Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę 13

QUOTE(Juodai @ 2014 04 11, 08:07)
Aj, tai iki to laiko galima ir pamiegot, visai į virtuvę neit  irnesakyk.gif  hihihi.gif

Smagu girdėt, kad paogi virtuvė  thumbup.gif

Kur ten miegosi doh.gif Darbe 8 reik būt, tai rytinis kavos gėrimas vyksta vos saulei patekėjus ax.gif

QUOTE(aprilia143 @ 2014 04 11, 09:10)
pas mane balta laikina virtuve, sveisk nesveites - visas brudas matosi  doh.gif

unsure.gif Nežinau nei ką pasakyt....
Atsakyti
Ei, žmogai, kur kamino tipo gartraukiui reikia laidą daryt blink.gif ? mano elektrikui viską pirštu baksnot reik, atrodo, kad niekad niekam elektros nevedžiojęs, tai turiu subadyt, o pati nežinau unsure.gif
Atsakyti
Kas turit metalines plautuves (Frankes?) - koki modeli pirkot?
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2014 04 11, 13:38)
Ei, žmogai, kur kamino tipo gartraukiui reikia laidą daryt blink.gif ? mano elektrikui viską pirštu baksnot reik, atrodo, kad niekad niekam elektros nevedžiojęs, tai turiu subadyt, o pati nežinau unsure.gif

Kad nesimatytų smile.gif Kažkur ties ventiliacija galima.

QUOTE(Žalia Rūta @ 2014 04 11, 14:48)

Mano tokia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mindija @ 2014 04 11, 15:52)
Mano tokia smile.gif

O koks pas jus stalvirsis? Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mindija @ 2014 04 11, 15:52)
Mano tokia smile.gif

aš kaip suprantu laidas eis tame kamine metaliniame, kaip ir ta gofra, taip? nes aš galvoju taip - daryt laidą viršuje ties alkūne (nes pas mus ventiliacija kitur, eis išvedimas ilgesnis)?

p.s. bet o kaip įkišt tą laidą reiks, jei tas metalinis kaminas gi neatsidarys, nenusiardys? gofra bus dengta gipsu, irgi neprieisim. ar čia jei jau įkišim į lizdą kartą, tai vsio, visam gyvenimui? g.gif

jau vyras paaiškino biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Teka: 11 balandžio 2014 - 17:15
QUOTE(Teka @ 2014 04 11, 13:38)

maniskis praves per spinteliu virsu , tai tikrai nesimatys mirksiukas.gif bet tai pas mus sienos nelieciamos
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo naca: 11 balandžio 2014 - 19:02
QUOTE(naca @ 2014 04 11, 20:01)
maniskis praves per spinteliu virsu , tai tikrai nesimatys mirksiukas.gif bet tai pas mus sienos nelieciamos

Matot pas mus virs spinteliu nebus vietos, nes ant ju iskart gipsas iki lubu, pas mus bus kaip sakiau - kamine, pasirodo ir dabar taip yra: )
Atsakyti
QUOTE(Amelita @ 2014 04 09, 09:15)
Kas turite Franke (granitines) kriaukles, ar patenkintos? Kokia spalva turite? Kuo jas valote? Kaip ju prieziura? Ar praktiskos?
[URL=
http://www.plautuves...-58-sachara.htm]pvz virtuves kriaukle[/URL]

Turiu juoda franke plautuve, esu visiškai patenkinta. Jokių prieziuros problemu neturiu smile.gif
Atsakyti
Merginos, nepamenu, kuri buvot imetus dujine kaitlente su baltu stiklu, nerandu niekur.
Nors aisku nezinau ar ji man tiktu ant mano rudo stalvirsio, bet visai noreciau as jos. Juodu stiklu nenoriu, o ir ne I tema man. Ar imt plienine kaip gartraukis ir nesiparint?
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2014 04 11, 16:48)

Mano apvali,40 cm skersmens,laaabai esu patenkinta.As taupiau stalvirsi ,nes maza virtuve,o apvalioj skaitau daugiau apvaliu puodu ir leksciu telpa biggrin.gif
Atsakyti
Turiu įdėją smile.gif virtuvėj pasistatyti krosnelę kūrenamą malkomis, su orkaite, kažką panašaus į tokį variantą: http://www.zidiniaik...505.html#apacia
Reikėtų ir įprastos elektrinės kaitlentės ir orkaitės, bet kadangi namuose nestatysim židinio, tai vis tik norėčiau gyvos ugnies. Ką manot? Gal kas turit?
Atsakyti