QUOTE(Juodai @ 2014 04 17, 11:31)
Turėjau - nedėčiau tamsios daugiau . Ypač apie kraną būna tų nuosėdų tikrai - kranas pas mane irgi juodas toks, kaip plautuvė buvo... O jei dar su padėklu renkatės - tai visai nieko gero. Nežinau, gal esu kokia baisi nevala, kasdien tikrai nešveisdavau ir nenusausindavau idealiai tos plautuvės. Bet jergau, kam apsunkint save ir nuolat valinėtis (tai nereiškia, kad tik vieną kartą vakare, virtuvės plautuvė naudojama per dieną n kartų) jei galima turėti kur kas mažiau priežiūros reikalaujantį daiktą .
Taip, kitos merginos turi ir džiaugias. Gal labai skrupulingos yra, gal šeimynas išmokę tinkamai elgtis , o ir vandens kokybė dar turi reikšmės .
Jūsų atveju, jeigu tikrai tinka kita spalva, rinkčiausi ją. O geriausia tai plieninė ar keramikinė plautuvė .
Taip, kitos merginos turi ir džiaugias. Gal labai skrupulingos yra, gal šeimynas išmokę tinkamai elgtis , o ir vandens kokybė dar turi reikšmės .
Jūsų atveju, jeigu tikrai tinka kita spalva, rinkčiausi ją. O geriausia tai plieninė ar keramikinė plautuvė .
o kodel plienine? dabar turiu plienine, tai ten kur labiausiai taskosi, nenuvalau kalkiu jau , nebent ypac stipriu valikliu. Istikruju tai plienine man ne itin patinka, tos granitines grazios tik tamsios. O keramikine kokia tada rinktis i standartine spintele? jetus, mane vyras nudaus del tokio metymosi keramikinnes tik baltos buna? kazkaip nesidomejau visai jomis, turbut ir kaina didesne, nenoreciau moket daugiau 800