Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę 13

QUOTE(Juodai @ 2014 04 17, 11:31)
Turėjau - nedėčiau tamsios daugiau  schmoll.gif . Ypač apie kraną būna tų nuosėdų tikrai - kranas pas mane irgi juodas toks, kaip plautuvė buvo... O jei dar su padėklu renkatės - tai visai nieko gero. Nežinau, gal esu kokia baisi nevala, kasdien tikrai nešveisdavau ir nenusausindavau idealiai tos plautuvės. Bet jergau, kam apsunkint save ir nuolat valinėtis (tai nereiškia, kad tik vieną kartą vakare, virtuvės plautuvė naudojama per dieną n kartų) jei galima turėti kur kas mažiau priežiūros reikalaujantį daiktą  unsure.gif .
Taip, kitos merginos turi ir džiaugias. Gal labai skrupulingos yra, gal šeimynas išmokę tinkamai elgtis  bigsmile.gif , o ir vandens kokybė dar turi reikšmės  mirksiukas.gif .
Jūsų atveju, jeigu tikrai tinka kita spalva, rinkčiausi ją. O geriausia tai plieninė ar keramikinė plautuvė  smile.gif .

o kodel plienine? dabar turiu plienine, tai ten kur labiausiai taskosi, nenuvalau kalkiu jau , nebent ypac stipriu valikliu. Istikruju tai plienine man ne itin patinka, tos granitines grazios tik tamsios. O keramikine kokia tada rinktis i standartine spintele? jetus, mane vyras nudaus del tokio metymosi doh.gif keramikinnes tik baltos buna? kazkaip nesidomejau visai jomis, turbut ir kaina didesne, nenoreciau moket daugiau 800
Atsakyti
QUOTE(@leja @ 2014 04 17, 11:41)
o kodel plienine? dabar turiu plienine, tai ten kur labiausiai taskosi, nenuvalau kalkiu jau , nebent ypac stipriu valikliu. Istikruju tai plienine man ne itin patinka, tos granitines grazios tik tamsios. O keramikine kokia tada rinktis i standartine spintele? jetus, mane vyras nudaus del tokio metymosi  doh.gif keramikinnes tik baltos buna? kazkaip nesidomejau visai jomis, turbut ir kaina didesne, nenoreciau moket daugiau 800

Gal vanduo labai kalketas? Arba bandet valyti actu? Jis nr. 1 nuo kalkiu. Nes, itariu, kad jei metaline kalkeja, ne kas laukia ir akmens mases unsure.gif Pas mus vanduo kai itin minkstas (arbatinuko galima niekada nevalyti, nes nera nuo ko), tai ir metaline kriaukle kuo puikiausia.
Atsakyti
Na, man rodos plieninės kur kas paprastesnė priežiūra ax.gif ... išties pati nesu turėjus. Pas mamą yra kažkas panašaus, bet gal ten skardinė kokia, nežinau, bet pigesnis variantas - nu tikrai taip baisiai nepsineša, kaip juoda lieto akmens doh.gif - ale dar patikrinsiu savaitgalį nuvažiavus smile.gif .
Čia radau visokių keramikinių plautuvių. Tik kainos neaiškios. Bet norint viską galima susižinot wink.gif. Mūsiškė mums atsiėjo apie 700Lt su siuntimu, berods.
Atsakyti
QUOTE(Citrinukas @ 2014 04 16, 19:20)
Vis jus paskaitineju, nes ir mes projektuojames nauja virtuve. Gal galit kuri is patirties pakomentuoti, ar patogu isfrezuotos rankeneles balduose? Ar patogu atitraukti stalcius, gal labai murzinasi? Ir dar, vis neapsisprendziu, ar siuksliu deze deti stalciuje, ar spinteleje? Dabar bute turiu spinteleje, galvoju, gal stalciuje patogiau...
Papildyta:
O kaip ji apsidauzo? bute 7 metus naudoju dujine kaitlente, bet niekur nera apsidauze. Nebent elektrines ar indukcines kazkokios kitokios... Keista.

As turiu virtuvini su isfrezuotom rankenelem. Man tai patogu toks atidarymas ir daug graziau kai nera rankenu. Kartais ikrenta kas nors i ta loveli, bet kad labai paprasta isvalyti, bruksteliu tik sluostele. Siuksliadezes pas mane taip pat stalciuje. Patogu del to, kad norint ismesti siuksle nereikia atidaryti viso stalciaus ir tai neuzima vietos. Gaminant tiesiog laikau siek tiek pradarius. o turint spintele jau durys atidarytos uzimtu daug vietos. Bet cia tik mano asmenine nuomone, manau daug kas dar priklauso nuo ipratimo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2014 04 17, 11:56)
Gal vanduo labai kalketas? Arba bandet valyti actu? Jis nr. 1 nuo kalkiu. Nes, itariu, kad jei metaline kalkeja, ne kas laukia ir akmens mases unsure.gif

drinks_cheers.gif
Papildyta:
Dėl šiukšliadėžės - ji daug patogiau stalčiuje drinks_cheers.gif . Ir nematau problemų su to stalčiaus išvalymu, man tai nė kiek nesudėtingiau, nei valyti spintutę schmoll.gif . Trupinius išsiurbi, nutepliojimus nuvalai ir psio thumbup.gif .
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2014 04 17, 11:56)
Gal vanduo labai kalketas? Arba bandet valyti actu? Jis nr. 1 nuo kalkiu. Nes, itariu, kad jei metaline kalkeja, ne kas laukia ir akmens mases unsure.gif Pas mus vanduo kai itin minkstas (arbatinuko galima niekada nevalyti, nes nera nuo ko), tai ir metaline kriaukle kuo puikiausia.

acto valikli naudoju kiekviena diena virtuveje man jis nepakeiciamas pavalyt stalvirsiui , kaitlentei . vanduo tai tikrai kietas
Atsakyti
QUOTE(@leja @ 2014 04 17, 11:09)
renkuosi franke plautuve, neapsisprendziu del spalvos. Kuri praktiskiau? Beige ar grafito spalva?  logiskai turetu buti beige, bet cia merginos rase kad su juodom nera problemu. Tai mamos kurios turit tamsias plautuves patvirtinkit kad tikrai per laika nebus taip kad neimanoma atsveisti kalkiu tarkim aplink krana toj vietoj kur jis tvirtinasi prie plautuves  unsure.gif

imkit beige, su tamsesne daugiau vargelio, nes kalkės tikrai matosi. pas mus jokių filtrų nėra, vanduo kietas, plautuvė akmens pilkos spalvos, tai ir apie maišytuvą, ir ant padėklo kalkių nuosėdos šviečia.
Atsakyti
QUOTE(Tanite @ 2014 04 17, 12:19)
imkit beige, su tamsesne daugiau vargelio, nes kalkės tikrai matosi. pas mus jokių filtrų nėra, vanduo kietas, plautuvė akmens pilkos spalvos, tai ir apie maišytuvą, ir ant padėklo kalkių nuosėdos šviečia.

aisku, viskas juoda atkrenta. aciu
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2014 04 17, 12:01)
Dėl šiukšliadėžės - ji daug patogiau stalčiuje  drinks_cheers.gif . Ir nematau problemų su to stalčiaus išvalymu, man tai nė kiek nesudėtingiau, nei valyti spintutę  schmoll.gif . Trupinius išsiurbi, nutepliojimus nuvalai ir psio  thumbup.gif .

aš apie siurbimą nepagalvojau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(@leja @ 2014 04 16, 15:28)
tai sakot geriau rinktis kaitlente su metaliniu remeliu?  g.gif grozio tai jis nepriduoda, bet kad apsidauzytu irgi nenoriu

Mes nesukom galvos, emem su plieniniu krasteliu. Man tai jis netrukdo.
Vienas pagrindiniu veiksniu del apsisprendimo, tai kad vaikai jau greit prades irgi naudotis kaitlente, tai 100 proc butu nudauze tuos kampukus... O suaugusiems irgi pasitaiko ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Smilla @ 2014 04 17, 12:29)
O suaugusiems irgi pasitaiko  ax.gif

Taigis, kad pasitaiko... biggrin.gif . Anksčiau turėjom kaitlentę su metalinėmis juostomis tik šonuose - atrodė visai gražiai, ir kampai sveiki buvo thumbup.gif . Kažin ar dabar tokią atrastumėt kur unsure.gif ...
Va kokia pas mus buvo:

user posted image
ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juodai: 17 balandžio 2014 - 11:49
del kaitlentes jau issirinkau be remelio ir vyras derina kaina, nesakysiu keiciam, nes sakys nenormali biggrin.gif issirenka issirenka ir paskutine minute apsigalvoja doh.gif
Atsakyti