžiu O čia tikrai blizgios? Man blizgus paviršius tai štai toks: