Sveikos, virtuvių kūrėjos Gal galiu prisijungti prie jūsų? Kursime pirmąją savo virtuvę, tai jūsų patarimai labai praverstų Pirmas klausimas, kaip įkelti nuotraukas? Ačiū
Papildyta:
Radau būdą, kaip tai padaryti. Keliu buto planą. Patalpa, kurios plotas 7,38 kv. m. dabartinė virtuvė. Norėjau paklausti, kaip manote, su kuria patalpa jungti dabartinę virtuvę, kad atsirastų erdvės pojūtis: ar su ta, kurios plotas 14,71 kv. m., ar su ta, kurios plotas 16,30? http://public.fotki....m/dsc-1087.html
Nieko negaliu pradėti projektuoti, kol nenuspręsime, kuriuos kambarius sujungti. Beje, norėtume turėti normalų stalą, nes mėgstame visi kartu pusryčiauti, vakarieniauti
QUOTE(Dangužė @ 2014 04 14, 14:42)
Sveikos,
Laba
Man rodos logiškiau būt jungti su ta 16,30m2 patalpa, nes iš jos yra išėjimas į balkoną, ji toliau nuo sanmazgų. Tik lkausimas, kas ten 14.3a per daiktas? Spinta? Ją galite išgriaut? Abi jas griausit?
QUOTE(Juodai @ 2014 04 14, 13:57)
Laba
Man rodos logiškiau būt jungti su ta 16,30m2 patalpa, nes iš jos yra išėjimas į balkoną, ji toliau nuo sanmazgų. Tik lkausimas, kas ten 14.3a per daiktas? Spinta? Ją galite išgriaut? Abi jas griausit?
Taip, iš abiejų pusių spintos, kurias būtų galima griauti. Bet ar įmanoma tas dvi patalpas sujungus padėti kokį normalų stalą? Dabartinėje virtuvėje vargu ar tilpų...
Įkėliau čia, kad iškart matytųsi...
Ištiesų, gana sudėtingas variantas... Yra kur pasukti galvą
QUOTE(Juodai @ 2014 04 14, 14:06)
Ištiesų, gana sudėtingas variantas... Yra kur pasukti galvą
Tai va va... O visur po langais, žinoma, radiatoriai.
Papildyta:
Tarsi buvome jau nusprendę jungti su tuo kambariu, kurio plotas 14,71 ir daryti palei sieną I formos virtuvę. Tuomet prie dabartinės virtuvės lango dėti valgomojo stalą, priešingoje pusėje bandyti sukurti svetainės zoną. Bet gal ką galima sugalvoti geriau, jei jungtume su tuo didžiuoju kambariu?..
QUOTE(Dangužė @ 2014 04 14, 15:42)
Norėjau paklausti, kaip manote, su kuria patalpa jungti dabartinę virtuvę, kad atsirastų erdvės pojūtis: ar su ta, kurios plotas 14,71 kv. m., ar su ta, kurios plotas 16,30? [
As jungciau su ta patalpa, kurios plotas 14 kv. nes galima padaryti kur kas platesni ir patogesni praejima, kurio sone ikomponuociau stala, o i 17 kv patalpa gautusi siauras praejimas labai, ne beveik kaip durys, virtuves erdve kazin ar padidetu o balkonas tegu lieka tevu miegamajame irgi visai neblogas variantas
man irgi logiškiausia atrodo jungti su 14,71 kambariu. o šias dvi patalpas sujungus bus tik virtuvė ir valgomasis? ar aš kažką ne taip supratau?
QUOTE(Teka @ 2014 04 14, 14:15)
man irgi logiškiausia atrodo jungti su 14,71 kambariu. o šias dvi patalpas sujungus bus tik virtuvė ir valgomasis? ar aš kažką ne taip supratau?
Ir svetainė taip pat.
nu jau gėda gartraukių temoj perklaust, bet nu blondinė šioje vietoje esu. gartraukis su vietine recirkuliacija tai koks čia?