Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę 13

QUOTE(Dangužė @ 2014 04 15, 09:39)
Sveikos smile.gif Su kokiomis programomis braižotės planelius? SketchUp man per sudėtinga...  blush2.gif Gal yra kokia paprasta, kurioje būti galima ne tik virtuvę nusibraižyti? Ikea'jos bandžiau, bet ten vienu metu galima tik virtuvę braižyti.

as su HomeStyler. Gali braizytis visa buta/nama
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo @leja: 15 balandžio 2014 - 08:42
Sveikos smile.gif Su kokiomis programomis braižotės planelius? SketchUp man per sudėtinga...  blush2.gif Gal yra kokia paprasta, kurioje būti galima ne tik virtuvę nusibraižyti? Ikea'jos bandžiau, bet ten vienu metu galima tik virtuvę braižyti.

easyplanner3d.com - jei jau as sugebejau, tai reiskias tikrai nesunki programele wink.gif
Atsakyti
QUOTE(aprilia143 @ 2014 04 15, 09:34)
plan, ar jums tikrai reikia tiek daug spinteliu? mano nuomone, ta spinta prie duru tai jau per daug. vietoj jos, stala ilgsni statyciau (aisku nuo asmenu priklauso)  ir apatines spinteles per visa siena jau daug. kuo daugiau spintu turesit, tuo daugiau chlamo laikysit  biggrin.gif
kriaukles nenumatet? saldytuva zutbut integruociau ir kazkur kitur ji reikia istatyti, dabar iejus pro duris jus pasitiks saldytuvas, rikes izerngti i virtuve.

Kriaukle kampe ,tik nezinau kodel,bet jos man neina su programa imontuoti, ji atsistoja kaip puodas ant spinteles.Ji ten, kur kiaura spintele kriauklei, salia indaploves. Del spinteliu, tai jos man nemaisytu,kad kuo daugiau, nes gyvename uzmiestyje, tai ir i parduotuve ne kiekviena diena vaziuojam, visuokie mineraliniai, aliejai ir t. t. buna su atsargom, o dar virtuves padargu irgi turiu ,na, jie man taip pat reikalingi smile.gif .O dar kiek visokios vaistazoles, ai, gal ir perdaug visko, bet man reikalinga smile.gif .Tik esame ne nuo to galo viska pradeje, kai apie nauja virtuvini kazkaip net negalvojau, buvo kitu reikalu, tai pas mus visa buitine technika yra, tik ji laisvai statoma. Keisiu tik virykle, kad butu imontuojama.
Per nakti gime naujas vaizdas akyse, tai saldytuva apsiskaiciavau(del lubu) , kad i kita vieta idet galiu, ka manote apie toki varianta? Saldytuvas uz virykles (galvoju tokia nisa is plostes), uz jo tokia kampine ilga spintele. Man tas variantas gal ir geriausias, ka dar galima butu prikurti? g.gif
user posted image
user posted image

Alno naudoju
Atsakyti
Plan, o Jūs esat savo planą kur nors įkėlę?
Atsakyti
Plan, jeigu tikrai taip reikia tiek daug ukiniu (nes man ju irgi labai reikejo biggrin.gif ) Gal geriau butu visas tas spintas perkelti prie sienos is desnes kur langas yra? Neisivaizduoju kas toliau ten yra, bet tada gal tvarkingiau atrodytu viskas vienoje eileje g.gif
Atsakyti
plan, tik ne sitas variantas, cia uzgriozdinote 2 ilgom spintutem
nesuprantu kazko, visuose jusu planuose virtuve gaunasi padrika, kazkokia chaotiska.
kaitlente reikia statyti bent kokiu antstumu nuo kriaukles. o jeigu kaitlente butu desiniau, ir kriaukle ne kampine,irggi desiniau, bet islaikant atstumus nuo kiampu ir nuo vienas kito
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2014 04 15, 11:24)
Plan, o Jūs esat savo planą kur nors įkėlę?

planas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo plan: 15 balandžio 2014 - 11:36
QUOTE(@leja @ 2014 04 14, 23:34)
ar tiesa kad neblizgius slifuoto nikelio maisytuvus sunkiau priziureti negu blizgius chromo?

Netiesa, kaip tik lengviau priziureti, nes nesimato nudziuves vanduo. Blizgu reikia kask kaarta nusausint.
As si karta staciau neblizgu, tai labai patenkinta.

QUOTE(Wiktoo @ 2014 04 15, 09:41)
kur galima rasti pigesnių sprendimų virtuvei ale visokių organizerių? IKEA žinau, Furnitanas atrodo kiek per brangus, o dar kažkas?

Gal cia
Atsakyti
QUOTE(Smilla @ 2014 04 15, 12:37)
Netiesa, kaip tik lengviau priziureti, nes nesimato nudziuves vanduo. Blizgu reikia kask kaarta nusausint.
As si karta staciau neblizgu, tai labai patenkinta.

o kokia danga jis pas jus dengtas? Nes girdejau atsiliepimu kad specialiais valikliais valyt reikia ir vistiek lieka vandens lasai, geriau jau blizgu nublizgint. Tik vat nezinau kokia danga taip blogai valosi?
Atsakyti
QUOTE(Streamy @ 2014 04 15, 11:24)
Plan, jeigu tikrai taip reikia tiek daug ukiniu (nes man ju irgi labai reikejo biggrin.gif ) Gal geriau butu visas tas spintas perkelti prie sienos is desnes kur langas yra? Neisivaizduoju kas toliau ten yra, bet tada gal tvarkingiau atrodytu viskas vienoje eileje g.gif

gal ir teip .Arba daryt L palei duru siena, nekisti po langu nieko,(o noretusi nes vienas privalumas ,kad ten po tuo langu nera radiatoriaus) nes is koridoriiaus ta siena matosi ,tad galvoju ten gal koki foto tapeta prilipdyt

QUOTE(aprilia143 @ 2014 04 15, 12:23)
plan, tik ne sitas variantas, cia uzgriozdinote 2 ilgom spintutem
nesuprantu kazko, visuose jusu planuose virtuve gaunasi padrika, kazkokia chaotiska.
kaitlente reikia statyti bent kokiu antstumu nuo kriaukles. o jeigu kaitlente butu desiniau, ir kriaukle ne kampine,irggi desiniau, bet islaikant atstumus nuo kiampu ir nuo vienas kito

pas mane virtuveje neina visu atstumu islaikyt, nelabai koks isplanavimas , juolab, kad kaitlente turi buti ten kaip ikalta.Ir su kriaukle panasiai.Bet dabar taip pat kriaukle ir virykle yra, tai visai gerai man.Nezinau, ar kriaukle pastacius i kampa butu patogiau?Na nebent vietoj indaploves, o indaplolove toliau g.gif
Prasta dizainere buciau blush2.gif
Atsakyti
Plan, aš Jūsų virtuvę matyčiau kažkaip taip:

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image