QUOTE(aprilia143 @ 2014 04 15, 09:34)
plan, ar jums tikrai reikia tiek daug spinteliu? mano nuomone, ta spinta prie duru tai jau per daug. vietoj jos, stala ilgsni statyciau (aisku nuo asmenu priklauso) ir apatines spinteles per visa siena jau daug. kuo daugiau spintu turesit, tuo daugiau chlamo laikysit
kriaukles nenumatet? saldytuva zutbut integruociau ir kazkur kitur ji reikia istatyti, dabar iejus pro duris jus pasitiks saldytuvas, rikes izerngti i virtuve.
Kriaukle kampe ,tik nezinau kodel,bet jos man neina su programa imontuoti, ji atsistoja kaip puodas ant spinteles.Ji ten, kur kiaura spintele kriauklei, salia indaploves. Del spinteliu, tai jos man nemaisytu,kad kuo daugiau, nes gyvename uzmiestyje, tai ir i parduotuve ne kiekviena diena vaziuojam, visuokie mineraliniai, aliejai ir t. t. buna su atsargom, o dar virtuves padargu irgi turiu ,na, jie man taip pat reikalingi
.O dar kiek visokios vaistazoles, ai, gal ir perdaug visko, bet man reikalinga
.Tik esame ne nuo to galo viska pradeje, kai apie nauja virtuvini kazkaip net negalvojau, buvo kitu reikalu, tai pas mus visa buitine technika yra, tik ji laisvai statoma. Keisiu tik virykle, kad butu imontuojama.
Per nakti gime naujas vaizdas akyse, tai saldytuva apsiskaiciavau(del lubu) , kad i kita vieta idet galiu, ka manote apie toki varianta? Saldytuvas uz virykles (galvoju tokia nisa is plostes), uz jo tokia kampine ilga spintele. Man tas variantas gal ir geriausias, ka dar galima butu prikurti?
QUOTE(Dangužė @ 2014 04 15, 09:39)
Sveikos
Su kokiomis programomis braižotės planelius? SketchUp man per sudėtinga...
Gal yra kokia paprasta, kurioje būti galima ne tik virtuvę nusibraižyti? Ikea'jos bandžiau, bet ten vienu metu galima tik virtuvę braižyti.
Alno naudoju