Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę 13

QUOTE(Juodai @ 2014 04 18, 09:37)
Man tai labai patogu stačiakampė plautuvė - vien dėl to, kad orkaitės didžioji skarda jon telpa  thumbup.gif . Apvalioj plautuvės skardas plauti problematiška. Tik nesakykit, kad indaplovėj jas plausit - žinokit nė karto tų didelių skardų neploviau indaplovėj  schmoll.gif .

100 proc. pritariu jūsų nuomonei.
dar dėl gilumo, apvali tikrai nėra giliausia. Pas mus ne apvali Franke IMG 611, jos gylis 22 cm, nu tikrai labai gili jau, o apvalios būna 16-19,5 tam tarpe.
Atsakyti
QUOTE(Amelita @ 2014 04 18, 09:50)
O granitines kriaukles atrodo graziau nei tos plienines? Idomu kaip atrodytu plienine saloj?  O tos granitines lengvai duzta?  g.gif

Desiu kriaukle be padeklo..Nenoriu jo valyt...

o kokios spalvos stalviršis bus pas jus ir kokia medžiaga?
Pamėginau paieškot greitai internete variantų, mažai ką randu taip "ant smūgio", daugumoj daro marmuro ar granitinius stalviršius salose ir tada jau montuoja po juo. Keli variantai štai čia, gal ne patys gražiausi, bet galima šiek tiek susidaryt vaizdą.
1
2
3
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tanite: 18 balandžio 2014 - 09:27
O pvz. tokia kriaukle ji gali buti montuojama prie bet kokio stalvirsio?

po stalvirsiu

Koks skirtumas tarp kriaukliu kurios buna taip montuojamos ( foto auksciau) ir kriaukles montuojamos va taip pvz. ant stalvirsio

Cia tik grozio reikalas, ar dar yra ir praktiskumo?

Koks stalvirsis bus ir is kokios medziagos, spalvos nezinau..Bet nebus marmurinis, nes labai brangu..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amelita: 18 balandžio 2014 - 09:35
QUOTE(Amelita @ 2014 04 18, 09:50)
O tos granitines lengvai duzta?  g.gif

Ne, nelengvai smile.gif . Na, bent jau man per 7 metus nesudužo mirksiukas.gif . Rašiau, kad teoriškai jos gali skilti, o plieninėms tai padaryti turbūt neįmanima smile.gif .

QUOTE(Amelita @ 2014 04 18, 10:29)

po stalvirsiu

Koks skirtumas tarp kriaukliu kurios buna taip  montuojamos ( foto auksciau) ir kriaukles montuojamos va taip pvz. ant stalvirsio

Tarp jų skirtumas vienas - montavimo būdas. Ta pirmoji po plokštiniu stalviršiu negali būti montuojama, nes plokštė labai greitai išsipūs nuo drėgmės. Tokią galima montuoti po tikro arba lieto akmens stalviršiais. Mindija taip pasidarius, pas ją lieto akmens stalviršis - tikiuosi jin nesupyks, kad aš jos foto parodyius darkart bigsmile.gif :

user posted image

Gal dar būtų galima pabandyt sumontuoti tokią plautuvę po masyvo stalviršiu, tačiau aš nerizikuočiau schmoll.gif .

Antru variantu montuojamas manau galima dėti ant vsų stalviršių.
Atsakyti
QUOTE(Amelita @ 2014 04 18, 10:29)

po stalvirsiu

Koks skirtumas tarp kriaukliu kurios buna taip  montuojamos ( foto auksciau) ir kriaukles montuojamos va taip pvz. ant stalvirsio

Cia tik grozio reikalas, ar dar yra ir praktiskumo?
Koks stalvirsis bus ir is kokios medziagos, spalvos nezinau..Bet nebus  marmurinis, nes labai brangu..

jei ne akmuo, tada tik ant stalviršio montuojamą reiktų žiūrėt. Esminis skirtumas yra montavimas. Po stalviršiu montuojama yra dedama iš apačios prie tiksliai išpjautos angos, klijuojama ir dar prisukama varžtais. Ant stalviršio montuojama turi kraštelį, kuris užeina ant stalviršio. Dar būna granitinių modeliai, kur montavimas yra lygus su stalviršiu (MRG 211). Arba plieninės SlimTop, kurių yra siauras ant stalviršio užeinantis kraštelis.
Atsakyti
Juodai, kokia idiliska virtuve idejot bigsmile.gif thumbup.gif dauguimos svajone biggrin.gif
ar praktiska? g.gif
Atsakyti
QUOTE(aprilia143 @ 2014 04 18, 12:39)
Juodai, kokia idiliska virtuve idejot  bigsmile.gif  thumbup.gif dauguimos svajone  biggrin.gif
ar praktiska? g.gif

Čia ne mano virtuvė... Čia Mindijos smile.gif . Tad jos ir reikėtų paklausti, ar praktiška mirksiukas.gif . Iki šiol, kiek pamenu, džiaugėsi, net pomidorus pikiavo ant stalviršio - ir nieko bigsmile.gif .
Aš tai bijočiau tokioj gyvent - men per daug sterilu ax.gif . Pažiūrėt - labai gražu wub.gif.
Beje, Mindija, o kaip su siena po spintelėm? Ar yra jau mozaika?
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2014 04 18, 13:45)
Čia ne mano virtuvė... Čia Mindijos smile.gif . Tad jos ir reikėtų paklausti, ar praktiška  mirksiukas.gif . Iki šiol, kiek pamenu, džiaugėsi, net pomidorus pikiavo ant stalviršio - ir nieko  bigsmile.gif .
Aš tai bijočiau tokioj gyvent - men per daug sterilu ax.gif . Pažiūrėt - labai gražu  wub.gif.
Beje, Mindija, o kaip su siena po spintelėm? Ar yra jau mozaika?

Ir kaip frezuotos rankeneles tos?
Atsakyti
QUOTE(Citrinukas @ 2014 04 18, 12:54)
Ir kaip frezuotos rankeneles tos?

Va taip:

user posted image

Va, atradau, kokie fintai gali išlysti su frezuotom rankenėlėm:
va čia , viena sm mamytė rodėsi blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juodai: 18 balandžio 2014 - 12:02
vaizdelis nekoks. tuomet gal geriau rinktis tokias kaip primontuojamus griovelius g.gif ? turbut jie plastikiniai
Atsakyti
QUOTE(aprilia143 @ 2014 04 18, 13:06)
turbut jie plastikiniai

Kai kur rašo, kad aliuminiai. Pas mane vonioj net nelabai suprantu unsure.gif - blizga, kaip plieniniai - gal tokie ir yra, nes spintelės kaina memaža... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2014 04 17, 08:25)

Dėl rankenėlių. Turiu dabar vonios spintelėj kažką tokio:

čia įfrezuojamos vadinas turbūt - nedėčiau tokių virtuvėje  schmoll.gif . Nepatogu man jos.

Gal galit foto įmest, kaip pas Jus jos atrodo?

Neturiu kuo foto daryt unsure.gif Tokie metaliniai "grioveliai" uzdeti ant dureliu
Atsakyti