Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę 13

QUOTE(Juodai @ 2014 04 10, 11:03)
Nu balta būt, balta, kaip pas Mindiją  smile.gif . Ir kas taip negražiai apie baltas atsiliepė? g.gifblink.gif ... man rodos tik sakiau kažkada, kad baltoj pati gyvent nemokėčiau, nes man jin sterili tokia atrodo, tai turi būti tvarkinga visada - o to pas mane turbūt niekad nebus  lotuliukas.gif
Nemanau, kad plokštės stalviršis toks lepus  schmoll.gif . Laminuotų plokščių atsparumas turėtų būti geras, tikrai kiekviena lašelis neįsigers  mirksiukas.gif .

biggrin.gif nepamenu kas. tada aišku reiktų ryškesnių romanečių, šviestuvų ir pan. nu žo, reiks galvot, mąstyt

šiaip tikrai nėra lepus, turiu baltą, tiesa su taškiukais, nesaugau visiškai, nieko jam neatsitinka, bet vat kažkodėl apie grynai baltą galvoju, kad bus baisu, nu nežinau kodėl, juk turėtų būt tas pats, nelepus jis toks, bet... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2014 04 10, 10:58)
hm, kiek žiūrėjau pagal decibelus, tai nėra jie garsūs, kažin parduotuvėj paklausyt nesigautų g.gif

kaip kirstumėt? ką kirstumėt? stalviršis gausis lygiai su palange...

As maniau, kad stalvirsis auksciau g.gif pas mus visi langai zemiau 85 cm.. , kirsciau tai nupjauciau uzbaigciau biggrin.gif biggrin.gif . pamaciau dabar jusu virtuves plana g.gif , man ir atrodo, kad reiketu vienodu palangiu. g.gif
Papildyta:
QUOTE(Juodai @ 2014 04 10, 11:03)
Nu balta būt, balta, kaip pas Mindiją  smile.gif . Ir kas taip negražiai apie baltas atsiliepė? g.gifblink.gif ... man rodos tik sakiau kažkada, kad baltoj pati gyvent nemokėčiau, nes man jin sterili tokia atrodo, tai turi būti tvarkinga visada - o to pas mane turbūt niekad nebus  lotuliukas.gif
Nemanau, kad plokštės stalviršis toks lepus  schmoll.gif . Laminuotų plokščių atsparumas turėtų būti geras, tikrai kiekviena lašelis neįsigers  mirksiukas.gif .

mums balto pora baldininku nepatare rinktis.... bet jei jau su taskeliais, dryzeliais tai jau vel ne baltas kaip palange balta medine ax.gif ... ir reikia interjera sumastyta perkurt. nebent tai teikia malonuma, o ne kaip man dideli galvos skausma ir tukstancius abejoniu doh.gif ... P.S man grazu tas jusu tamsus stalvirsis..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo baibai: 10 balandžio 2014 - 10:30
QUOTE(baibai @ 2014 04 10, 11:27)
As maniau, kad stalvirsis auksciau g.gif pas mus visi langai zemiau 85 cm..  , kirsciau tai nupjauciau uzbaigciau biggrin.gif  biggrin.gif . pamaciau dabar jusu virtuves plana g.gif , man ir atrodo, kad reiketu vienodu palangiu. g.gif

mums balto pora baldininku nepatare rinktis.... bet jei jau su taskeliais, dryzeliais tai jau vel ne baltas kaip palange balta  medine ax.gif ... ir reikia interjera sumastyta perkurt. nebent tai teikia malonuma, o ne kaip man dideli galvos skausma ir tukstancius abejoniu doh.gif ...

na aš specialiai norėjau lygiuot, kadangi man atrodo aukščiau stalviršis bus nekoks vaizdas g.gif o jei nelygiuot? bet tai tada juk be ryšio bus, nes stalviršis iki pat palangės, tai gausis ten toks pakilimas... jei rasit pvz tokio vaizdo (kai stalviršis prie lango, bet aukščiau už palangę), būčiau dėkinga, jei įmestumėt

o kodėl nepatarė? sakė, kad įsigeria? bet juk tikrai nesąmonė turėtų būt, jie gi laminuoti ten visaip, nėra taip jau lengva į juos įsigert g.gif

mano klaviatūra visai durna doh.gif ką nori, tą daro
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Teka: 10 balandžio 2014 - 10:39
QUOTE(Teka @ 2014 04 10, 11:31)
na aš specialiai norėjau lygiuot, kadangi man atrodo aukščiau stalviršis bus nekoks vaizdas  g.gif o jei nelygiuot? bet tai tada juk be ryšio bus, nes stalviršis iki pat palangės, tai gausis ten toks pakilimas... jei rasit pvz tokio vaizdo (kai stalviršis prie lango, bet aukščiau už palangę), būčiau dėkinga, jei įmestumėt

o kodėl nepatarė? sakė, kad įsigeria? bet juk tikrai nesąmonė turėtų būt, jie gi laminuoti ten visaip, nėra taip jau lengva į juos įsigert g.gif

mano klaviatūra visai durna  doh.gif ką nori, tą daro

Ziurejom stalvirsi balta su tekstura, grubletas toks, sake, kad isigeria , reikia labai saugot, cia pazystamas baldininkas patare, na nenusaugosit minejo ir viskas. po to linkom i blizgiu puse, kai supratom, kad musu virtuvei akmeminis stalvirsis atsieis kaip visa virtuve dabar, bet pasake braizysis tas lakuotas. O jus paieskokit dabar buna visokiu kaip medis atrodo, gal jau bus ir bal tu panasiu kaip medzio imitacija, jei minejote, kad palange medine. as nesirinkciau taskeliu,ar to balto su tekstura...... dabar tiek naujoviu ir tas medis labai ziurisi su balta blizgia virtuve. jums nereikia laminuoti krasto, kaip mums tokia pacia juosta , kaip stalvirsis (mums tai sumazino pasirinkima labai ), tai pasiula didziule yra, tik mes ziurejome, ne konkreciai pas baldininkus o kur prekiauja baldine furnitura pas didmenininkus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo baibai: 10 balandžio 2014 - 11:02
Nu nelabai įsivaizduoju, kaip į laminatą gali kas nors įsigert blink.gif

Teka, o palangės medinės bus? Ar plokštė? Jei ploštė, tai tikrai, kodėl gi nesirinkti tokios pačios, kaip stalviršis? Bet tik tą pačią reiktų, ne panašią kokią, nes vistiek neatitaikysi schmoll.gif
Atsakyti
Tiesa, dar pamiršau - Teka dėl sienos tarp spintelių - nesvarbu ką, stilką, ar lakuotą sieną, ar plyteles (nors sakei jų nenori) daryčiau viena juosta - t.y. ties gartraukiu aukščiau nekelčiau... Man kažkaip tas sienos dengimas už pačio gartraukio būtų kaip koks bandymas kažką apgauti, užmaskuoti - kam to reikia? g.gif
Vat taip kažkaip, ir gartraukis man tokios formos normaliai žiūrisi, ir palangįs tokios kaip stalviršis visai padoriai unsure.gif :

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juodai: 10 balandžio 2014 - 12:53
QUOTE(Juodai @ 2014 04 10, 11:08)
Nu nelabai įsivaizduoju, kaip į laminatą gali kas nors įsigert blink.gif

Teka, o palangės medinės bus? Ar plokštė? Jei ploštė, tai tikrai, kodėl gi nesirinkti tokios pačios, kaip stalviršis? Bet tik tą pačią reiktų, ne panašią kokią, nes vistiek neatitaikysi  schmoll.gif

o jei medinės palangės, kad ir baltos, manau būtų gražu medinis stalviršis smile.gif
Atsakyti
Palanges kazkokio ten klijuoto medzio, ne plokstes. Juodai, jei jau paisei ir turi issisaugojus, gal galetum parodyt vaizda su baltom palangem? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2014 04 10, 17:35)
Palanges kazkokio ten klijuoto medzio, ne plokstes. Juodai, jei jau paisei ir turi issisaugojus, gal galetum parodyt vaizda su baltom palangem? 4u.gif

Įkelsiu truputį vėliau.
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2014 04 10, 17:50)
Įkelsiu truputį vėliau.

ok, lauksiu, kai galėsi 4u.gif
Atsakyti
Keliu su balta palange:
user posted image

user posted image

user posted image

Su stalviršiu balta pušis:

user posted image

user posted image

user posted image

Teka, mano nuomone baltos palangės ir Tavo pasirinktas stalviršis bene geriausiai žiūrisi g.gif... Tą baltą pušį tik šiaip, ekspomtu įdėjau ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juodai: 10 balandžio 2014 - 19:24
QUOTE(Juodai @ 2014 04 10, 20:23)
Teka, mano nuomone baltos palangės ir Tavo pasirinktas stalviršis bene geriausiai žiūrisi  g.gif... Tą baltą pušį tik šiaip, ekspomtu įdėjau  ax.gif

drinks_cheers.gif žinok, ir man taip pasirodė smile.gif
ačiūūū 4u.gif
Atsakyti