Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę 13

Juodai, kokios fainos gėlytės biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2014 04 17, 12:57)
Juodai, kokios fainos gėlytės  biggrin.gif

biggrin.gif čia ne mano vaks schmoll.gif ... bet gėlytės fainos mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2014 04 17, 12:31)
Turėjau - nedėčiau tamsios daugiau  schmoll.gif 
Taip, kitos merginos turi ir džiaugias. Gal labai skrupulingos yra, gal šeimynas išmokę tinkamai elgtis  bigsmile.gif , o ir vandens kokybė dar turi reikšmės  mirksiukas.gif .

As jau rasiau,kad turiu juoda ir nei kiek nesigailejau nei karto ir dabar dar nezinau ar ne juoda bus biggrin.gif na man su ja kazkaip joko vargo nebuvo ir nera, ir neesu as labai skrupulinga namu seiminke biggrin.gif tiesiog po indu plovimo kriaukle ir padekla nusausinu popieriniu ranksluosciu (uztrunka max 1 min) ir viskas, daugiau jokiu spec valymu nereikia biggrin.gif o vanduo pas mus labai kietas, arbatinuka nuo kalkiu valyti reikia praktiskai kiekviena savaite biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kiskius @ 2014 04 17, 13:08)

Niu va kokie čiūdai blink.gif biggrin.gif
Atsakyti
Dar as griztu prie kaitlenciu smile.gif Kazi kuo skiriasi tarkim dujiniu ir indukciniu pavirsius. Ar ten kitoks stiklas (stiklo keramika)? Negi tokios minkstos tos indukcines? Ar cia tikrai nuo seimininkes priklauso ax.gif Man tas krastukas atrodo tik siukslem kauptis.... Bet jei tikrai taip dauzosi, gal galvoti reikia. Jei tos indukcines kazkuo ypatingos ir krastukai minksti g.gif
Atsakyti
mergaitės, gal kuri žinot dirbtinio akmens stalviršio metro kainą standartinę? Gavau pasiūlymą, turėtų būti geras bigsmile.gif bet nesigaudau, kiek realiai jis kainuoja ax.gif biggrin.gif ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Citrinukas @ 2014 04 17, 14:09)
Man tas krastukas atrodo tik siukslem kauptis....

Šiaip, labai sėkmingai tos šiukšlės kaupiasi ir po pliku stiklu, ta prasme be metalinio kraštuko... Mano ankstesnė kaitlentė buvo taip aplipdyta tom metalinėm juostom iš šonų - niekas ten daugiau nesikaupė, nei dabar...
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2014 04 17, 15:13)
Šiaip, labai sėkmingai tos šiukšlės kaupiasi ir po pliku stiklu, ta prasme be metalinio kraštuko... Mano ankstesnė kaitlentė buvo taip aplipdyta tom metalinėm juostom iš šonų - niekas ten daugiau nesikaupė, nei dabar...

Nu jo, kaupiasi ir be jo smile.gif reikia pastoviai krapstineti is po stiklo apacios doh.gif

O kur kabinat virtuvinius ranksluoscius? Ar ant tu tokiu strypu (ar kaip juos pavadinti)? Kadangi bus virtuve su svetaine kartu, noreciau, kad nesimatytu kabanciu ranksluosciu, bet kazkaip nerandu internete geru ideju. Atskiros siaurutes spinteles irgi nesinori daryt. Pas pazistama maaciau kazkada gudriai stalciuje imontuoti ir kartu su normaliu stalciu atsidaro, bet nelabai isigilinau kaip ten. Gal kuri zinot ar matet toki varianta?
Atsakyti
Del raknsluostines galima daryti ja uzdara, isvaziuoja kaip koks cargo krepsys. Bet jame galima turbut tik sausus ranksluoscius padziauti, tai as atmeciau sita varijanta. Nes dregno jau nelabai pakabinsi g.gif Manau uzdaroje jie tiesiog nelabia dzius, o gal ir kvapas isimes g.gif
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2014 04 17, 08:25)

Dėl kaitlentės. Pas mane su nuožulniu kraštu priekyje ji, tačiau būtent tie kampai ir nusidaužė doh.gif. Logiška, nes jie labiausia pasiekiami darbuojantis.  tas nuožulnumas tai juokingas man, gal kitose kaitlentėse jis labiau išreikštas, tačiau minties, kam jis reikalingas - nepagavau schmoll.gif .
Pašiurpinsiu dar jus, įkelsiu tų nudaužymų foto  lotuliukas.gif :

Sėdžiu dabar prie to paties gamintojo ką tik įstatytos kaitlentės ir bijau net prisiliesti lotuliukas.gif Kraštelis kaip pas jus..
Atsakyti
QUOTE(Citrinukas @ 2014 04 17, 14:45)
O kur kabinat virtuvinius ranksluoscius?

Ant orkaitės rankenos thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(vinniepooh @ 2014 04 17, 16:16)
ir bijau net prisiliesti  lotuliukas.gif  Kraštelis kaip pas jus..

Nebijokit irnesakyk.gif . Pamanyk tiktai - kaitlentės kampelis rolleyes.gif ... lyg svarbesnių dalykų gyvenime nebūtų unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2014 04 17, 15:19)

Nebijokit  irnesakyk.gif . Pamanyk tiktai - kaitlentės kampelis  rolleyes.gif  ... lyg svarbesnių dalykų gyvenime nebūtų unsure.gif

Žinoma, kad yra mirksiukas.gif
Atsakyti