Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę 13

QUOTE(kiskius @ 2014 04 14, 14:26)

atsiprasau uz keverzones, darbe neturiu normalios programos biggrin.gif

thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2014 04 14, 15:16)
nu jau gėda gartraukių temoj perklaust, bet nu blondinė šioje vietoje esu. gartraukis su vietine recirkuliacija tai koks čia?

ištrauktas oras per anglies filtrą išvalomas ir grąžinamas atgal į patalpą.
Atsakyti
aciu ,mergaites, uz patarimus. Esam tiek kliurku prisidare, kad dabar galvos skausmas. Man irgi ta kriaukle maiso ir saldytuvas. Su kriaukle reikes vistiek kazkaip traukt ja. Nesenai esam visa santechnika ir vandentieki keite,tai del to matyt ir nebenori bekrutint , bet sake siek tiek galima (sake del nuolydzio), tai galvoju jeigu kriaukle ir indaplove vietoj stalciu bloko kaip Juodai ir sake, bet kaip reikes beilyst i kampine spintele, nes siaurai gaunasi.Na, nebent indaplove det prie duru ir tada per kriaukles spintele kampines dureles. Huuuu galva tinsta. Dar po langu galima butu spinteles deti pvz stalciu blokus,nes man mazoka spinteliu, bet kur ta velnia saldytuva ikisti? Norisi vientisumo, kad butu spinteles iki lubu ir saldytuvas taip pat kaip buna tokioj nisoj istatytas, bet pas mus jeigu noriu iki lubu, tai jis gali stoveti tik kampe, nes yra tokios lubos(laiptai),kad kitur ta nisa neiseitu.
Juodai, [COLOR=Chocolate], jei labai neapsunkinciau, gal galetumet pavizualizuot su ta programele ,kur jus taip graziai isbraizot blush2.gif
Atsakyti

Negavau nei vieno komentaro...Idomi man jusu nuomone. ... 4u.gif 4u.gif

Spalvos dar keisis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rasma: 14 balandžio 2014 - 20:10
QUOTE(Amelita @ 2014 04 14, 16:20)

Kaip tai negavot unsure.gif - idealu thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(plan @ 2014 04 14, 15:55)

Nenoriu nieko prisižadėt, nes paskui pačiai dūšią skauda, kaip prisižadu, o laiko neatrandu ar pamirštu blush2.gif ... O Jums jau greitai reikia?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juodai: 14 balandžio 2014 - 15:29
QUOTE(Juodai @ 2014 04 14, 16:29)
Kaip tai negavot  unsure.gif  - idealu  thumbup.gif

Rimtai negavau nei vieno zodzio, tik dabar paraset, kad idealu. 4u.gif O pries tai nei vieno zodzio, nei viena mamyte neparase. schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amelita: 14 balandžio 2014 - 15:34
As virtuve jungciau su 14 kv kambariu. 16 kv kambari islaikyciau butent del didesnes kvadraturos. Ne visada norisi buti bendrai, o kai norisi privatumo, tie 2kv bus isganymas. O trecio kambariuko iejima palikciau kaip yra dabar, o ne per svetaine.
kishkiaus pasiulytas antras variantas labai drasus, manyciau tinka 2 gyventojams
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2014 04 14, 16:31)
Nenoriu nieko prisižadėt, nes paskui pačiai dūšią skauda, kaip prisižadu, o laiko neatrandu ar pamirštu  blush2.gif ... O Jums jau greitai reikia?

Juodai ,zinoma, jeigu atrasit laiko. O man nedega, o bet taciau galvoju , kad gal reikes pradet jau siuntinet per firmas, nes dar kol sulauksiu is ju atsakymo, o per kiek mazdaug baldus pagamina? Parodoje vienu klausiau, tai sake apie 2 men trunka. As manau,kad kai pradesim remonta tai jau laikas ir uzsakyt butu. O ta remonto pradiza pagal visus planus cia pat.
Atsakyti
QUOTE(Amelita @ 2014 04 14, 16:32)
Rimtai negavau nei vieno zodzio, tik dabar paraset, kad idealu.  4u.gif O pries tai nei vieno zodzio, nei viena mamyte neparase. schmoll.gif

O kur buvo įkelta? Pražiūrejau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(aqvilux @ 2014 04 14, 14:29)
Salamandra, man irgi pirmas... esu savo virtuvės variantą įmetus keliais puslapiais anksčiau, tai mes nusprendėm nieko nekabint prie tos kolonos - na dar gi pas mus ir langas. Tad šiuo atveju tau kažkiek pavydžiu nes pas tave paprasčiau susidėsto viskas biggrin.gif  ax.gif  mes dar bandysim valgomąjį stalą įkišt, nors dabar irgi pradėjau mintyt kad gal per daug bus baldų... 

p.s. gal savo baldininką gali rekomenduot? smile.gif

Hmm... As dabar ir del tu lentyneliu mastau ant kolonos, gal geriau nieko nekelt ant jos, nes ka as ant tu lentyneliu desiu... g.gif

O del valgomojo stalo, kiek pamenu, pas Jus plotas gan nemazas, tai galima ikomponuoti graziai. O pas mus kai erdve maza, dar svetaines baldus reiks ipaisyt kazkur, tai ojoj... doh.gif

Baldininka galiu rekomenduot, juk pati darysiu baldus pas ji, tai reiskias pasitikiu. smile.gif I AZ brukstelsiu.

QUOTE(Amelita @ 2014 04 14, 16:32)
Rimtai negavau nei vieno zodzio, tik dabar paraset, kad idealu.  4u.gif O pries tai nei vieno zodzio, nei viena mamyte neparase. schmoll.gif

Nekomentuoju, nesu zinove. Visad ziuriu tik bendra vaizda, tai man grazu pas Jus wink.gif
Atsakyti
QUOTE(kiskius @ 2014 04 14, 14:10)
As jungciau su ta patalpa, kurios plotas 14 kv.  4u.gif nes galima padaryti kur kas  platesni ir patogesni praejima, kurio sone ikomponuociau stala, o i 17 kv patalpa gautusi siauras praejimas labai, ne beveik kaip durys, virtuves erdve kazin ar padidetu  g.gif o balkonas tegu lieka tevu miegamajame irgi visai neblogas variantas  smile.gif

drinks_cheers.gif thumbup.gif
Amelita, man irgi ner prie ko prikibti pas jus, grazu wub.gif
Kaip atrodo paprasta, kai ziuri i kitu padarytas vizualizacijas, o kai reikia sau susideti, tai nebezinau, ka daryti... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Tanite @ 2014 04 14, 15:53)
ištrauktas oras per anglies filtrą išvalomas ir grąžinamas atgal į patalpą.

ačiū, truputį subalamutino ten įkeltas vaizdelis su gofra, todėl nesupratau, ar tai ta vietinė rekuperacija ar ventiliacija doh.gif bet jau gėda buvo perklaust biggrin.gif

QUOTE(Amelita @ 2014 04 14, 16:20)
Negavau nei vieno komentaro...Idomi man jusu nuomone. ... 4u.gif  4u.gif

Spalvos dar keisis.

aš tai nes mačius šios vizulkos blink.gif man tai labai viskas puiku atrodo thumbup.gif
Atsakyti