Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę 13

QUOTE(plan @ 2014 04 17, 00:00)
O tas stalas ir yra turbut prie kampo? Man kazkaip atrode, kad ten normalus pietu stalas. Tada taip, gerai ir galvojate,kad reikia pusbario , o gal gero pietu stalo. Ziurint dar kiek asmenu esate. Kazkaip patogiau valgyt prie stalo nei prie baro.

Valgyt prie pietu stalo aisku patogiau, bet ten ner vietos kur ji statyt, o pusbari galvociau ant palanges kazkaip kombinuot. Virtuve siaura, per ploti vos 2,5m. O jau balkono zonoj koki nors valgomojo stala statyti, bet ir ten vietos apie 5 kv.m tik. Kaip bedeliosi, vis anksta. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2014 04 17, 11:31)

Jūsų atveju, jeigu tikrai tinka kita spalva, rinkčiausi ją. O geriausia tai plieninė ar keramikinė plautuvė  smile.gif .

O Franker, tai granitine? O kuo geriau plienine uz granitine ? Plienine pigiau, kad dar...?

Salelej man ta plienine nelabai kaip ziuretus..Ir mane nervina jos garsai...Kai bega vanduo..
Atsakyti
QUOTE(Amelita @ 2014 04 17, 23:18)
O Franker, tai granitine? O kuo geriau plienine uz granitine ? Plienine pigiau, kad dar...?
Salelej man ta plienine nelabai kaip ziuretus..Ir mane nervina jos garsai...Kai bega vanduo..

Jei rimta, storo plieno, ne už 150 Lt, "to" garso nėra.
Atsakyti
QUOTE(AstaM @ 2014 04 18, 08:48)
Jei rimta, storo plieno, ne už 150 Lt, "to" garso nėra.

Kokios yra tos storos, gal galima nuorodele ar firmos pavadinima? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Amelita @ 2014 04 18, 08:58)

Stora, tai čia reiškia virinto plieno, jo storis 0,9 mm. Tokios plautuvės nebūtinai bus pigesnės už granitines. Neretai net brangesnės būna, priklausomai nuo modelio. Barškančio bjauraus garso tokioje jau nebūna. Kelis pvz galit čia pažiūrėt: 1, 2, 3

Atsakyti
QUOTE(Amelita @ 2014 04 18, 08:58)

Gal va tokios g.gif
Atsakyti
QUOTE(Tanite @ 2014 04 18, 09:17)
Stora, tai čia reiškia virinto plieno, jo storis 0,9 mm. Tokios plautuvės nebūtinai bus pigesnės už granitines. Neretai net brangesnės būna, priklausomai nuo modelio. Barškančio bjauraus garso tokioje jau nebūna. Kelis pvz galit čia pažiūrėt: 1, 2, 3

Aciu, pasidomesiu smile.gif O kokia kriaukle virtuveje geriau kvadratine,apvali ar staciakampe? Desiu ja salelej.
Atsakyti
QUOTE(Amelita @ 2014 04 18, 09:26)
Aciu, pasidomesiu smile.gif O kokia kriaukle virtuveje geriau  kvadratine,apvali ar staciakampe? Desiu ja salelej.

mums baldininkas kažkaip užsiminė kad jei turim indaplovę geriau rinktis apvalią - tipo jos gilesnės ir aišku kažkiek turbūt mažesnės... Bet kaip iš tikro?
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2014 04 18, 09:21)

Aciu. 4u.gif O plienine tikrai geriau nei granitine?

O gal kas tokia turite Franke ar AQUASANITA nerudijancio plieno kriaukle?
Atsakyti
QUOTE(aqvilux @ 2014 04 18, 09:29)
mums baldininkas kažkaip užsiminė kad jei turim indaplovę geriau rinktis apvalią - tipo jos gilesnės ir aišku kažkiek turbūt mažesnės... Bet kaip iš tikro?

Man tai labai patogu stačiakampė plautuvė - vien dėl to, kad orkaitės didžioji skarda jon telpa thumbup.gif . Apvalioj plautuvės skardas plauti problematiška. Tik nesakykit, kad indaplovėj jas plausit - žinokit nė karto tų didelių skardų neploviau indaplovėj schmoll.gif .

QUOTE(Amelita @ 2014 04 18, 09:31)
Aciu.  4u.gif O plienine tikrai geriau nei granitine?

Na, teoriškai, "granitinė" plautuvė gali suskilti, plieninė jau turbūt nelabai unsure.gif , o ir valymas plieninės manrods patogesnis yra rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Amelita @ 2014 04 18, 09:26)
Aciu, pasidomesiu smile.gif O kokia kriaukle virtuveje geriau  kvadratine,apvali ar staciakampe? Desiu ja salelej.

Čia jau grynai nuo jūsų poreikių priklauso. Kaip iš savo pozicijos žiūrėčiau, saloj norėčiau kuo mažiau užimamo ploto, todėl greičiausiai imčiau talpią plautuvę be padėklo, nors padėklas visgi patogus dalykas nuvarvėjimui. Jei stalviršis bus granitinis, tada galima žiūrėti po stalviršiu montuojamą, jei medis ar plokštė, tada jau tik ant stalviršio. Dėl formos, čia jau ir pačios virtuvės dizaino reikalas. Jei daug stačių kampų geriausiai įsikomponuos kampuota. Dabar tikrai yra iš ko rinktis rinkoje.
Atsakyti
O granitines kriaukles atrodo graziau nei tos plienines? Idomu kaip atrodytu plienine saloj? O tos granitines lengvai duzta? g.gif

Desiu kriaukle be padeklo..Nenoriu jo valyt...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amelita: 18 balandžio 2014 - 08:53