Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę 13

QUOTE(Teka @ 2014 04 10, 20:27)
drinks_cheers.gif žinok, ir man taip pasirodė smile.gif

4u.gif
Tai psio? Nuspręsta? Galvos skausmo nebeliko? g.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2014 04 10, 20:30)
4u.gif
Tai psio? Nuspręsta? Galvos skausmo nebeliko?  g.gif  biggrin.gif

manau, kad jo smile.gif dar vyrui parodysiu, bet man kažkaip su baltom gražiau smile.gif

ai, dar biggrin.gif gali salos kraštą(šoną) padaryt baltą? biggrin.gif o ne rudą
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Teka: 10 balandžio 2014 - 19:53
QUOTE(Teka @ 2014 04 10, 19:27)
drinks_cheers.gif žinok, ir man taip pasirodė smile.gif
ačiūūū 4u.gif

man taip pat drinks_cheers.gif
Atsakyti
biggrin.gif Ahaaaaa..... Prigavau.....Šaipotės iš mano baltos virtuvės? lotuliukas.gif

O aš ja džiaugiuosi, atsidžiaugt negaliu, valai ar nevalai, vistiek kažkaip švariai atrodo biggrin.gif

Kalbėjot čia apie čirvinius blynus, tai norėjau pasisakyt apie savo keptuvę, bet neturėjau nuotraukų, tai jaučiu būtumėt nesupratę apie ką kalbu doh.gif biggrin.gif Sena ji labai pas mane, net nežinau kiek metų ją turim, bet labai gerai kepa, plius dar keičiasi dėkliukai ir galima kept sumuštinius, tik tie gaunasi su peliuko įspaudu biggrin.gif

Šiandien kaip tik kepiau, tai va kokie mikimauziniai blynai gaunasi lotuliukas.gif

user posted image

Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2014 04 10, 20:52)
ai, dar biggrin.gif gali salos kraštą(šoną) padaryt baltą? biggrin.gif o ne rudą

Kokį kraštą/šoną? g.gif A šitą:

user posted image

QUOTE(Mindija @ 2014 04 10, 21:12)
biggrin.gif Ahaaaaa..... Prigavau.....Šaipotės iš mano baltos virtuvės? lotuliukas.gif

Aha, biškį... blush2.gif lotuliukas.gif
Vaj, kokie apetitni blynai - kai atvažiuosi į raudoną virtuvę manęs kava vaišint (juk pameni, kai prisižadėjai unsure.gif ), atsivežk aba tokių blynų, aba tą keptuvę mirksiukas.gif
QUOTE(Mindija @ 2014 04 10, 21:12)
O aš ja džiaugiuosi, atsidžiaugt negaliu, valai ar nevalai, vistiek kažkaip švariai atrodo biggrin.gif

thumbup.gif
Jaučiu, kad kasdien šveiti, tik čia sakai taip, kad ir kitos pasidarytų baltas hihihi.gif - gryn lietuviškas bruožas lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juodai: 10 balandžio 2014 - 20:25
user posted image

jei gerai supratau... ax.gif
Atsakyti
aha, tą. hmm, galvojau kraštą daryt baltą, ale dabar suabejojau g.gif mąstom toliau lotuliukas.gif

Mindija, nesišaipom, aš tai tikrai ne biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2014 04 10, 22:07)
aha, tą. hmm, galvojau kraštą daryt baltą, ale dabar suabejojau  g.gif mąstom toliau  lotuliukas.gif

Mindija, nesišaipom, aš tai tikrai ne  biggrin.gif

darykit krasta ruda kaip stalvirsis, graziau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Smilla @ 2014 04 11, 08:39)
darykit krasta ruda kaip stalvirsis, graziau  mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif man irgi taip atrodo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2014 04 10, 20:20)

Vaj, kokie apetitni blynai - kai atvažiuosi į raudoną virtuvę manęs kava vaišint (juk pameni, kai prisižadėjai  unsure.gif ), atsivežk aba tokių blynų, aba tą keptuvę  mirksiukas.gif

thumbup.gif
Jaučiu, kad kasdien šveiti, tik čia sakai taip, kad ir kitos pasidarytų baltas  hihihi.gif - gryn lietuviškas bruožas lotuliukas.gif

biggrin.gif Čia tik aš taip prisižadėt galėjau doh.gif lotuliukas.gif

Kad nėr ką šveist, tik perbraukiu retkarčiais nučiupinimus ir viskas. Kas erzina, tai juoda kaitlentė, nes kad ir nuvalyta, bet pašvietus saulei taip dulkės matyt doh.gif Gerai, kad saulė tik iki kokių 9 ryto ten būna. Stalviršis išvis superinis, tikrai niekas neįsigeria, dėmių jokių nėra. Vakar pomidorus pikiavau, tai maišą žemių į kriauklę pasidėjau, visą stalviršį indeliais apdėlliojau, tai pamatytumėt kaip atrodė doh.gif žemių prisidrabsčiau belenkiek, bet nubraukiau kriauklėn viską, pačią kriauklę su dušeliu nupyliau ir tvarka per minutę pasidarė thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Mindija @ 2014 04 11, 09:03)
Gerai, kad saulė tik iki kokių 9 ryto ten būna.

Aj, tai iki to laiko galima ir pamiegot, visai į virtuvę neit irnesakyk.gif hihihi.gif

Smagu girdėt, kad paogi virtuvė thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juodai: 11 balandžio 2014 - 08:10
pas mane balta laikina virtuve, sveisk nesveites - visas brudas matosi doh.gif
Atsakyti