QUOTE(Amelita @ 2014 04 14, 12:42)
Salamandra, man graziau 1 variantas. Kiek pamenu pas tave iejimas yra netoli saldytuvo, tai tas staliukas gal kiek trukdytu. Ir atsitversi siek tiek nuo svetaines. Kokius baldininkus pasirinkai? Kada ikurtuves planuojat?
Aciu uz nuomone. Man ir taip graziau, kaip Juodai sako, jaukiau
Baldininkas ne is kokios formos, o dirbantis ''ant saves''. Maciau jo darbus, ciupinejau, tai patiko.
O ikurtuves.. Hmmm, uzklauset cia
Kai padarysim daline apdaila, virtuve ir vonios kambari, tada kraustysimes
Tikiuosi, kad birzelio menesi jau kelsim taure uz ikurtuves naujam bute
QUOTE(Juodai @ 2014 04 14, 12:54)
Man irgi 1 variantas geriau atrodo. Antrąjam tas staliukas visai kažkur šone, jau geriau stumčiau jį į kairę, kad būtų ties viduriu.
Pirmasis variantas toks jaukesnis
. Tik pakabinamos spintelės kampe nelabai kaip - sakėt nekreipt dėmesio, bet vistiek pasakysiu
- kabinčiau spinteles ant kairės sienos ir ant šaldytuvo sienos, ant tos išsikišusios dalies a'la kolonos nekabinčiau nieko
- taip tvarkingiau atrodytų
Man tas staliukas, kaip suniui penkta koja
Rodos, jei ir per viduri butu, vis tiek kliudytu... Tai liksiu prie pirmo varianto.
Del to kampo. Jis pas mus problematiskas, kiek pamenat. Toji kolona gal siek tiek sutrumpes, tai virtuve pasislinks kokiu 30 cm nuo iejimo. Bet vat su tuo kampu nekazkas. Montuosim ten kampine spintele, o ant kolonos bus lentyneles (dulkems kaupti
), po jomis negilios spinteles. Virs stalvirsio bus pakabinti irankiai (samciai, menteles ir kt.).
Va, parodau foto forumietes, tikiuosi neuzpyks. Labai panasiai atrodys.
Beje, o ta kampa 1 variante daryti puslankio formos ar toki kampuota kaip kad foto?