Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę 13

QUOTE(Tanite @ 2014 04 14, 11:20)
Teka, gražiai žiūrisi balta kaitlentė ant tokio paviršiaus. Gražiai ir nerūdijančio plieno derėtų, nes jei ir plautuvė metalinė, ir gartraukis, viskas derėtų. Tik šiaip iš praktinės pusės, bent jau man patogiau, kai kaitviečių laikikliai puodams būna ne tokie atskiri apvalūs, o vientisi kaip grotelės. Nzn ar supratot, ką turiu omenyje.

supratau supratau, tik kuo jos patogiau? nebent valymui, kad nuimt gali visas tas groteles, ane?
man ta stiklinė kaitlentė nu labai graži, bet bijau, kad sudaužysiu. reiks svarstyt ir domėtis labiau, gyvai apžiūrėt ir pasidomėt, koks ten jų atsparumas. metalinę turėjau, tai nuo šveitimo buvo tokia pasibrūžinus, nes būdavo pašveičiu kaip reikalas (sunku gi iškart nuvalyt, kai kas išbėga doh.gif )
Atsakyti
Tikrai grazu balta kaitlente vizualizacijoj thumbup.gif O as griztu prie savo virtuves po "smegenu perkrovimo"... Susideliojau dabar TAIP. Pirminis variantas buvo kazkoks TOKS. Lyg ir geriau dabar, kai didesnis darbastalis gaunasi prie lango. Tik va galvojam apie neimontuojama saldytuva, tai jis toks "prielipa" iseina bet kur... gal jums dar kokiu minciu kyla..? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(saguteb @ 2014 04 14, 11:27)
Tikrai grazu balta kaitlente  vizualizacijoj thumbup.gif  O as griztu prie savo virtuves po "smegenu perkrovimo"... Susideliojau dabar TAIP. Pirminis variantas buvo kazkoks TOKS. Lyg ir geriau dabar, kai didesnis darbastalis gaunasi prie lango. Tik va galvojam apie neimontuojama saldytuva, tai jis toks "prielipa" iseina bet kur... gal jums dar kokiu minciu kyla..?  rolleyes.gif

man ansktesnis variantas labiau patinka. ir šaldytuvas arčiau darbinio paviršiaus ir šiaip jaukesnis kažkoks. be to patogiausia dirbti tarp plautuvės ir kaitlentės, taigi ankstesniajame variante pastūmus plautuvę kiek dešiniau, turėtumėt pakankamai vietos ant patogiausio darbastalio smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Teka: 14 balandžio 2014 - 10:33
QUOTE(Teka @ 2014 04 14, 11:25)
supratau supratau, tik kuo jos patogiau? nebent valymui, kad nuimt gali visas tas groteles, ane?
man ta stiklinė kaitlentė nu labai graži, bet bijau, kad sudaužysiu. reiks svarstyt ir domėtis labiau, gyvai apžiūrėt ir pasidomėt, koks ten jų atsparumas. metalinę turėjau, tai nuo šveitimo buvo tokia pasibrūžinus, nes būdavo pašveičiu kaip reikalas (sunku gi iškart nuvalyt, kai kas išbėga doh.gif )

tos kur tik kryžiukas kaip laikiklis, reikia žiūrėt, kad puodą jau taip stabiliai ant to laikiklio padėtum. Su grotelėm stabiliau. Gal ir supeiks mane tokias kaitlentes turinčios, įpratus manau viskas normaliai atrodo, bet bent jau aš esu ne vieno komentaro sulaukusi iš turėjusių tokias kaitlentes su 4 atskirais laikikliukais. Dėl valymo tai didelių skirtumų nėra, viskas ten nusiima.
Atsakyti
QUOTE(Tanite @ 2014 04 14, 11:41)
tos kur tik kryžiukas kaip laikiklis, reikia žiūrėt, kad puodą jau taip stabiliai ant to laikiklio padėtum. Su grotelėm stabiliau. Gal ir supeiks mane tokias kaitlentes turinčios, įpratus manau viskas normaliai atrodo, bet bent jau aš esu ne vieno komentaro sulaukusi iš turėjusių tokias kaitlentes su 4 atskirais laikikliukais. Dėl valymo tai didelių skirtumų nėra, viskas ten nusiima.

Ai, dėl puodo padėjimo, tai ne bėda, turėjau tokią be grotelių, viskas normaliai. Man su tom grotelėm nelabai gražu
Atsakyti
gal jums dar kokiu minciu kyla..?  rolleyes.gif

Nežinau, man ta didelė L virtuvė kažkaip nelabai... bandyčiau dėlioti kaip nors dviejų eilių, ar U formmos... jau reiškiaus kažkada turbūt šituom klausimu ir jaučiu kartojuos doh.gif ax.gif
Į kur veda tos durys dešinėje?
Atsakyti
Šiaip tai aš irgi už U virtuvę arba L su sala. jei tik turėčiau didelę, tai būtinai daryčiau salą wub.gif
Atsakyti
Tikrai grazu balta kaitlente  vizualizacijoj thumbup.gif  O as griztu prie savo virtuves po "smegenu perkrovimo"... Susideliojau dabar TAIP. Pirminis variantas buvo kazkoks TOKS. Lyg ir geriau dabar, kai didesnis darbastalis gaunasi prie lango. Tik va galvojam apie neimontuojama saldytuva, tai jis toks "prielipa" iseina bet kur... gal jums dar kokiu minciu kyla..?  rolleyes.gif

man gražiau prieš tai buvęs variantas. Kad antram variante darbastalio daugiau, viskas kaip ir ok, bet ar patogu bus taip, tai nzn, nes toli nuo kaitlentės. Man rodos taip yra patogiau dirbti nebent jei virtuvėje dažnai darbuojasi ne vienas žmogus, o keliese. Tai kad užpakaliais nesitrint, vienas daro viena vienam kampe, kitas kitam.
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2014 04 14, 10:46)
Nežinau, man ta didelė L virtuvė kažkaip nelabai... bandyčiau dėlioti kaip nors dviejų eilių, ar U formmos... jau reiškiaus kažkada turbūt šituom klausimu ir jaučiu kartojuos  doh.gif  ax.gif
Į kur veda tos durys dešinėje?

Durys desineje i sandeliuka-skalbykla. Planas cia: Visas
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2014 04 14, 10:55)
bigsmile.gif  oro_buckis.gif  oro_buckis.gif  aciuks.gif

o kaži stiklinės kaitlentės nėra tokios "skystos", kad užkritus dangčiui sudužtų? nes gi aš tai tokia mėgėja neišlaikyt daiktų rankose  doh.gif

o kaip galvoji, ar man tiktų šviesi kaitlentė iš esmės? ant rudo stalviršio.

Jei draudi namu turta, gali apdrausti stiklo duzius. T.y. jei sudus kaitlente, orkaites dureles, buto stiklai, vonios keramika uz viska bus atlyginta. Pasidomek. 4u.gif

Tikrai grazu balta kaitlente  vizualizacijoj thumbup.gif  O as griztu prie savo virtuves po "smegenu perkrovimo"... Susideliojau dabar

Pirmas variantas tikrai jaukesnis ir grazesnis. 4u.gif

Kaip toks vaizdelis?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rasma: 14 balandžio 2014 - 20:12
QUOTE(Amelita @ 2014 04 14, 12:00)
Jei draudi namu turta, gali apdrausti stiklo duzius. T.y. jei sudus kaitlente, orkaites dureles, buto stiklai, vonios keramika uz viska bus atlyginta. Pasidomek.  4u.gif

ane? bigsmile.gif nu geras
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2014 04 14, 12:09)
ane?  bigsmile.gif nu geras

Tikrai, verta draustis. smile.gif
Atsakyti