Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę 13

QUOTE(Amelita @ 2014 04 14, 12:11)
Tikrai, verta draustis. smile.gif

draustis tai drausimės tikrai, bet kažkaip nepagalvojau, kad tokie dalykai kaip kaitlentės, kriauklės ir pan įeina į tai smile.gif nors čia gal irgi priklauso nuo draudimo, bet reiks pasidomėt be abejo, kad kuo labiau tas draudimas apsimokėtų smile.gif
Atsakyti
Gera diena smile.gif

Senokai bebuvau... Ateinu patarimo protingu moteru wink.gif
Ryt jau turesiu derinti virtuves projekta su baldininku, tai galvoju, ar geras variantas butu, jei virtuve daryciau U formos? Taip norisi seimyna susisodinti prie pietu stalo wub.gif Pirmam paveiksliuke matysit preliminaru planeli, tik ten, kur kedes, tures but tusciaviduris baldas, ale stalas. Pamaniau, kad ir man patogu bus salotikes pjaustyt, TV ziuret smile.gif
Nes jei daryt paprasta virtuve L formos ir statyti stala, tai man vienoj erdvej per daug baldu susidaro... (2 pav.)
Ka Jus manot???
P.S. Labai i spinteliu isdestyma neziurekit, nes ne viska programelej radau, tai ant greitu sumeciau viska.
user posted image
user posted image
Atsakyti
Salamandra, man graziau 1 variantas. Kiek pamenu pas tave iejimas yra netoli saldytuvo, tai tas staliukas gal kiek trukdytu. Ir atsitversi siek tiek nuo svetaines. Kokius baldininkus pasirinkai? Kada ikurtuves planuojat?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amelita: 14 balandžio 2014 - 11:50
QUOTE(Teka @ 2014 04 14, 12:09)
ane?  bigsmile.gif nu geras

Mes, jei neklystu, taip esam apsidraudę mirksiukas.gif .

QUOTE(*Salamandra* @ 2014 04 14, 12:38)
Ka Jus manot???

Man irgi 1 variantas geriau atrodo. Antrąjam tas staliukas visai kažkur šone, jau geriau stumčiau jį į kairę, kad būtų ties viduriu.
Pirmasis variantas toks jaukesnis bigsmile.gif . Tik pakabinamos spintelės kampe nelabai kaip - sakėt nekreipt dėmesio, bet vistiek pasakysiu biggrin.gif - kabinčiau spinteles ant kairės sienos ir ant šaldytuvo sienos, ant tos išsikišusios dalies a'la kolonos nekabinčiau nieko schmoll.gif - taip tvarkingiau atrodytų ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juodai: 14 balandžio 2014 - 11:56
Salamandra, aš irgi už 1
Atsakyti
QUOTE(Amelita @ 2014 04 14, 12:42)
Salamandra, man graziau 1 variantas. Kiek pamenu pas tave iejimas yra netoli saldytuvo, tai tas staliukas gal kiek trukdytu. Ir atsitversi siek tiek nuo svetaines. Kokius baldininkus pasirinkai? Kada ikurtuves planuojat?

Aciu uz nuomone. Man ir taip graziau, kaip Juodai sako, jaukiau smile.gif
Baldininkas ne is kokios formos, o dirbantis ''ant saves''. Maciau jo darbus, ciupinejau, tai patiko.
O ikurtuves.. Hmmm, uzklauset cia biggrin.gif Kai padarysim daline apdaila, virtuve ir vonios kambari, tada kraustysimes smile.gif Tikiuosi, kad birzelio menesi jau kelsim taure uz ikurtuves naujam bute smile.gif

QUOTE(Juodai @ 2014 04 14, 12:54)
Man irgi 1 variantas geriau atrodo. Antrąjam tas staliukas visai kažkur šone, jau geriau stumčiau jį į kairę, kad būtų ties viduriu.
Pirmasis variantas toks jaukesnis  bigsmile.gif . Tik pakabinamos spintelės kampe nelabai kaip - sakėt nekreipt dėmesio, bet vistiek pasakysiu  biggrin.gif - kabinčiau spinteles ant kairės sienos ir ant šaldytuvo sienos, ant tos išsikišusios dalies a'la kolonos nekabinčiau nieko  schmoll.gif - taip tvarkingiau atrodytų  ax.gif

Man tas staliukas, kaip suniui penkta koja biggrin.gif Rodos, jei ir per viduri butu, vis tiek kliudytu... Tai liksiu prie pirmo varianto.
Del to kampo. Jis pas mus problematiskas, kiek pamenat. Toji kolona gal siek tiek sutrumpes, tai virtuve pasislinks kokiu 30 cm nuo iejimo. Bet vat su tuo kampu nekazkas. Montuosim ten kampine spintele, o ant kolonos bus lentyneles (dulkems kaupti smile.gif ), po jomis negilios spinteles. Virs stalvirsio bus pakabinti irankiai (samciai, menteles ir kt.).
Va, parodau foto forumietes, tikiuosi neuzpyks. Labai panasiai atrodys.
user posted image

Beje, o ta kampa 1 variante daryti puslankio formos ar toki kampuota kaip kad foto?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Salamandra*: 14 balandžio 2014 - 12:23
Sveiki,
sekiau sia tema jau kuris laikas, dabar pasiplanavau virtuvini, jau greit prasides virtuves remontas,. Gal sulauksiu kokiu patarimu is jusu? Yra siokie tokie apribojimai, mat, virykle ir kriaukle turi buti toje vietoje,kur ir numatyta.Virykle nuo sienos is kaires 1 m (jau lubos yra taip sutvarkytos gartraukiui) , o tame tarpe plautuve(nemokejau imontuoti jos brezinyje).Na, plautuve siek tiek galima kelt. Daugiau kaip ir nieko .Tos durys, kur idetos, tai ju nera, tik staktos. Virtuves sienos 3m (kur virykle) ir 5 m ilgis. Nezinau, nelabai iseina ka priplanuoti man.Tik viena zinau, kad daugiau nenoriu jokiu spinteliu su stiklais, jokiu lentynu. Kazkaip norisi kuo daugiau uzdengt. Dabar turiu daug atviru vietu,tai vienas vargas, gali tvarkyt netvarkes, viskas matosi, ir svarbiausia,kad niekas netelpa, tad manau,kad issigelbejimas bus ukines spintos blush2.gif , kur daug ka galima susideti.

user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo plan: 14 balandžio 2014 - 12:40
QUOTE(Teka @ 2014 04 14, 10:31)
man ansktesnis variantas labiau patinka. ir šaldytuvas arčiau darbinio paviršiaus ir šiaip jaukesnis kažkoks. be to patogiausia dirbti tarp plautuvės ir kaitlentės, taigi ankstesniajame variante pastūmus plautuvę kiek dešiniau, turėtumėt pakankamai vietos ant patogiausio darbastalio smile.gif

Tai su neimontuojamu saldytuvu tada kazkaip TAIP iseina g.gif Ir ta stikline spinta daryciau nuo puses, apacioj butu stalciai, kaip ir visur kitur.
plan, sladytuva toki maza darysit? Ar didesnis tilps po spintele? Mano akim tai prie duru link lango ta zema spintele nesiziuri, nes toks kaip "iskastas" tarpas gaunasi...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saguteb: 14 balandžio 2014 - 13:18
QUOTE(saguteb @ 2014 04 14, 14:09)
plan, sladytuva toki maza darysit? Ar didesnis tilps po spintele? Mano akim tai prie duru link lango ta zema spintele nesiziuri, nes toks kaip "iskastas" tarpas gaunasi...

saldytuvas programoje toks tik, siaip didelis yra, bet virs jo spintute vistiek galvoju deti, kad butu iki lubu. Del to iskandimo tai ir nezinau, gal plokste reikia prie sono, nes i ta ertme galvojam kavos aparata ir cainika deti.
Atsakyti
QUOTE(plan @ 2014 04 14, 14:18)
saldytuvas programoje toks tik, siaip didelis yra, bet virs jo spintute vistiek galvoju deti, kad butu iki lubu. Del to iskandimo tai ir nezinau, gal plokste reikia prie sono, nes i ta ertme galvojam kavos aparata ir cainika deti.

Gal ten kur planuojat cainika su kavos aparatu, is viso nekabiti virsuje spineteles g.gif GEriau be jos ziuretusi, o ir nesigadintu nuo garu jinai...

Plautuve gaunasi ant kampo? Nesupratau truptui. As kelciau uz posukio, vamzdzius juk galima pravest visada kiek reikia...
Atsakyti
QUOTE(*Salamandra* @ 2014 04 14, 12:38)
Gera diena smile.gif

Senokai bebuvau... Ateinu patarimo protingu moteru wink.gif
Ryt jau turesiu derinti virtuves projekta su baldininku, tai galvoju, ar geras variantas butu, jei virtuve daryciau U formos? Taip norisi seimyna susisodinti prie pietu stalo  wub.gif

Salamandra, man irgi pirmas... esu savo virtuvės variantą įmetus keliais puslapiais anksčiau, tai mes nusprendėm nieko nekabint prie tos kolonos - na dar gi pas mus ir langas. Tad šiuo atveju tau kažkiek pavydžiu nes pas tave paprasčiau susidėsto viskas biggrin.gif ax.gif mes dar bandysim valgomąjį stalą įkišt, nors dabar irgi pradėjau mintyt kad gal per daug bus baldų...

p.s. gal savo baldininką gali rekomenduot? smile.gif
Atsakyti
Plan, kaip supratau plautuvė gaunas šalia viryklės? ar kampe? Indaplovė mano manymu visai ne vietoj schmoll.gif . Kaisčiau ją su kairėje esančiu vienu stalčių bloku, kad arčiua plautuvės būtų.
Atsakyti